marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
do 13 ur
V pripravljenosti:
do 432 ur
Tip baterije:
li-Ion (2300 mAh)
Dimenzije:
146,5 x 71,5 x 8 mm
Teža:
149,8 g

Tip zaslona:
barvni Super LCD, ločljivost 720 x 1280 pik, velikost pet palcev, 294 ppi

Procesor:
osemjedrni (4 x 1,8 GHz Cortex-A53 in 4 x 1,0 GHz Cortex-A53)
Notranji pomnilnik:
16 GB, 2 GB RAM ali 32 GB, 3 GB RAM
Operacijski sistem:
Android OS
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
HTC

Ustvarjen za življenje

HTC One A9s


HTC One A9s

01.09.2016
Objavil: Dare Gliha

HTC je predstavil najnovejši pametni telefon nagrajene družine mobilnih telefonov HTC One – HTC One A9s. Temelječ na vrhunski obliki in svetovno priznanih tehnoloških inovacijah, je bil One A9s ustvarjen za navdih novi generaciji mobilnih telefonov, ki so izjemno natančno izdelani in kakovostni ter bodo naprodaj po dostopni ceni.ne podpira datum microSD
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 13 Mpix
Povečava: -/ni podatka
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
ne podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
podpira TV-OUT
podpira LTE
podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
ne podpira radio FM

Družina HTC One je za oblikovanje in izjemne funkcionalnosti prejela številne nagrade panoge in HTC One A9s nadaljuje to tradicijo. Oblikovanje slednjega je navdihnila narava, na voljo pa je v kovinskem ohišju z dvojnim nanosom, ki se lesketa ob svetlobi njegovega okvirja. Ima brušene robove in 5-palčni zaslon, ki se lepo poda v dlan, linije gumbov pa dokazujejo posvečanje prav vsaki podrobnosti. Poleg lepote je tudi vzdržljiv, saj je bil podvržen stotinam preizkusov padcev in prask ter stotinam ur preizkusov v ekstremnih pogojih.

»HTC One A9s smo namenili širokemu krogu uporabnikov, ki želijo čudovit telefon v izvrstno oblikovanem kovinskem ohišju,« je dejal Chialin Chang, predsednik oddelka za pametne telefone in povezane naprave v podjetju HTC. »One A9s tako v eni sami napravi nudi prefinjenost, zanesljivost, lepo kovinsko ohišje in zmogljive funkcije, vse te lastnosti pa so bile navdahnjene z naravo in ustvarjene za življenje.«

Takojšnji dostop na dosegu prsta
HTC One A9s ščiti vaše dragocene podatke z enim samim dotikom. Izjemno hitro tipalo prstnega odtisa je namreč nameščeno neposredno pod zaslon HD in hitro prepoznava prstni odtis s skoraj vsakega kota. Vaš prstni odtis lahko ob tem služi tudi za odklepanje aplikacij, zaščitenih s HTC Boost+, zmogljivo zbirko orodij za varnost, varovanje zasebnosti in izboljšanje zmogljivosti.

Več nadzora in svobode
HTC Boost+ ohranja vaš telefon v vrhunski kondiciji, saj dinamično razporeja potrebne vire, kar pomeni, da preklaplja med aplikacijami hitro in tekoče, medtem ko zmanjšuje porabo energije aplikacij, ki delujejo v ozadju. Boost+ prav tako sprošča delovanje telefona, s tem ko briše začasne datoteke in vas obvešča o aplikacijah, ki jih niste že dolgo uporabljali, kar je najboljši način, da telefon deluje kot nov tudi po dolgotrajni uporabi.

Vendar si ne želite le tega, da telefon deluje kot nov, temveč da deluje kot vi. HTC One A9s vam tako omogoča popolno prilagoditev. HTC Freestyle Layout vam omogoča svobodo in ustvarjalnost pri urejanju postavitve zaslona – premikanje ikon in drugih zaslonskih elementov kamorkoli. Združujte jih ali prekrivajte. Lahko jih tudi povežete z aplikacijami in se tako za vedno znebite zaslonskih ikon. Domači zaslon je vaš, uporabljajte ga na način, ki vam je najbolj všeč.

Shranite spomine, ki bodo oživeli
Le redke stvari na pametnem telefonu so tako pomembne, kot je kakovost fotoaparata, saj je slednji ključno orodje za dolgotrajno shranjevanje vaših spominov in radosti življenja. Zaradi tega ima HTC One A9s vrhunski 13 MP glavni fotoaparat s samodejnim ostrenjem za čiste in jasne slike. S tipalom BSI Sensor boste ustvarili čudovite fotografije tudi ob slabši svetlobi, medtem ko vam funkcija RAW capture v načinu Pro mode omogoča poglobljeno urejanje.

Sekundarni fotoaparat s 5 MP omogoča ustvarjanje čudovitih selfijev. Prostoročno lahko naredite selfije s funkcijo Voice Selfie ali pa samodejni selfie samo z nasmehom. S funkcijo Live Makeup je možno nastaviti kožne odtenke, še preden posnamete fotografijo.

Vrhunski fotoaparat pa je dober le toliko, kolikor je možno za večno shraniti, poiskati in deliti spomine – zato HTC One A9s nudi neomejeno brezplačno shranjevanje z Google Photos1. S tem vam ne bo treba več skrbeti, da bi na telefonu ostali brez prostora za shranjevanje, saj bodo vse vaše fotografije in videi shranjeni v oblaku. Poleg tega lahko z izbiro iskanja do shranjenih datotek dostopate hitro in preprosto ter poiščete fotografije glede na obraz, lokacijo, predmete in druge specifike, ali pa jih poiščete ročno glede na ključne besede.

Navdahnjen z naravo in ustvarjen za življenje je HTC One A9s izjemen pametni telefon z lepoto in močjo za vaše vsakodnevne potrebe.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: HTC
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki