marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
Do 7 ur 20 min (2G) / Do 8 ur 10 min (3G)
V pripravljenosti:
Do 480 ur (2G) / Do 690 ur (3G
Tip baterije:
Li-Ion (1300 mAh)
Dimenzije:
106,8 x 60,4 x 12 mm
Teža:
118 g

Tip zaslona:
barvni TFT občutljiv na dotik, kapacitiven, 240x 320 pik, 16 M barv

Notranji pomnilnik:
384 MB RAM, 512 MB ROM
Operacijski sistem:
Android OS

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
HTC

Imejte prijatelje vedno blizu

HTC Wildfire


HTC Wildfire

21.05.2010
Objavil: Dare Gliha

HTC je predstavil HTC WildfireTM, novi androidni telefon z uporabniškim vmesnikom Sense, ki združuje najbolj popularna socialna omrežja in uporabniku omogoča, da ima prijatelje vedno blizu. HTC Wildfire gre po sledeh telefona HTC Desire, ki je že požel veliko pohval, z njim pa bo uporabniška izkušnja HTC Sense tehnologije še bližje mlajšim ciljnim skupinam.ne podpira datum microSD
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 5 Mpix
Povečava: -/ni podatka
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

»Socialna omrežja danes predstavljajo pomemben forum za sklepanje in vzdrževanje prijateljskih stikov, kjer več kot 400 milijonov uporabnikov* (mnogi med njimi so mladi odrasli) preko Facebook-a s prijatelji aktivno delijo podrobnosti iz svojih življenj,« pravi Florian Seiche, podpredsednik pri HTC EMEA. »S telefonom HTC Wildfire lahko tehnologijo HTC Sense prvič izkusijo tudi mladi mobilni uporabniki. Vsa komunikacija je združena na enem mestu, ne glede na to ali gre za Facebook, Twitter, sms sporočila, fotografije ali elektronsko pošto. S telefonom HTC Wildifre uporabniki nikoli ne bodo zamudili pogovorov in bodo vedno v stiku s svojimi prijatelji.«

HTC Wildifre uporabnikom omogoča, da so prek uporabniškega vmesnika HTC Sense vedno povezani s svojimi najdražjimi. Gre za tehnologijo, ki v središče postavlja ljudi in zaradi katere telefoni delujejo na bolj preprost in naraven način. Z aplikacijo HTC Friend Stream ne boste nikdar zamudili zabave, saj ta združuje in vsebino z različnih socialnih omrežij kot so Facebook, Twitter in Flickr in jo prikazuje v obliki strukturiranega niza posodobitev. HTC Wildfire vam omogoča, da vedno sledite objavam, komentarjem, opozorilom in fotografijam vaših prijateljev, ne glede na to, kje se nahajate.

Ob vsem tem vam telefon omogoča, da imate pri vsakem kontaktu pregled nad nedavno komunikacijo s to osebo, kar vključuje beležke o zadnjih telefonskih klicih, sms sporočilih, elektronski pošti in posodobitvah na socialnih omrežjih, ki jih ta oseba uporablja. Ko vas prijatelj pokliče, se vam na zaslonu telefona prikaže njegova profilna fotografija s Facebooka, zadnja statusna posodobitev, pa tudi opomnik za njegov rojstni dan, v kolikor ga bo v kratkem praznoval.

Po zaslugi pripomočka za razširjanje aplikacij vam HTC Wildfire omogoča, da prijateljem preko elektronske pošte, sms sporočila ali socialnega omrežja priporočite aplikacijo, ki vam je všeč. Vaši prijatelji bodo prejeli povezavo, preko katere bodo našli aplikacijo v spletni trgovini Android Market in si jo z enim samim klikom naložili na svoj telefon.

Florian Seiche še dodaja. »Jasno nam je, da uporabniki potrebujejo boljši način, s katerim se lahko prebijejo čez več kot deset tisoč aplikacij, ki so trenutno na voljo v Android Marketu. Pravzaprav smo v lastni neodvisni raziskavi ugotovili, da si uporabniki želijo najnovejših in najbolj popularnih aplikacij, ki jih uporabljajo njihovi prijatelji, hkrati pa iščejo enostaven način, kako si jih lahko naložijo. Tokrat lahko prijateljem ali skupini prijateljev prvič priporočijo najnovejšo in najbolj 'kul' aplikacijo s telefonom HTC Wildfire. Pri tolikih aplikacijah, ki so na voljo, lahko odkrivate pestro paleto vsebin in jih posredujete naprej prijateljem.«

Najnovejši pametni telefon HTC je po zaslugi 3.2-palčnega kapacitivnega, na dotik občutljivega zaslona, idealen za pregledovanje in posredovanje fotografij na Flickr, pa tudi za brskanje po spletu. Fotoaparat z ločljivostjo 5 megatočk, samodejnim ostrenjem slike in LED bliskavico vam omogoča, da zabeležite vse posebne trenutke, medtem ko bosta 3.5 milimetrski vhod za slušalke in reža za spominsko kartico poskrbela, da ne boste nikdar brez svojih najljubših pesmi.

Novi HTC Wildfire bo na voljo uporabnikom na večjih evropskih in azijskih trgih v tretjem četrtletju letošnjega leta. V Sloveniji bo uporabnikom na voljo predvidoma v začetku letošnjega julija.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: HTC
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki