marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
47 x 47 x 12 mm
Teža:
44 g
Čas uporabe:
do 15 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Watch S3


Xiaomi Watch S3

27.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi Watch S3 je večnamenska pametna ura klasične zasnove, ki z okvirjem iz aluminijeve zlitine in velikim okroglim 36-milimetrskim (1,43-palčnim) zaslonom AMOLED izpolni tako vaše modne kot praktične potrebe.
Poudarek je na prilagodljivosti, saj videz preprosto spreminjate z zamenljivimi lunetami, paščki in digitalnimi številčnicami. Pri tem so na voljo edinstvene številčnice povezane z izbrano luneto. Poleg tega je mogoče v unikatno številčnico spremeniti svoj portret, v kolikor ne najdete primene v naboru več kot 180 brezplačnih.

Večje zmogljivosti in izboljšana uporabniška izkušnja so rezultat povsem novega operacijskega sistema Xiaomi HyperOS, ki med drugim nudi hitrejše povezave in stabilnejšo sinhronizacijo s pametnim telefonom. Poleg tega se nova pametna ura ponaša z izredno do 15-dnevno življenjsko dobo baterije, ki obenem podpira hitro polnjenje. Zgolj pet minut polnjenja zadostuje za dvodnevno uporabo. Omogočeno je še upravljanje telefona s kretnjami, kar pomeni, da lahko s premiki zapestja na primer zavračate klice ali preverjate vremensko napoved.

Podobno kot v primeru zapestnice, je za Xiaomi Watch S3 na voljo več kot 150 športnih načinov. Med njimi najdete povsem nove zimsko športne načine, v katerih pride do izraza večja natančnost dvokanalnega satelitskega sprejemnika (L1+L5) in izboljšana zasnova antene. Na volje je deset tekaških načinov, ki tekačem različnih ravni pomagajo pri optimizaciji vadbe, ne glede na to, ali želijo izboljšati vzdržljivost ali porabiti odvečne maščobe.

Pametna ura ponuja tudi napredne možnosti spremljanja zdravja z 12-kanalnim optičnim modulom, ki srčni utrip meri natančneje kot tipala v prejšnji generaciji te pametne ure. Na voljo je še zabavna funkcija, ki po sedmih zaporednih dneh ustvari in prikaže »žival«, ki najbolje pooseblja zaznan vzorec spanja.

Cena in dostopnost

Priporočena cena za Xiaomi Watch S3 je od 149 evrov. Na voljo bo prek uradnih kanalov prodaje.

fotografije
komentarji