marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

Brezhibna sinergija - Potopite se v svet Galaxy povezanih naprav in izkoristite najboljše od vsake


05.10.2023
Objavil: Thomas Bergant

V današnjem digitalnem svetu se povezljivost in usklajenost med napravami štejeta za ključno komponento sodobnega življenjskega sloga. Samsung je korak naprej z izjemnim ekosistemom, ki združuje Galaxy Z Fold5 pametni telefon, elegantno Galaxy Watch6 pametno uro ter zmogljive Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke.

Te naprave tvorijo popolno sinergijo, ki vam omogoča, da se potopite v svet Galaxy povezanih naprav in izkoristite najboljše, kar vsaka od njih ponuja. V tem članku vas vabimo, da raziščete to izjemno kombinacijo naprav, ki vam bo odprla vrata v resnično uživanje ob digitalnih vsebinah in maksimalnemu izkoristku vsakdanjika.

Galaxy Z Fold5: Prednosti velikega zaslona
Galaxy Z Fold5 je zlitje inženirstva in oblikovanja. Njegov velik zaslon je platno, na katerem lahko uporabniki ustvarjajo, delajo in igrajo tudi najbolj zahtevne mobilne igre. Tanka in ergonomska zasnova zagotavlja, da je naprava kljub svoji obsežni velikosti zlahka obvladljiva z eno samo roko.

Z debelino le 6,1 milimetra in s težo 9 gramov manj kot njegov predhodnik Galaxy Z Fold4, je podjetju Samsung uspelo ustvariti napravo, ki ne sklepa kompromisov glede zaslonske površine, hkrati pa je še vedno lahka in udobna za uporabo.

Ponos telefona Galaxy Z Fold5 je 19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon AMOLED 2X ki odpira vrata večopravilnosti, saj uporabnikom omogoča hkratno upravljanje treh oken in do 12 aplikacij v opravilni vrstici. Poleg tega za 30 % povečana svetlost zaslona zagotavlja optimalno gledanje na prostem, tudi pri močni sončni svetlobi.

Napravo poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy. Platforma izboljšuje grafiko in uporablja umetno inteligenco za dinamično igranje in večigralske funkcije.

Vaša nova spremljevalka
Pogosto so majhne spremembe tiste, ki prinesejo pomembne spremembe, in nova serija pametnih ur Galaxy Watch6 je domiselno oblikovana tako, da nenehno motivira uporabnike, jim pomaga pri doseganju osebnih ciljev na področju dobrega počutja in optimizaciji njihovih vsakodnevnih rutin. Krožno obliko okvirja ur Galaxy Watch6 serije krasi zelo trpežno safirno steklo, ponašajo pa se tudi z 20 % večjo aktivno površino zaslona.

Ura, ki je prilagojena vašim individualnim potrebam, je tukaj, da vam pomaga pri boljšem spancu in celostnem boljšem počutju. Z novim in izboljšanim sledenjem spanja ter zdravstveno funkcijo, je vaša izkušnja še bolj personalizirana. Galaxy Watch6 se ne ustavi le pri spremljanju vaših vzorcev spanja, temveč vam ponuja tudi inovativni Trening spanca, ki vam pomaga izboljšati kakovost vašega nočnega počitka. Zbudite se po dobro prespani noči, pripravljeni na nov dan, s pomočjo te revolucionarne ure, ki je vaša osebna spremljevalka za bolj zdravo in uravnoteženo življenje.

Ure Galaxy Watch6 serije uporabnikom ponujajo vrsto možnosti, s katerimi lahko svojo uro prilagodijo svoji individualnosti. Menjajte in stilsko uskladite paščke ure, ki brezhibno dopolnijo vaš celoten videz in se zlahka zamenjajo z enim samim klikom. Dve novi vrsti paščkov, udoben tkaninast pašček, ki je popoln za spanje, in hibridni eko-usnjeni pašček z notranjostjo, odporno na znoj, uporabnikom omogočata vsestransko izbiro, da svojo uro spremenijo v popoln dodatek za vsako priložnost.

Za dodatno prilagajanje in popolno izkoriščanje potenciala večjega zaslona je na voljo izbor novih sinhroniziranih številčnic za ure. Prikažite svoje najljubše fotografije, spremljajte svoje zdravstvene cilje s številčnicami za spanje ali fitnes ali dodajte igrivo 3D animirano številčnico. S tem zagotovite, da ura ne bo le usklajena z vašimi željami, temveč bo postala tudi odraz vašega edinstvenega sloga.

S temi oblikovalskimi inovacijami uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic presegata vlogo navadnih naprav za merjenje časa. Postaneta spremljevalki, ki dejavno prispevata k samouresničitvi in uporabnike spodbujata, da prevzamejo odgovornost za svoje dobro počutje ter izboljšajo svoje vsakodnevne izkušnje.

Slušalke Galaxy Buds2 Pro vas izolirajo od burnega sveta
Ste si od zmeraj želeli slušalk, ki vam udobno stojijo v ušesih, da z njimi lahko tudi tečete, zvok pa je tak, da se počutite, kot da ste v koncertni dvorani? Galaxy Buds2 Pro ponujajo vse to. Za kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, s tremi visokimi SNR mikrofoni Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo, tudi tiste, ki so nežni kot veter.

Z inteligentnim 360-stopinjskim zvokom je zvok slišati bolj realističen. Tehnologija Enhanced Head Tracking omogoča, da je vsako gibanje usklajeno, kar ustvarja realistično izkušnjo. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar vam omogoča prostorsko izkušnjo. Navsezadnje je pomemben tudi videz in slušalke Galaxy Buds2 Pro so estetske in minimalistične, ki se podajo vsakemu stilu s svojimi trendi barvami.

Poleg izjemnega zvoka imajo Galaxy Buds2 Pro še eno odlično lastnost – super povezljivost z Galaxy Watch6 pametno uro. To je izjemen dodatek za vse, ki ste aktivni in se radi gibate. S sinhronizacijo med slušalkami in uro lahko spremljate svojo vadbo, poslušate glasbo in prejemate obvestila, medtem ko ostanete osredotočeni na svojo dejavnost. Ko vadbo zaključite, lahko analizo vadbe vedno pregledate na večjem zaslonu telefona Galaxy Z Fold5, ki vam ponuja odlično uporabniško izkušnjo.

Posebna ponudba
Ste študent ali študentka in bi radi preizkusili nove Samsung naprave?
Prijavite se na 7 dni brezplačne uporabe enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5. Ta edinstvena priložnost vam omogoča, da svoj vsakdan izkusite na povsem nov način. Poleg izbranih pametnih telefonov imate enkratno priložnost preizkusiti tudi novo Galaxy Watch6 in skozi sinergijo teh dveh naprav odkriti svojo dnevno rutino na povsem novo. Cool pametni telefoni in nepogrešljivi dodatki vas čakajo, pot do njih pa je izjemno preprosta. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje najnovejše Samsung tehnologije!
Prijavi se tukaj.


fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki