marketing
povzetek
tehnične lastnosti


Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Nokia

Mali čudež

Nokia 3230


06.11.2004
Objavil: Andrej Bergant

Na letnem srečanju v Monaku je Nokia predstavila še en mobilni telefon iz palete telefonov, ki imajo vgrajene kvalitetne digitalne kamere. Nokia 3230 ponuja digitalno kamero z ločljivostjo milijon pik, ki omogoča snemanje videov in nato njihovo urejanje.Predstavljeni telefon je namenjen sodobnim uporabnikom, ki zahtevajo inovativna in napredna mobilna orodja za kreativne komunikacije in izražanje.

Poleg sodobnega urbanega dizajna ponuja nova Nokia 3230 velik zaslon z 65.536 barvami in vgrajen senzor z ločljivostjo 1,3 milijona pik in kamero z ločljivostjo 1,23 milijona pik. S snemanjem mobilnih video posnetkov in montiranjem le-teh lahko uporabniki sami ustvarjajo edinstvene in zabavne vsebine, ki jih je mogoče enostavno deliti z drugimi prek večpredstavnostnih sporočil (MMS). Z aplikacijo Movie Director je mogoče posnetke enostavno preurediti v kratke filme in jim dodati posebne efekte, kot so glasba, besedilo, barve in podobe. Hkrati pa lahko uporabnik posnetke enostavno natisne, shranjuje ali deli z drugimi prek brezžične bluetooth povezave. Fotografije je mogoče natisniti na združljivih tiskalnikih prek bluetooth povezave, z uporabo aplikacije Kodak Mobile Service pa je mogoče fotografije naložiti v virtualni album na spletu in jih enostavno deliti z člani družine in prijatelji ali pa natisniti.

Ker je telefon namenjen ljudem, ki jasno izražajo svoj slog, je mogoče telefon prilagajati po lastnih željah. Izbirati je mogoče med različnimi temami, ki spremenijo podobo uporabniškega vmesnika, barve, ozadje zaslona.

Za dodatno zabavo prinaša telefon nove igre, med njimi tudi resničnostno igro Agent V, ki nemudoma postavi igralca v središče atraktivnega dogajanja. Ta igra izkorišča senzor gibanja v telefonu in tako lahko uporabnik s premikanjem telefona premika tudi objekte, ki se pojavljajo v igri.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Nokia
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki