marketing
povzetek
tehnične lastnosti


Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Nokia

Novinca

Nokia 6235 in 6235i


16.11.2004
Objavil: Andrej Bergant

Na srečanju 3G World Congress & Exhibition 2004, ki te dni poteka v Hongkongu, je Nokia predstavila telefona Nokia 6235 in Nokia 6235i, različico z vgrajeno kamero. Nova telefona z elegantno obliko in kromiranimi poudarki sta ustvarjena za širok krog uporabnikov, ki od telefona zahtevajo številne funkcije, tudi zaslon s 65.536 barvami, vgrajeno VGA kamero, pretakanje video vsebin in vgrajen radio.Telefona spadata v srednji cenovni razred in ponujata številne uporabne funkcije. Vgrajena VGA kamera in video snemalnik bosta zabeležila številne zanimive in nepozabne trenutke, pomnilnik pa ponuja še dodatnih 10 MB prostora, kjer je mogoče ujete spomine shranjevati. Vgrajen zvočnik in snemalnik glasu dajeta telefonoma dodatno uporabnost v različnih situacijah, toni zvonjenja (MP3) in pretakanje video vsebin pa poskrbijo še za dodatno zabavo. Poslovno uporabo telefonov bodo olajšale enostavne povezave z osebnim računalnikom, s katerim se je mogoče povezati prek infrardeče povezave (IR) ali s pomočjo dodatnega kabla USB.

Ker tehnologija CDMA postaja vedno bolj prisotna na vseh tržiščih, telefona Nokia 6235 in 6235i dopolnjujeta linijo telefonov, ki podpirajo to tehnologijo.

Nokia ponuja s telefonoma tudi ustrezno dodatno opremo, med katero sodi pregledovalnik slik Nokia Image Viewer, s katerim je mogoče slike udobno gledati na sobnem televizorju, stojalo Nokia Music Stand, ki omogoča poslušanje radia med polnjenjem telefona, in paleto avtomobilskih setov Nokia Car Kit, ki ponujajo udobje med vožnjo in primerno ter enostavno uporabo telefona.

Oba nova telefona bosta na voljo v drugi četrtini naslednjega leta.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Nokia
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki