marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 300 minut
V pripravljenosti:
do 220 ur
Tip baterije:
Li-Ion (600 mAh)
Dimenzije:
83 x 45 x 18 mm
Teža:
76.5 g

Tip zaslona:
TFT, 65.536 barv, 130 x 130 pixels


zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Siemens

Eleganten mobilnik z jasnim dizajnom

Siemens CF110


Siemens CF110

11.08.2005
Objavil: Marko Likar

Najmanjše stvari v življenju so pogostokrat najlepše – enako lahko rečemo tudi za novi Siemensov mobilni telefon CF110 s pomično tipkovnico.Izjemno oblikovan telefon takoj pritegne vašo pozornost in je popolni modni dodatek, pa naj gre za večerno obleko ali poslovno priložnost.

Sijoča kovina, 18 milimetrov široka oblika in srebrno obarvano ohišje še povečata izjemen vizualni učinek elegantnega mobilnika. Mobilnik vsebuje tudi bleščeč 65K TFT zaslon, ki ponuja popoln pogled na jasno strukturiran meni.

CF110 ima v tehničnem smislu vse osnove, ki jih uporabnik potrebuje za mobilno komunikacijo. Zaradi intuitivne uporabe menija in osrednjega gumba za navigacijo je uporaba vseh funkcij zelo enostavna. Uporablja se lahko povsod po svetu, s pošiljanjem SMS ali MMS sporočil pa omogoča neomejeno komuniciranje s prijatelji in družino. Mobilni telefon nudi različne mobilne igre, kot so Sea Battle ali Marble Crossing, s pomočjo katerih si lahko uporabniki krajšajo čas. S pomočjo izredne ostrine zaslona postane omenjena izkušnja še popolnejša. Pomembni sestanki in dogovori so s pomočjo omenjenega mobilnika takoj na dosegu roke, uporabnik pa jih prek USB podatkovnega kabla zelo enostavno prenese na svoj osebni računalnik. Za hitro izmenjavo podatkov je na voljo tudi GPRS, s pomočjo vgrajenega slovarja pa postanejo komunikacijski zapleti le še stvar preteklosti. V mobilnem telefonu so shranjene telefonske številke v nujnih primerih, tako za Slovenijo kot tujino. Kot Siemensova originalna dodatna oprema je uporabnikom na voljo tudi prenosnaprostoročna naprava “Car Kit Portable”, s katerim lahko v avtomobilu varno prostoročno telefonirajo ter vrsta drugih naglavnih slušalk.

CF110, ki spada v srednji oziroma nižji cenovni razred, bo dosegljiv v zadnjem četrtletju leta 2005 v “mesečno” srebrni in “polnočno” modri barvi.

fotografije
Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110 Siemens CF110
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Siemens
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki