marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 210 minut
V pripravljenosti:
do 270 ur
Tip baterije:
Li-Ion (800 mAh)
Dimenzije:
111 x 44 x 12.6 mm
Teža:
80 g

Tip zaslona:
65.536 barv, TFT, 128 x 160 pik


zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Siemens

Manj je več

Siemens CC75


Siemens CC75

11.08.2005
Objavil: Marko Likar

Siemens z mobilnikom CC75 predstavlja eleganten mobilni telefon, ki je oblikovan za jasno, natančno in preprosto uporabo. Z osredotočanjem na osnovne telefonske funkcije, ki jih druži maksimalna kakovost, postavlja nov standard oblikovalske čistosti in preprostosti.Za vse, ki telefon večinoma uporabljajo le za opravljanje klicev, je CC75 izjemno kakovostna naprava, ki je prepričljiva tako v dizajnu kot pri izbiri materialov. Ergonomično oblikovane tanke linije srebrno obarvanega CC75 so prava paša za oči, ohišje z loščenim aluminijastim okvirjem pa je zelo prijetno na otip. Kompakten in eleganten mobilnik uporabniku z lahkoto zdrsi v žep srajce, zaslon, ki razpolaga z več kot 65.000 barvami, pa odlikuje izjemna globina in ostrina.

Siemensov udobni mobilni telefon CC75 se osredotoča na osnove komuniciranja, sodoben dizajn in visoka kakovost izdelave pa vsebujeta prečiščene detajle. Inovacije se poleg tehnične dovršenosti izražajo tudi v nekompromisnem načinu zagotavljanja uporabniku prijazne tehnologije. CC75 tako pooseblja maksimalno zunanje in notranje udobje. Notranje udobje se kaže v novem in preprostem načinu, kako mobilnik uporabnika vodi skozi meni, zunanje udobje pa se kaže v kombinaciji elegantnega dizajna in visoko kakovostno izbiro materialov. Siemens v tem smislu postavlja trend in z novim mobilnim telefonom tke nove poti, saj zavestno potuje proti splošni tendenci opremljanja mobilnikov z zapletenimi funkcijami.

Mobilni telefon vsebuje vse osnovne funkcije mobilne komunikacije. V osrčju teh je glasovna pošta: namesto da se uporabnik muči s tekstovnim sporočilom, lahko pritisne tipko za glasovno sporočanje ob strani telefona, pove sporočilo in ga nato pošlje v obliki MMS sporočila. Mobilnik nudi tudi koledar, budilko, infrardeči vmesnik, polifonične melodije zvonjenja, ki vsebujejo do 40 akordov, bleščeč TFT zaslon (65 k barv, 128 x 160 točk) in 3 MB notranjega pomnilnika.

Z jasno oblikovano številčnico in osrednjim navigacijskim gumbom, ki se premika v pet smeri, je CC75 preprost ter intuitiven za uporabo. Zahvaljujoč na novo oblikovanim grafičnim ikonam, se uporabniki pri uporabi menija veliko bolje znajdejo. Le te na prvem in drugem nivoju pomagajo uporabnikom razumeti različne funkcije mobilnika, tako da je celoten uporabniški vodič skozi menije zelo enostaven, povsem intuitiven, uporabnik pa ne potrebuje ročnih navodil.

Mobilnik odlikuje oblikovna čistost in eleganten, ergonomičen dizajn. Srebrno obarvani telefon sega v globino do 12 mm, je ekstremno tanek, tehta le 80 gramov in se udobno prilega v žep srajce. Kakovostno aluminijasto ohišje daje občutek popolnega luksuza, prijetno hladen mobilnik pa se nežno prilega roki, s tem pa postane CC75 nepogrešljvi popotnik skozi dan.

Optimalen pripomoček za več kot le telefonsko udobje je stilno oblikovana slušalka “Purestyle HHS-610”, ki je na voljo kot Siemensova originalna dodatna oprema.

CC75, ki spada v srednji cenovni razred, bo dosegljiv v zadnjem četrtletju 2005 v “aluminijasto” srebrni barvi.

fotografije
Siemens CC75 Siemens CC75 Siemens CC75 Siemens CC75
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Siemens
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki