marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Ugodnosti paketov ORTO tudi po 31. letu

Deli z ostalimi
Si.mobil

28.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil s posebno ponudbo ORTO 4EVER daje vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO U NULO ali ORTO BERI možnost, da obdržijo ugodnosti paketa tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.

Vsi, ki bodo postali naročniki paketov ORTO do 31. oktobra 2009 in se bodo vezali za 24 mesecev z nakupom mobilnega telefona ali bonusom na pogovore, bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO za nedoločen čas. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI sta odslej na voljo mladim od 12. leta do dopolnjenega 31. leta starosti.

Z edinstveno ponudbo ORTO 4EVER bodo uporabniki lahko obdržali prednosti paketov ORTO U NULO in ORTO BERI tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Ponudbo lahko izkoristijo tudi obstoječi uporabniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za najmanj 24 mesecev.

Paket ORTO U NULO je namenjen mladim od 12. do 31. leta starosti. V sklopu mesečne naročnine 10 evrov ponuja 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja, 1001 SMS in 1001 MMS po ceni 0 evrov in do 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji. Paket ORTO BERI pa dodatno omogoča še uporabo storitve BlackBerry in številne aplikacije za komunikacijo s prijatelji, kjerkoli in kadarkoli.

Uporabnikom paketov ORTO je na voljo Opcija 201, ki ob mesečni naročnini 5 evrov vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja. Po dopolnjenem 31. letu starosti pa Opcija 201 ni več združljiva s paketi ORTO.

Akcija ORTO 4EVER vključuje izjemno ponudbo treh mobilnikov po ugodnih cenah: Nokia 5530 Xpress Music za 120 evrov, Samsung S5230 Star za 50 evrov (ekskluzivno pri Si.mobilu) in novi BlackBerry Curve 8520 za 160 evrov.

Si.mobil je znižal starostno mejo za paketa ORTO U NULO in ORTO BERI in s tem mladim omogočil, da pri 12. letih začnejo uporabljati prednosti priljubljenih paketov ORTO. Hkrati so v Si.mobilu pripravili tudi priročnik, s katerim starše seznanjajo s pastmi pri uporabi mobilnega telefona med otroki in nudijo uporabne napotke v primeru morebitnih zlorab, nadlegovanja in podobnih neželenih situacij.


Vodič za starše: KLIK

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki