marketing
povzetek
tehnične lastnosti


Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
LG

Nova čokoladica?

LG KF510


LG KF510

04.02.2008
Objavil: Dušan Kodila

Z modelom KF510 je LG predstavil naslednji drsni model čokoladice. Čeravno k imenu niso dodali Chocolate, pa vseeno njegova oblika odraža podobnost s predhodnikom. Obenem pa vitkejše linije ter novo ohišje nakazujeta, da je med njima preteklo že kar nekaj časa.LG Electronics je najavil nov model mobilnika, ki so mu nadeli ime KF510; njegova oblika nakazuje že videne smernice hišnega oblikovanja, saj ne skriva podobnosti s prvim predstavnikom serije Chocolate, KG800. Oba drsna mobilnika sta odeta v črno ali vinsko rdečo barvo in imata dvobarvni motiv tipkovnice. Vseeno pa poteze KF510 ponazarjajo, da je dovolj svež in izviren, da bo uspešno nasledil »čokoladico«.

Mobilnik je za 5 milimetrov tanjši kot njegov predhodnik, in tako meri le 10.9 milimetra. Plastično ohišje so pri modelu KF510 nadomestili s kakovostnim oklepom iz ojačenega stekla ter jekla. Tipke občutljive za dotik se sedaj odzovejo dotikom prstov, navigacijske tipke pa so sestavljene iz petih točk.

Izboljšave se nahajajo tudi v sami notranjosti mobilnika, navdušence fotografiranja bo razveselila leča kamere, saj lahko posname motive v ločljivosti 3 milijonov točk in jih obenem samodejno izostri (autofocus). Posodobljen je tudi uporabniški vmesnik, ki sedaj vsebuje več animacij, ne manjka pa niti predvavajlnik glasbenih datotek mp3.
Žal pa je to tudi vse kar je zaenkrat znanega o modelu KF510, še dobro da se bliža Mobile World Congress na katerem bo med 11. in 14. februarjem v Barceloni LG tudi uradno predstavil mobilnik širši množici.

Na prodajnih policah ga bomo lahko zagledali v mesecu marcu, cena pa bi naj znašala okrog 330 ameriških dolarjev.

fotografije
lg_kf510_DarkGray lg_kf510_SunsetRed lg_kf510_3
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: LG
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki