marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

slikaTSMC predstavlja 1,6 nm proces z znatnim povečanjem zmogljivosti in učinkovitosti
10.05.2024

Podjetje TSMC je predstavilo svoj revolucionarni 1,6 nm proizvodni proces za izdelavo čipov, ki vključuje tudi zaledno omrežje za prenos energije, ki še izboljša učinkovitost porabe energije in gostoto tranzistorjev.

članki

5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom


21.09.2023
Objavil: Thomas Bergant

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

In ko govorimo o zajemanju popolnih trenutkov, ne moremo mimo Samsung Galaxy A54 5G in Samsung Galaxy A34 5G, dveh pametnih telefonov, ki se izkažeta kot prava mojstra fotografije. V tem članku smo raziskali pet učinkovitih trikov, ki vam bodo pomagali izboljšati vaše fotografije in narediti vaše trenutke nepozabne.

1. Nightography: Ujemite čarobnost noči
Začnimo z eno izmed največjih težav pri fotografiranju - slaba svetloba. Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G omogočata tehnologijo Nightography, ki jo podpira umetna inteligenca. To pomeni, da boste lahko zajeli jasne, podrobne in živahne slike tudi v razmerah s šibko svetlobo. Z močjo Nightography lahko oživite nočne ulice, nočne pokrajine in celo trenutke ob svečah. Ne glede na to ali ste mestni raziskovalec ali ljubitelj narave, bodo vaše nočne fotografije vedno izjemne.

2. Stabilni videoposnetki brez tresenja
Fotografiranje ni omejeno samo na statične slike. Včasih želimo zajeti gibanje in življenje v videoposnetkih. S Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G lahko pozabite na tresoče in zamegljene posnetke. Opremljena sta z izboljšanimi funkcijami optične stabilizacije slike (OIS) in video digitalne stabilizacije slike (VDIS), ki zagotavljajo, da bodo vaši videoposnetki gladki, jasni in profesionalno izgledajo. Ne glede na to ali snemate svoje pustolovščine na prostem ali ustvarjate video blog, bodo vaši posnetki vedno brezhibni.

3. Selfiji z visoko resolucijo
Selfiji so postali način izražanja svoje osebnosti in deljenja trenutkov s svetom. S Samsung Galaxy A54 5G, ki ima 32 MP sprednjo kamero, lahko ujamete osupljive podrobnosti in se pokažete v najboljši luči. Vsak selfi bo izstopal z visoko ločljivostjo,kar pomeni, da lahko delite svoje trenutke s prijatelji in družino v kristalno čisti kakovosti. Poleg tega je telefon opremljen z izboljšanimi orodji za urejanje fotografij, ki vam omogoča, da vsebino prilagodite in nadgradite do popolnosti za največje možno število všečkov na družbenih omrežij. Z možnostjo odstranjevanja neželenih senc in odsevov bo vsaka fotografija, ki jo boste delili s prijatelji, brezhibno pripovedovala vašo edinstveno zgodbo.

4. Zasloni, ki oživijo vaše fotografije
Da bi vaše fotografije resnično zasijale, potrebujete kakovosten zaslon za prikaz. Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) zaslonom FHD+ Infinity Display O, medtem ko ima Galaxy A34 5G nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) zaslon Super AMOLED. Ta zaslona zagotavljata odlično vidljivost in poglobljeno izkušnjo gledanja, tako da lahko podoživite svoje pustolovščine v vsej njihovi veličini. Ne glede na to ali se pomikate po galeriji fotografij ali gledate očarljiv videoposnetek, kakovost zaslona teh pametnih telefonov poskrbi, da izstopa vsaka podrobnost in zaživi vsaka barva.

5. Baterija, ki sledi vašemu ritmu
Zadnji a nikakor ne manj pomemben trik je življenjska doba baterije. Ko ste na terenu in lovite popolne trenutke za fotografiranje, ne želite skrbeti za izpraznjeno baterijo. Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G prihajata z zmogljivo baterijo, ki zagotavlja, da boste lahko sledili svojim dogodivščinam. S kapaciteto baterije 5.000 miliamperskih ur (tipično) boste lahko brez težav preživeli dva dni z enim polnjenjem. To pomeni več časa za zajemanje nepozabnih trenutkov in manj skrbi za baterijo.

Fotografiranje je umetnost in s pravim orodjem lahko postane še bolj ustvarjalno in zabavno. Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G ponujata številne možnosti za izboljšanje vaših fotografij in videoposnetkov, ne glede na to ali ste profesionalni fotograf ali zgolj ljubitelj lepih trenutkov. S tehnologijo Nightography, izjemno stabilnostjo, visoko ločljivostjo selfijev, čudovitimi zasloni in dolgo življenjsko dobo baterije bodo vaše fotografije vedno izjemne. Zdaj je čas, da se odpravite in začnete ustvarjati umetnine z vašim Samsung Galaxy pametnim telefonom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki