marketing
povzetek
tehnične lastnosti


Operacijski sistem:
Symbian
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Nokia

Drugačnost...

Nokia 7710


06.11.2004
Objavil: Andrej Bergant

Na letnem srečanju Nokia Mobility Conference v Monaku in na enakem dogodku v Bankoku je Nokia predstavila pametni multimedijski telefon Nokia 7710 s širokim zaslonom, ki je občutljiv na dotik.Izjemno širok in kvaliteten zaslon z 65.536 barvami zagotavlja uporabniku prijetno uporabo tudi pri zahtevnejših nalogah.Nokia 7710 ponuja spletni brskalnk, vgrajen stereo glasbeni predvajalnik, razširjeno paleto video opcij, kot so "playback", snemanje, pretakanje, ponuja tudi digitalno kamero z ločljivostjo milijon pik in dvakratno digitalno povečavo ter radio z možnostjo uporabe dodatne storitve Visual Radio.

Napredne funkcije pametnega telefona Nokia 7710 ponujajo uporabniku ravnotežje med učinkovitim delom, ki ga ta telefon omogoča, in zabavo na poti. Nokia 7710 podpira elektronsko pošto ("push email"), ki temelji na rešitvi Smarter, VPN (Virtual Private Network), 90 MB notranjega pomnilnika in še dodatnih 128 MB na priloženi kartici MMC (MultiMediaCard), tipkovnico na zaslonu in prepoznavo ročne pisave.

Nokia 7710 temelji na operacijskem sistemu OS. Povezave telefona z združljivimi napravami je mogoča s kablom Pop-PortTM prek USB in brezžično tehnologijo bluetooth, ki omogoča enostaven prenos podatkov in sinhronizacijo z osebnim računalnikom.

Pametni telefon, ki ga je predstavila Nokia, pa ponuja svojim uporabnikom tudi popularne mobilne spletne dnevnike ("blog"), saj je mogoče s pomočjo naloženih aplikacij nalagati podobe in besedilo v osebni spletni dnevnik. Aplikaciji PhotoBase in risalna deska bosta navdušili uporabnike z enostavnostjo in uporabnostjo urejanja podob, uporabniki pa bodo lahko celo pisali ali risali po podobah, ki so jih posneli z vgrajeno kamero, ali pa narisali lastno sliko.

Nokia 7710 deluje v omrežjih GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900. V Evropi se bo prodaja začela v prvem četrtletju naslednjega leta.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Nokia
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki