marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 9 ur
V pripravljenosti:
do 370 ur
Tip baterije:
Li-Polimer (900 mAh)
Dimenzije:
109 x 55 x 16 mm
Teža:
119 g

Tip zaslona:
TFT, občutljiv na dotik , 256 K barv, 240 x 320 pik

Notranji pomnilnik:
8 GB

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

8000 skladb v žepu...

Sony Ericsson W960i


Sony Ericsson W960i

25.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Model W960 Walkman® združuje tanek telefon UMTS in zmogljiv predvajalnik. Vanj lahko shranite do 8000 skladb*, poleg tega pa predvajalnik Walkman™ in sezname predvajanja na velikem zaslonu upravljate kar z dotikom prsta.ne podpira datum  
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
ne podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 3,15 Mpix
Povečava: 3x
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
podpira GSM 900/1800/1900 MHz
ne podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
ne podpira GPRS
ne podpira HSCSD
ne podpira EDGE
podpira UMTS
ne podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
ne podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

Zaslon v velikosti 2,6 palca je odlično iskalo za fotoaparat s 3,2 milijona slikovnih pik, lahko pa ga uporabljate tudi kot zaslon za prikazovanje videa v TV-kakovosti.

»Navdušenje uporabnikov nad telefoni Walkman® je presenetilo tudi nas«, je povedal Miles Flint, predsednik podjetja Sony Ericsson. »Več kot 26,5 milijona prodanih telefonov Walkman® po vsem svetu in dejstvo, da so uporabniki vse bolj seznanjeni s prednostmi »glasbe v mobilnem telefonu«, napoveduje čas za izdajo naslednjega albuma! To pomeni, da morajo telefoni Walkman® v novi izdaji hitreje in preprosteje prenašati glasbo ter ponujati nove, inovativne načine iskanja vse te množice skladb. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na igre, video in splet.«

Glasbeni maraton
Do 700 albumov – približno 8000 skladb* – lahko shranite v 8-gigabajtni pomnilnik telefona W960 Walkman®. Upravljanje skladb je preprosto: 1 GB podatkov, na primer skladb, lahko prenesete iz osebnega računalnika na telefon v manj kot treh minutah. V kompletu dobite dve moderni slušalki (ena od njih je stereo Bluetooth™ slušalka HBH-DS220) in možnost poslušanja do 27 ur glasbe, kar zadostuje za več kot eno noč zabave.

Vizualna doživetja

Slike v albumih, TV-programi in igre. Z dotikom prsta (ali pisala) lahko krmarite po telefonu W960 in njegovih večpredstavnostnih datotekah. S preprostim pritiskom na kontrolnik poiščete želeno vrsto zabave. Če izberete na primer video, ima telefon podporo za predvajanje videa s hitrostjo 30 sličic na sekundo, kar je enako televizijski kakovosti.

Znebite se žic
Zaslon v velikosti 2,6 palca je odličen za brskanje po spletu. Z njim vzpostavite povezavo prek dostopnih točk omrežij 3G ali Wi-Fi™. Obiščite svoje priljubljene strani, nakupujte glasbo na spletu in prenašajte nove programe, da bo W960 resnično tak, kot si želite.

Fotografiranje
Telefon W960 Walkman® se ponaša s fotoaparatom, ki ima v svojem 16-milimetrskem okviru 3,2 milijona slikovnih pik. Samodejno ostrenje poskrbi za ostrino fotografij, s funkcijo sporočanja ali e-pošte pa jih pošljete prijateljem. Sporočila ali fotografije pa lahko pokažete drugim tudi tako, da jih objavite v blogu.

Vse na svojem mestu
Tako kot v modelu W910 Walkman® lahko tudi v modelu W960 s programom Media Manager PRO za osebne računalnike organizirate vsebino: optimizirate glasbo, fotografije in videe, ki jih uporabljate v telefonu.

Informacije so dragocene
Tako kot prejšnje različice Walkman® telefonov, vsebuje tudi W960 programsko opremo TrackID™ za prepoznavanje glasbe. Ko posnamete del skladbe s telefonom, se vam takoj prikaže ime izvajalca, za katero skladbo gre in na katerem albumu je izšla. To je zelo priročno, kadar slišite neko skladbo, ki vam je všeč, pa bi želeli vedeti, kdo je njen izvajalec.

V modelu W960 (in W910) smo to funkcijo nadgradili na višjo raven. Zdaj lahko prejmete podrobne informacije o prepoznani skladbi – izveste tudi vse o preteklosti izvajalca in albuma. Poleg iskanja informacij, ki temelji na posnetem delu skladbe, smo dodali še nove funkcije. Če poznate samo ime skupine in nič drugega, lahko vnesete besedilo in na njegovi osnovi iščete dodatne informacije. Iščete lahko po izvajalcu, naslovu, albumu ali besedilu skladbe.

Poslušanje glasbe
Telefon W960 Walkman® ima resnično osrednje mesto pri poslušanju glasbe: v osnovnem kompletu dobite stereo komplet za prostoročno uporabo in stereo Bluetooth™slušalke. Ko si zaželite še več, bo novi prenosni komplet HPM-83 oplemenitil slog vašega telefona W960. S trakom ga lahko varno pritrdite na zadnjo stran vratu, da vas ne bo oviral med tekom ali v telovadnici. Če pa želite svojo glasbeno knjižnico pokazati tudi prijateljem, priključite Bluetooth™ glasbeni sprejemnik MBR-100 v domači stereo in predvajate skladbe iz telefona prek zvočnikov. Zakaj bi hoteli glasbo zadržati samo zase?

Nicklas Sivander, direktor linije izdelkov W960 Walkman® pri podjetju Sony Ericsson, je povedal: »Ni boljše kombinacije zmogljivega predvajalnika in intuitivnega telefona. Zaslon na dotik dopolnjuje običajna tipkovnica, sam telefon pa je še boljši zaradi programa Media Manager in druge dodatne glasbene opreme. Dnevi, ko ste s seboj na pot morali vzeti predvajalnik MP3, fotoaparat in telefon, so dokončno mimo.«

Sony Ericssonov telefon W960i Walkman® je glasbeni telefon UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900 in bo na voljo v črni barvi od četrtega četrtletja 2007 dalje.

*Predvideva format eAAC+

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: Sony Ericsson
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki