marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Mnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2010


15.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Prišel je čas za izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbiramo že šestič zapored. Tudi tokrat bo z malce sreče vaše glasovanje nagrajeno z eno od mamljivih nagrad. Mišičnjak, atlet, gobezdač, veseljak, fotograf,… Kdo bo zmagal? O tem boste odločali vi, dragi obiskovalci na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2010 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Število novih mobilnikov je tudi v letošnjem letu precejšnje, pravzaprav je vsako leto večje. Ker bi bil celoten seznam predolg, smo v uredništvu naredili izbor štiridesetih modelov in izmed teh boste Vi v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "Najboljši mobilnik leta 2010 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Da pa bo glasovanje bolj privlačno in vabljivo, smo skupaj s pokrovitelji pripravili nekaj nagrad in tako bomo po končanem glasovanju izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli dokaj mamljive nagrade.

Pokrovitelja nadgrad sta letos:

Mobitel d.d.,
Janus Trade d.o.o.,

Nagrade so sledeče:

• 1 x mobilni telefon Motorola Milestone
• 1 x mobilni telefon Samsung Blue Earth
• 1 x bluetooth slušalka Jabra BT2070

Ker so nagrade vsekakor mamljive, vas vabimo, da skrbno razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2010 in samo njemu oddate svoj glas!

Vabljeni na glasovanje!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki