marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46 x 33,35 x 9,99 mm
Teža:
22,5 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8 Pro


Xiaomi Smart Band 8 Pro

27.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Pametna zapestnica Xiaomi Smart Band 8 Pro prepriča zaradi na profesionalnih načelih zasnovanega beleženja športnih dejavnosti, celovitega spremljanja zdravja, zmogljivih pametnih funkcij in izjemne uporabniške izkušnje, ki združuje slog z vsakdanjo uporabnostjo.
Odlikuje jo na novo zasnovan pravokotni 4,42-centimetrski (1,74-palčni) zaslon AMOLED s 60-herčnim osveževanjem in razločljivostjo 336 x 480 slikovnih pik.

Zaslon v elegantnem ohišju s kovinskim okvirjem je zaščiten z utrjenim steklom Corning Gorilla Glass Victus in opremljen s tipalom svetlobe, ki podpira prilagodljivo samodejno prilagajanje svetlosti, da je odlično viden v različnih svetlobnih pogojih. Kljub temu je zapestnica neverjetno tanka in lahka, saj v debelino meri le 9,99 mm in tehta 22,5 g.

Nova pametna zapestnica nudi beleženje več kot 150 športov, med katerimi zlahka izbirate, pri čemer je zagotovljeno prilagajanje možnosti vadbe posameznikovim željam. Ljubitelji teka si tako pred tekom nastavijo želeni tempo, nakar jih bo zapestnica z opomniki pomagala ostati na začrtani poti. Na voljo je tudi deset tekaških tečajev in tridimenzionalna animacija priporočenih vadb za ogrevanje in raztezanje. Ker beleženje športov danes ni več dovolj, zapestnica s pomočjo naprednega 4-kanalnega optičnega modula natančno in celi dan spremlja srčni utrip ter pridobljene podatke prikazuje v realnem času.

V Xiaomi Smart Band 8 Pro je vgrajena baterija kapacitete 238 miliamperskih ur, ki zagotavlja 23 odstotkov daljšo življenjsko dobo. Pri običajni uporabi to pomeni tja do 14 dnevno uporabo oziroma 2 dneva več, kot smo bili vajeni pri prejšnjih generacijah tega izdelka. Odlikuje jo še satelitski sprejemnik za natančno določanje položaja, vodotesnost do globine 50 metrov (5 ATM) in sodobne pametne funkcije, kot sta glasovna pomočnica Alexa in funkcija za iskanje telefona.

Modnost in preprostost nošenje zagotavljajo raznoliki paščki, ki jih je po zaslugi mehanizma za hitro odpenjanje na obeh straneh, mogoče praktično takoj zamenjati. Da bi lažje prilagodili videz športne zapestnice, je na voljo še bogat nabor več kot 200 digitalnih številčnic (obrazov), med katerimi boste našli tudi zabavnejše. Na voljo je z ohišjem v črni ali srebrni barvi.

Cena in dostopnost

Priporočena cena za Xiaomi Smart Band 8 je od 44 evrov. Na voljo bo prek uradnih kanalov prodaje.

fotografije
komentarji