marketing
povzetek
tehnične lastnosti


Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Nokia

Slikaj se...

Nokia 6020


06.11.2004
Objavil: Andrej Bergant

Na letnem srečanju v Monaku je Nokia predstavila predstavila telefon Nokia 6020 z vgrajeno digitalno kamero. Skupaj s prefinjeno in hkrati praktično obliko prinaša ta telefon uporabnikom tudi vse sodobne tehnologije tako za zasebne kot za poslovne potrebe.Z vgrajeno digitalno kamero je mogoče ujeti posebne trenutke na fotografije ali kratke video posnetke, s prijatelji pa se je mogoče povezati prek storitve "pritisni in povej". Razen tega je mogoče izbrane hitro opozoriti na pomembne novice s pošiljam hitrega sporočila ("flash message"), ki se pojavi neposredno za zaslonu prijateljevega telefona. Da ne bi pozabili pomembnih datumov, obletnic in rojstnih dnevov, je mogoče vnose v imeniku sinhronizirati s koledarjem, ki bo uporabnika opozarjal v ključnih trenutkih in mu tako prihranil marsikatero neprijetnost.

Nova nokia 6020 podpira novo tehnologijo EDGE, ki ponuja hitrejši dostop do informacij, tudi do elektronske pošte. Brskalnik XHTLM je optimiziran za barve fotografije in video posnetke, ki si jih je mogoče ogledovati na barvnem zaslonu z 65.536 barvami. Uporabniki lahko telefon prilagodijo svojim željam, saj lahko izbirajo med različnimi ozadji, grafikami in večglasnimi zvonjenji za različne skupine vnosov. Podpora tehnologiji Java pa omogoča prilagajanje telefona lastnim potrebam z prenašanjem najrazličnejših aplikacij, kot so potovalni vodiči in igre.

Tripasovni telefon nokia 6020 bo na voljo v dveh različicah: EGSM 900 GSM 1800/1900 za evropska in azijska tržišča in GSM 850/ 1800/1900 za ameriška tržišča. Telefon bo na voljo v prvi četrtini naslednjega leta v dveh barvnih različicah - grafitno sivi in srebrno sivi.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Nokia
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki