marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 23 ur (2G) / do 13 ur (3G)
V pripravljenosti:
do 598 ur (2G) / do 626 ur (3G)
Tip baterije:
Li-Po (2840 mAh)
Dimenzije:
151 x 72 x 9,6 mm
Teža:
168 g

Tip zaslona:
barvni Super LCD3, kapacitiven, občutljiv na dotik, 1440 x 2560 pik, 16M barv, velikost 5,2 palca, 565 ppi

Procesor:
osemjedrni 2,2 GHz
Notranji pomnilnik:
32 GB, 3 GB RAM
Operacijski sistem:
Android OS

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
HTC

Popolni plus za uporabnika

HTC One M9+


HTC One M9+

21.07.2015
Objavil: Dare Gliha

»Pametni telefon HTC One M9+ združuje vrhunski dizajn in tehnološko napredne tehnike ter tako popolno uteleša filozofijo podjetja HTC – povezovanje ljudi z njihovimi strastmi in opolnomočenje v njihovih prizadevanjih za odličnost,« je dejala Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC.ne podpira datum microSD
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
ne podpira push-email
podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 20,7 Mpix
Povečava: 4x
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
podpira TV-OUT
podpira LTE
podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

»Z zmogljivim zajemanjem posnetkov in doživetjem zvoka, odetima v lepo oblikovano luksuzno zunanjost, novi HTC One M9+ zagotavlja resnično prvovrstno izkušnjo družine HTC One.«

HTC One M9+ nadgrajuje za HTC značilen enoten kovinski dizajn in ga združuje s pomembnimi novimi izboljšavami. Med drugim se ponaša s 5,2-palčnim (13,2 cm) zaslonom z ločljivostjo 2K ob novi funkciji varovanja Fingerprint security ter zvočnim sistemom HTC BoomSound s prostorskim ozvočenjem Dolby Audio za vznemirljive multimedijske izkušnje. HTC-jeva nova in izboljšana kamera Duo zagotavlja fotografije s profesionalnim videzom in najmanjšimi podrobnostmi ter visoko kakovostjo in prilagodljivostjo. Z radodarno kapaciteto kartice za shranjevanje micro SD v velikosti 128GB je uporabniku omogočeno varno shranjevanje najlepših trenutkov, ki ga spremljajo, kamorkoli se poda.

Popolna počastitev dizajna
Pametni telefon HTC One M9+ je tako še en dokaz stalnih prizadevanj za odličnost podjetja HTC, saj združuje zmogljivost, vzdržljivost, dovršeno izdelavo in intuitivne vmesnike. S stapljanjem najboljših lastnosti svojih nagrajenih predhodnikov HTC One M7 in HTC One M8, novi HTC One M9+ zaznamuje osupljiv dizajn z značilnimi kovinskimi robovi, ki se popolno zlijejo z elegantnimi krivuljami za plemenit videz naprave. Enoten kovinski dizajn je kombinacija natančne proizvodnje in dovršene izdelave z osupljivimi podrobnostmi. Dvobarvno srebrno in rožnato-zlato1 zunanjost dopolnjujejo gladke zlate stranice, ki lahkotno prehajajo v srebrno ohišje na hrbtni strani ter obdajajo svetel in živahen zaslon.

HTC Sense 7: podaljšek uporabnika
HTC One M9+ uporabniku daje nadzor in zagotavlja, da pametni telefon popolno obogati njegovo mobilno življenje. Uporabniški vmesnik HTC Sense 7 prinaša izkušnjo, ki je zelo prilagodljiva, ter inteligentno analizira uporabnikove najljubše fotografije za prilagoditev videza in doživljanja najljubših aplikacij, barvnih tem in ozadja. Prav tako poskrbi, da pametni telefon postane zvest sopotnik na potovanjih. Začetnemu zaslonu daje povsem nov pomen, saj glede na lokacijo umesti najbolj uporabne aplikacije na začetni zaslon in tako uporabniku zagotavlja, da je s tem vsebinskim in prilagodljivim gradnikom le dotik stran od tistih funkcij, ki jih potrebuje.

Neverjetni posnetki: ustvarjanje najlepših spominov
Z najboljšo kamero, ki je prav tista v žepu uporabnika, pametni telefon omogoča hitro zajemanje dovršenih, kreativnih in zabavnih fotografij. Kameri na pametnem telefonu HTC One M9+ sta zasnovani, da vsak trenutek zajameta z neverjetno kakovostjo, ki ga lahko uporabnik nato vedno znova podoživi. Merilni senzor globine s funkcijo UFocus omogoča zajemanje najmanjših podrobnosti in izbor točk fokusa ter tako ustvarjanje portretov profesionalnega videza. Funkcija Copy & Paste omogoča preslikavo osebe z ene fotografije na drugo, z možnostjo Dimension Plus pa si lahko uporabnik fotografijo ogleda z različnih zornih kotov in tako doživi tridimenzionalno izkušnjo, s katero lahko zabava svojo družino in prijatelje.

Najboljši trenutki lahko presenetijo in se pogosto ne zgodijo ob primerni svetlobi. Telefon HTC One M9+ je zvest spremljevalec ljubiteljev spontanosti, saj sprednja kamera z novo in izboljšano funkcijo UltraPixel odlične posnetke posname tudi ob slabši svetlobi. Zahvaljujoč dinamični avtomatski izpostavljenost so posnetki ostrejši, bolj naravni in uravnajo avtoportrete v vseh svetlobnih pogojih.

Novi HTC One M9+ je opremljen s kamero DUO z 20 milijoni slikovnih pik, ki poudari vsako najmanjšo podrobnost ter zajame osupljive fotografije in živahne videoposnetke z ločljivostjo 4K, s katerimi je tekmec najnovejšim uspešnicam na tem področju. Za dodatno zaščito pred praskami ima steklena leča na HTC One M9+ prevleko iz safirnega stekla, ki ohranja visoko kakovost fotografij in videoposnetkov vse od začetka uporabe pametnega telefona.

Kombinacija uporabniškega vmesnika HTC Sense 7 in programske opreme EYE Experience uporabniku omogoča preprosto zajemanje kreativnih posnetkov. Uporabniki lahko svojo osebno ustvarjalnost pri vsakem posnetku odslej še bolje izrazijo z množico novih učinkov za urejanje fotografij. Aplikacija Zoe omogoča samodejno ustvarjanje neverjetnih domačih videoposnetkov, dodajanje glasbe po želji uporabnika² in združevanje s posnetki prijateljev, s katerimi lahko skupaj uživajo skupne trenutke.

Kljub velikemu število neverjetnih posnetkov je deljenje posnetkih trenutkov s prijatelji hitro. Ne glede na to, kje so shranjeni, nova funkcija HTC One Gallery omogoča preprosto iskanje po celotni knjižnici, ogled fotografij na pametnem telefonu, družabnih medijih in na platformah v oblaku. Galerija s celotno knjižnico, ki omogoča iskanje po datumu, lokaciji, dogodku, albumu ali s funkcijo Image Match celo s primerjavo samih fotografij, je tako na dosegu roke.

Razburljiv zvok: razlika je slišna
Kakovostno izkušnjo gledanja posnetkov dopolnjuje prvovrstno zvočno doživetje. Pametni telefon HTC One M9+ s funkcijo HTC BoomSound zagotavlja visokokakovostno predvajanje zvočnih posnetkov. Za pametne telefone iz družine HTC One značilen par stranskih zvočnikov, usmerjen proti uporabniku naprave, je sedaj združen s sistemom zvočnikov za prostorski zvok 5.1 Dolby® Audio3. Uporabnik se tako lahko prepusti vrhunskemu večdimenzionalnem kinematografskem poslušanju. Združena sistema HTC BoomSound in Dolby Audio ustvarita popolno zvočno ujemanje in poskrbita za uživanje v filmih z zvokom kot iz kina tudi brez uporabe slušalk ali zunanjih zvočnikov. Podpora popolnega 24-bitnega zvoka visoke ločljivosti HD, ki prekaša celo kakovost zvoka CD-plošč, bo prepričala tudi najzahtevnejše ljubitelje glasbe.

Povezovanje sveta uporabnika
Ker pametni telefoni hitro postajajo središče domače zabave, aplikacija HTC Connect omogoča preprosto uživanje v multimedijskih vsebinah s povezovanjem telefona z drugimi napravami. Telefon se samo s tremi dotiki zaslona poveže z združljivo televizijo ali zunanjimi zvočniki vodilnih proizvajalcev, vključno z izdelki blagovne znamke Harman Kardon. Funkcija za seznam predvajanja znotraj aplikacije HTC Connect uporabniku in njegovim prijateljem omogoča prenos vsebine s pametnega telefona na številne domače naprave zabavne elektronike.

Zaščita mobilnega sveta uporabnika
HTC One M9+ dopolnjuje novi senzor na prstni odtis. Za lažji dostop se senzor nahaja na sprednji strani telefona, uporabnik pa lahko telefon odklene že z enim samim dotikom. Zahvaljujoč večsmernim senzorjem morajo uporabniki v kateri koli smeri le položiti prst na senzor in že lahko odklenejo svoj telefon.

Razpoložljivost
Novi pametni telefon HTC One M9+ je izdelan v treh barvnih različicah: kovinsko sivi, zlati in srebrno-zlati.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: HTC
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki