marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
98 x 47 x 21 mm
Teža:
116 g

Tip zaslona:
TFT, 262.144 barv, 240 x 320 pik

Notranji pomnilnik:
64 MB

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
Fotografije mobilnika
mobilniki
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Odličen predvajalnik, narejen za glasbo

Sony Ericsson W850i


Sony Ericsson W850i

18.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Prvemu GSM/UMTS predvajalniku Sony Ericsson W850 je bil edinstveno dodan fotoaparat s horizontalnim načinom fotografiranja ter zadnji predvajalnik Walkman® player 2.0 za lažje shranjevanje glasbe iz svetovnega spleta.ne podpira datum Memory Stick Duo Pro
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 1,9 Mpix
Povečava: 4x
nočni način
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
podpira GSM 900/1800/1900 MHz
ne podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
ne podpira EDGE
podpira UMTS
ne podpira HSDPA
ne podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
ne podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

Na razpolago v črni ali zlato beli barvi ima telefon možnost prikazati 'osvetlitev v srčnem utripu', ki osvetli nadzorne tipke v ritmu vaše glasbe. Telefon ne le da je izjemne oblike in prijeten na dotik, ampak nudi tudi izjemno hitre prenose glasbe s spleta v slušalke. Telefon je zasnovan za operaterja, ki omogoča prenose glasbe s spleta po zraku (OTA) in sprejema številne glasbene formate, vključno z e-AAC+, ki skrajša čas prenosa in porabo prostora, potrebnega za posnetke. Spomin ni problem, ker ima spominsko kartico PRO Duo z 1GB, kar zadostuje za približno 1000 posnetkov v formatu e-AAC+. Spomin lahko razširite na 4GB in tako shranite še veliko večjo glasbeno zbirko, ki jo imate ves čas s seboj.

Predvajalnik Walkman player 2.0 olajša navigacijo po glasbenih žanrih, seznamih glasbe, posameznih pesmih ali glasbenih albumih. Obstaja pa tudi možnost identifikacije posnetkov TrackID™, ki jo podpira Gracenote Mobile MusicID. To je nova storitev, s katero lahko posnamete nekaj sekund pesmi bodisi preko mikrofona ali preko tistega, ki je vgrajen v FM radio in ga potem z enim klikom pošljete v svetovno glasbeno podatkovno bazo Gracenote®, ki bo identificirala posnetek in posredovala informacije nazaj do telefona.

“W850 resnično omogoča našim uporabnikom, da poslušajo to, kar hočejo, kjer koli že so,” je rekel Jan Wäreby, izvršni podpredsednik in direktor prodaje in marketinga Sony Ericssona. “Mnogo ljudi ima danes obstoječo glasbeno zbirko, shranjeno v MP3 formatu. W850 omogoča uporabnikom, da prepoznajo in kupijo glasbo na nov in spontan način – poslušajo posnetke, ki jih imajo radi, jih identificirajo s TrackID™ in potem shranijo na telefon.”

Sony Ericsson je prav tako razvil predvajalnik glasbe Walkman music player, ki ga boste uporabili bodisi da ste nov uporabnik ali pa da že poznate ta vmesnik. Uporabniški vmesnik je bolj intuitiven in omogoča lažje iskanje in predvajanje posnetkov kot tudi prenašanje posnetkov s spleta. Nove grafične zmožnosti naredijo doživetja vidnejša ter zagotavljajo podatke o glasbi in vrsti glasbenega albuma. Prav tako je vključena tudi storitev za prenos s spleta, tako da ni potrebno izklopiti predvajalnika glasbe in se priključiti na spletni brskalnik, da bi obiskali spletne glasbene trgovine na mreži.

V telefon je vgrajen tudi fotoaparat z 2 milijona točkami, ki vam naredi veselje, ko ujamete vaše najljubše trenutke in jih delite z vašimi prijatelji. Hiter internetni dostop in brskanje po spletu omogočata enostavno uporabo vašega mobilnega telefona W850, s katerim lahko ustvarite in vzdržujete vaše spletne bloge, tako da lahko pišete vašim prijateljem, od koderkoli že hočete.

Z dodatkov vam vaš W850 nudi še več zabave. Stereo slušalke Bluetooth™ vam omogočajo, da uživate v popolni brezžični stereo kakovosti glasbe, najnaprednejša avtoinštalacija pa vam omogoča, da uživate z vašim glasbenim telefonom, kadar vozite. Glasbeni namizni zvočniki zagotavljajo večjo glasnost zvoka, kar naredi W850 za središče vsake zabave.

Sony Ericsson W850i je UMTS 2100 in tri-frekvenčni GPRS 900/1800/1900 Walkman telefon za Evropo, Srednji Vzhod in Afriko.
Na razpolago je v črni ali zlato beli barvi, na voljo pa bo v tretjem trimesečju leta 2006.

albumfotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: Sony Ericsson
povezani članki
povezane novice