marketing
predstavitve
Huawei Watch 4 (Pro) Huawei Watch 4 (Pro)
13.05.2023

Huawei je na evropskih trgih predstavil linijo pametnih ur Watch 4. Huawei z novimi napravami še naprej spodbuja dobro telesno počutje s celodnevnim spremljanjem zdravja, ki je na voljo v obsežnem naboru pametnih nosljivih naprav.

 
Huawei Watch Ultimate Huawei Watch Ultimate
06.05.2023

Huawei Watch Ultimate je kombinacija tradicionalne in pametne ure, pri kateri so uporabili redke in prefinjene materiale ter napredne pametne funkcije, da bi s stilom izpolnila stroge zahteve uporabnikov. Pametna ura prinaša nove tehnologije, ki kljubujejo pričakovanjem, česa so sposobne nosljive naprave.

Xiaomi Redmi Watch 3 Xiaomi Redmi Watch 3
05.04.2023

Xiaomi je v Atenah predstavil novo uro Redmi Watch 3. S kristalno čistim 1,75-palčnim zaslonom AMOLED je bila ura asnovana tako, da zagotavlja dobro berljivost tudi pri močni sončni svetlobi.

Motorola defy Satellite Link Motorola defy Satellite Link
11.03.2023

Motorola defy Satellite Link je naprava, ki omogoča satelitsko povezljivost s katerim koli pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, zasnovana za vse, ki so bili kdaj razočarani zaradi pomanjkanja mobilne pokritosti – ne glede na to, ali potujejo ali se udeležujejo dejavnosti na prostem ali se samo sprehajajo. njihovo vsakdanje življenje.

Huawei FreeBuds 5i Huawei FreeBuds 5i
04.02.2023

Huawei je predstavil prave stereo brezžične slušalke (TWS) Huawei FreeBuds 5i, ki se ponašajo z izjemnim razmerjem med kakovostjo zvoka, trendovskim videzom, vsestranskimi funkcijami na eni in ceno na drugi strani.

Huawei Watch GT 3 SE Huawei Watch GT 3 SE
19.11.2022

Huawei je predstavil najnovejšo pametno uro Watch GT 3 SE, ki predstavlja vrhunsko napravo v izredno lahkem ohišju in uteleša potrebe mestnih raziskovalcev, športnih navdušencev in posameznikov, ki so osredotočeni na zdravje.

Xiaomi Smart Band 7 Pro Xiaomi Smart Band 7 Pro
04.10.2022

Xiaomi je globalno predstavil širok nabor izdelkov AIoT za izboljšanje vsakodnevnega življenja. Podjetje tako predstavlja najnovejšo pametno zapestnico Xiaomi Smart Band 7 Pro. Namenjena je vsem uporabnikom, ki želijo izstopati s svojim stilom.

Apple Watch Ultra Apple Watch Ultra
07.09.2022

Apple je predstavil novo robustno pametno uro Apple Watch Ultra, ki ima večji zaslon in različne izboljšave za športnike in pustolovce. Apple Watch Ultra ima 49-milimetrsko ohišje iz titana in ravno safirno steklo, ki razkriva največji in najsvetlejši zaslon Apple Watch doslej.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Huawei Watch GT2 Huawei Watch GT2
18.11.2019

Huawei je z uro Watch GT dosegel precej velik uspeh, na krilih teh rezultatov pa so pred kratkim predstavili naslednico Watch GT2. Med obema različicama pravzaprav ni ogromnih razlik, če primerjam med testnima primerkoma bi na prvi pogled stežka rekel, da gre pri zadnji uri za novi model. A vendar ima GT2 več ravno toliko zadev, da so jo lahko ponudili kot nov model.

Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500) Igrača za fitness frike
Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500)

02.07.2019

Pri Samsungu napram mobilnikom nimajo tako ostro začrtanih poti pri predstavitvah novih pametnih ur. Za Galaxy Sxx zastavonoše je večini ljubiteljev mobilnikov znano, kdaj bo okvirna predstavitev, pri urah pa je situacija malce drugačna. V jeseni so predstavili Galaxy Watch v dveh različicah velikosti zaslona, nato pa letos februarja še Galaxy Watch Active.

Huawei Watch GT Huawei Watch GT
02.02.2019

Pametne ure so se že dodobra zasidrale v srca uporabnikov, ledino sta v tem segmentu orala predvsem Apple in Samsung, zadnje čase pa za njima ne zaostaja niti Huawei. Čeprav pametna ura ima nekaj prednosti, pa je predvsem avtonomija tisto, kar je precej uporabnikov odvračalo od nakupa. Tega se zavedajo tudi proizvajalci, rezultat tega pa je ura Huawei Watch GT.

Alcatel LinkZone MW40V Alcatel LinkZone MW40V
17.07.2018

HoT mobil je pred časom v svojo ponudbo uvrstil cenovno ugoden paket za prenos podatkov, ki uporabniku omogoča prenesti kar do 200 GB podatkov v roku tridesetih dni. Še bolj zanimiv pa je paket WiFi2GO, ki so ga lansirali poleg paketa Hot Giga.

Samsung Gear Fit2 Pro Samsung Gear Fit2 Pro
21.01.2018

Samsung je lansko jesen predstavil pametno športno zapestnico Gear Fit2 Pro, ki je na prvi pogled povsem enaka predhodnici Fit2, a ima pred njo eno veliko prednost in to je vodoodpornost do 5 ATM. Z novo uro je mogoče tako beležiti tudi plavanje, s tem pa je Gear Fit2 Pro primerna za praktično celoten nabor rekreacijskih športov.

Samsung Gear S3 Klasika z nekaj več
Samsung Gear S3

19.02.2017

Samsung je konec lanskega leta predstavil naslednico svoje pametne ure Gear S3, ki jo ponujajo v dveh izvedbah in sicer classic in frontier. Razlike v sami zmogljivosti med njima ni, le frontier je bolj namenjena avanturistom in zatorej dodatno odporna na udarce in vročino.

Sen.se GuardPeanut Alarmiranje za vsak žep
Sen.se GuardPeanut

22.12.2016

Nedolgo nazaj sem na testu imel majhen senzor temperature ThermoPeanut, ki ga izdeluje podjetje Sense. Podjetje je že ob predstavitvi najavilo, da bodo v kratkem predstavili tudi dodatne senzorje, eden zanimivejših pa je že našel pot v naše uredništvo.

Lenovo Moto Mods Dodatki Moto Mods
Lenovo Moto Mods

24.11.2016

Lenovo s serijo Moto Z stavi na modularnost, kar dokazuje z izbranimi partnerji, ki so dodatkom za njihove mobilnike »posodili« svoje ime. Žal sem dodatke dobil malenkost kasneje kot sam telefon, tako da jih nisem opisal pri testu telefona, zato bom mnenje o dveh izmed njih napisal v spodnjih vrsticah.

Sen.se ThermoPeanut Temperatura brezžično
Sen.se ThermoPeanut

19.10.2016

Internet stvari nezadržno prodira tudi v naše domove. Od nadzornih kamer, pametnih televizorjev, do različnih senzorjev. Podjetje Sense je začutilo svojo priložnost in lansiralo majhen in dostopen senzor temperature imenovan ThermoPeanut.

Caudabe The Sheath Kot ulito
Caudabe The Sheath

14.05.2016

Lani smo na našem portalu testirali ovitek podjetja Caudabe in sicer model Veil, ki je bil eden tanjših ovitkov namenjenih Applovemu iPhoneu 6. Ker pa je bil Veil izredno tanek ovitek, ki ni omogočal kakšen vidnejše zaščite pri padcu mobilnika so izdelali model The Sheath.

Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki