marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
98 x 49,5 x 23 mm
Teža:
120 gramov

Tip zaslona:
176 x 220 pik, 262.144 barv

Notranji pomnilnik:
70 MB

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Siemens

Majhen za v žep, velik za ...

Siemens SG75


Siemens SG75

19.09.2005
Objavil: Marko Likar

Kdo je rekel, da UMTS telefoni ne morejo biti majhni in elegantni? Z velikostjo 98 x 49,5 x 23 mm sodi SG75 med manjše UMTS telefone.Tako kot se spodobi za UMTS telefone, bo tudi ta imel dve kameri, sprednja za videoklic, ki je CIF ločljivosti, zadnja pa 1,3 milijona pik za kvalitetno slikanje. Da bomo slike tudi lepo in razločno videli, bo poskrbel 176 x 220 pik velik zaslon z zmožnostjo prikaza 256.000 barv.

UMTS omogoči hitre prenose, ki so potrebni za tekoče pregledovanje xHTML stani, prav tako ima aparat GPRS razreda 10. Za povezovanje z računalnikom bo skrbel bluetooth, s pomočjo katerega lahko aparat uporabite kot modem. Prav tako ga boste lahko povezali na računalnik preko USB kabla. Vsak, ki si lasti tiskalnik z bluetooth podporo, bo lahko takoj natisnil slike, ki so bile ustvarjene z eno od kamer. S podporo Bluetooth Microsoft Remote Control protokola je SG75 kot nalašč opremljen za kontroliranje računalnika ali pa katerih od programov, kot so predstavitve v powerpointu ali media player.

SG75 tudi ne pozabi na zabavo, saj z vgrajenim Mp3 predvajalnikom zaigra naše najljubše pesmi, ki so lahko v formatu MP3, AAC, MIDI, WAV ali pa Real Audio 8. Da nam nikoli ne bo zmanjkalo glasbe, poskrbi pomnilnik, saj nam aparat postreže s 70 MB integriranega pomnilnika in možnostjo razširitve z rsMMC. S podporo Java MIDP 2.0 pa je zagotovljena tudi zabava z igricami.

Aparat spada v srednji cenovni razred in bo navoljo novembra 2005 v barvi Titanium.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: Siemens
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki