marketing
predstavitve
Xiaomi Smart Band 8 Pro Xiaomi Smart Band 8 Pro
27.02.2024

Pametna zapestnica Xiaomi Smart Band 8 Pro prepriča zaradi na profesionalnih načelih zasnovanega beleženja športnih dejavnosti, celovitega spremljanja zdravja, zmogljivih pametnih funkcij in izjemne uporabniške izkušnje, ki združuje slog z vsakdanjo uporabnostjo.

 
Xiaomi Watch S3 Xiaomi Watch S3
27.02.2024

Xiaomi Watch S3 je večnamenska pametna ura klasične zasnove, ki z okvirjem iz aluminijeve zlitine in velikim okroglim 36-milimetrskim (1,43-palčnim) zaslonom AMOLED izpolni tako vaše modne kot praktične potrebe.

Xiaomi Watch 2 Xiaomi Watch 2
27.02.2024

Pametna ura Xiaomi Watch 2 je del najnovejše družine z umetno inteligenco podkrepljenih naprav interneta stvari (AIoT), ki poleg izjemne izkušnje, ponuja še elegantni dizajn in celovite funkcije.

Samsung Galaxy Fit3 Samsung Galaxy Fit3
24.02.2024

Samsung je predstavil Galaxy Fit3, najnovejšo zapestnico za fitnes, ki prinaša napredno tehnologijo za spremljanje zdravja. Galaxy Fit3 je najnovejša Samsung nosljiva naprava in se ponaša z aluminijastim ohišjem s širšim zaslonom, ki uporabnikom omogoča, da vse dni v tednu spremljajo podatke o svojem zdravju in počutju neposredno z zapestja.

Samsung Galaxy SmartTag2 Samsung Galaxy SmartTag2
05.10.2023

Samsung je najavil Galaxy SmartTag2, ki prinaša izboljšave linije Galaxy SmartTag, ki omogočajo nove in boljše načine sledenja dragocenostim. Nadgradnje zasnove in uporabnosti ustvarjajo še več primerov uporabe naprave kot doslej.

Xiaomi Smart Band 8 Xiaomi Smart Band 8
26.09.2023

Xiaomi Smart Band 8 je najnovejši vnos v liniji Xiaomi paščkov za fitnes. Naprava ima več kot 150 športnih načinov, kar uporabnikom omogoča izbiro med široko paleto fitnes dejavnosti.

Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro
26.09.2023

Xiaomi je razkril svojo najnovejšo pametno uro Watch 2 Pro. Ta inovativna naprava na novo definira, kako uporabniki sodelujejo s tehnologijo za pomoč pri svojem zdravju, dobrem počutju in športni uspešnosti, s čimer izboljšujejo dnevno udobje in učinkovitost.

Apple Watch Ultra 2 Apple Watch Ultra 2
14.09.2023

Apple je na letnem dogodku prestavil Watch Ultra 2, ki ima upravljanje z gestami z dvojnim dotikom ter nov UWB-čip za boljše sledenje lokaciji. S svojim 49 mm ohišjem in 1,92-palčnim zaslonom LTPO OLED, ki ima zdaj največjo svetilnost do 3.000 nitov je ura dober naslednik prvotnega modela Ultre.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Huawei Watch Ultimate Huawei Watch Ultimate
16.07.2023

Že nekaj časa je minilo, kar sem imel nazadnje na testu pametno uro Huaweija, zato je bil že čas, da si ogledam, ali so pri tem kitajskem proizvajalcu morda popravili tiste malenkosti, ki so bile odsotne, da bi bila ura primerna za primarno športno napravo. In katera ura je za to bolj primerna kot njihova najboljša Watch Ultimate.

Huawei Watch GT2 Huawei Watch GT2
18.11.2019

Huawei je z uro Watch GT dosegel precej velik uspeh, na krilih teh rezultatov pa so pred kratkim predstavili naslednico Watch GT2. Med obema različicama pravzaprav ni ogromnih razlik, če primerjam med testnima primerkoma bi na prvi pogled stežka rekel, da gre pri zadnji uri za novi model. A vendar ima GT2 več ravno toliko zadev, da so jo lahko ponudili kot nov model.

Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500) Igrača za fitness frike
Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500)

02.07.2019

Pri Samsungu napram mobilnikom nimajo tako ostro začrtanih poti pri predstavitvah novih pametnih ur. Za Galaxy Sxx zastavonoše je večini ljubiteljev mobilnikov znano, kdaj bo okvirna predstavitev, pri urah pa je situacija malce drugačna. V jeseni so predstavili Galaxy Watch v dveh različicah velikosti zaslona, nato pa letos februarja še Galaxy Watch Active.

Huawei Watch GT Huawei Watch GT
02.02.2019

Pametne ure so se že dodobra zasidrale v srca uporabnikov, ledino sta v tem segmentu orala predvsem Apple in Samsung, zadnje čase pa za njima ne zaostaja niti Huawei. Čeprav pametna ura ima nekaj prednosti, pa je predvsem avtonomija tisto, kar je precej uporabnikov odvračalo od nakupa. Tega se zavedajo tudi proizvajalci, rezultat tega pa je ura Huawei Watch GT.

Alcatel LinkZone MW40V Alcatel LinkZone MW40V
17.07.2018

HoT mobil je pred časom v svojo ponudbo uvrstil cenovno ugoden paket za prenos podatkov, ki uporabniku omogoča prenesti kar do 200 GB podatkov v roku tridesetih dni. Še bolj zanimiv pa je paket WiFi2GO, ki so ga lansirali poleg paketa Hot Giga.

Samsung Gear Fit2 Pro Samsung Gear Fit2 Pro
21.01.2018

Samsung je lansko jesen predstavil pametno športno zapestnico Gear Fit2 Pro, ki je na prvi pogled povsem enaka predhodnici Fit2, a ima pred njo eno veliko prednost in to je vodoodpornost do 5 ATM. Z novo uro je mogoče tako beležiti tudi plavanje, s tem pa je Gear Fit2 Pro primerna za praktično celoten nabor rekreacijskih športov.

Samsung Gear S3 Klasika z nekaj več
Samsung Gear S3

19.02.2017

Samsung je konec lanskega leta predstavil naslednico svoje pametne ure Gear S3, ki jo ponujajo v dveh izvedbah in sicer classic in frontier. Razlike v sami zmogljivosti med njima ni, le frontier je bolj namenjena avanturistom in zatorej dodatno odporna na udarce in vročino.

Sen.se GuardPeanut Alarmiranje za vsak žep
Sen.se GuardPeanut

22.12.2016

Nedolgo nazaj sem na testu imel majhen senzor temperature ThermoPeanut, ki ga izdeluje podjetje Sense. Podjetje je že ob predstavitvi najavilo, da bodo v kratkem predstavili tudi dodatne senzorje, eden zanimivejših pa je že našel pot v naše uredništvo.

Lenovo Moto Mods Dodatki Moto Mods
Lenovo Moto Mods

24.11.2016

Lenovo s serijo Moto Z stavi na modularnost, kar dokazuje z izbranimi partnerji, ki so dodatkom za njihove mobilnike »posodili« svoje ime. Žal sem dodatke dobil malenkost kasneje kot sam telefon, tako da jih nisem opisal pri testu telefona, zato bom mnenje o dveh izmed njih napisal v spodnjih vrsticah.

Sen.se ThermoPeanut Temperatura brezžično
Sen.se ThermoPeanut

19.10.2016

Internet stvari nezadržno prodira tudi v naše domove. Od nadzornih kamer, pametnih televizorjev, do različnih senzorjev. Podjetje Sense je začutilo svojo priložnost in lansiralo majhen in dostopen senzor temperature imenovan ThermoPeanut.

Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki