marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 300 ur
V pripravljenosti:
do 9 ur
Dimenzije:
92 x 46 x 16,9 mm
Teža:
100 g

Tip zaslona:
barvni TFT, 262.144 barv, 240 x 320 pik

Notranji pomnilnik:
8 GB

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Kot izvirnik

Sony Ericsson W980i


Sony Ericsson W980i

16.02.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil telefon Walkman® W980, ki obljublja kar najboljše glasbeno doživetje. Z edinstveno tehnologijo za ojačan zvok in vrhunsko obliko Walkman® on Top zagotavlja novi telefon W980 svojemu proizvajalcu prvo mesto na svetovnem trgu glasbe v mobilnih telefonih.ne podpira datum  
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
ne podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 3,15 Mpix
Povečava: 3x
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
ne podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
ne podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

»Telefon Walkman® W980 je postavil popolnoma nove standarde za glasbo v telefonu,« je povedal Ben Padely, vodja za glasbeno trženje pri podjetju Sony Ericsson. »Želeli smo izdelati vodilen glasbeni predvajalnik, ki bi ga lahko namestili v telefon s številnimi funkcijami, ob tem pa zagotovili prvovrstno glasbeno doživetje, ob katerem bi postalo poslušanje glasbe pravi užitek. Telefon W980 bo presegel vsa ta pričakovanja.«

Kakovost glasbe kot pri izvirnih posnetkih
Telefon W980 Walkman® omogoča prvovrstno glasbeno kakovost. Jasni stereo zvoki zagotavljajo, da glasba v telefonu zveni kot na izvirnih posnetkih, bas zvoki pa omogočajo nepopačeno kakovost tudi pri visoki glasnosti. Te funkcije skupaj z vrhunskimi prenosnimi slušalkami za prostoročno uporabo HPM-77 ponujajo neverjetno jasno zvočno doživetje in glasbo, ki zveni kot na izvirnih posnetkih.

Poslušajte glasbo s prijatelji
Telefon W980 Walkman® ima vgrajen FM oddajnik, prek katerega lahko glasbo, ki jo predvajate v telefonu, pošiljate v druge naprave z vgrajenim radijskim FM oddajnikom. Tako lahko svojo glasbo delite z vsemi okrog vas – bodisi v prijateljevem glasbenem stolpu ali v avtoradiu.

Kakovostna glasba je namenjena skupni rabi s telefonom W980. Izklopite slušalke, se udobno namestite in se prepustite glasbenim tonom iz vgrajenih stereo zvočnikov, prek katerih lahko ob vaši glasbi uživajo tudi drugi. Izberite posnetek iz obširne glasbene knjižnice – v telefonu W980 lahko shranite do 8000 pesmi* – ali pa poiščite svojo priljubljeno radijsko postajo in uživajte ob glasnem poslušanju predvajane glasbe. Pri tem ni treba priključiti FM sprejemnika, saj ima telefon W980 tudi to opremo.

Postopoma izdelajte svojo zbirko
Z nedavnim razvojem arene PlayNow™, Sony Ericssonove priljubljene storitve za spletni prenos v telefon (OTA), ki jo bo podjetje trgu predstavilo meseca maja, bo uporabnikom na voljo dostop do 5 milijonov posnetkov, s katerimi bodo lahko povečali svojo glasbeno zbirko. Arena PlayNow™ v telefonu W980 bo vsebovala tudi polno funkcijo TrackID™, ki lahko prepozna vsak posnetek, katerega ne uspete poimenovati. Telefon W980 tako odpira vrata v svet odlične glasbe, saj lahko posnetek naložite, takoj ko ga naprava prepozna.

Prilagodite zvok
Predvajalnik telefona W980’s Walkman® lahko prikrojite svoji glasbi. Ta namreč ponuja izbiro osmih prednastavitev izenačevalnika z značilnimi profili, ki ustrezajo določenim glasbenim zvrstem. Tako lahko vedno izberete najboljši zvok za poslušano glasbo, ne glede na to, ali poslušate džez, pop ali heavy metal.

Upravljanje glasbe na dosegu prstov
Telefon W980 vsebuje funkcijo Walkman® on Top, ki omogoča polno uporabo funkcij predvajalnika Walkman®, ne da bi vam bilo treba odpreti telefon. Celoten predvajalnik Walkman®, ki je običajno prikazan na notranji strani pokrovčka, se zaradi enostavnejše navigacije po glasbeni knjižnici pojavi tudi na zunanji strani telefona.

Zvok in ritem
Vsak glasbeni navdušenec ve, da so za dobro glasbeno doživetje potrebni vrhunski zvočniki ali slušalke. Telefonu so priložene nove prenosne stereo slušalke za prostoročno uporabo HPM-77, s katerimi lahko uživate ob močnih stereo zvokih izbrane glasbe. Slušalke HPM-77 uporabnikom tudi omogočajo prostoročen sprejem klicev, njihova elegantna oblika in sistem uporabe v ušesu pa obenem zagotavljata udobnost ter odločno zmanjšata šume v ozadju.

Ne glede na to, ali uporabljate slušalke ali stereo zvočnike, je telefon W980 Walkman® nepogrešljiv za vse, ki si vedno in povsod želijo prvovrstnega glasbenega doživetja. Ta model je telefon UMTD/HDSPA 2100 GSM/GPRS 850/900/1800/1900, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od tretjega četrtletja 2008 dalje.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Sony Ericsson
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki