marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Ugodnosti paketov ORTO tudi po 31. letu

Deli z ostalimi
Si.mobil

28.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil s posebno ponudbo ORTO 4EVER daje vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO U NULO ali ORTO BERI možnost, da obdržijo ugodnosti paketa tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.

Vsi, ki bodo postali naročniki paketov ORTO do 31. oktobra 2009 in se bodo vezali za 24 mesecev z nakupom mobilnega telefona ali bonusom na pogovore, bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO za nedoločen čas. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI sta odslej na voljo mladim od 12. leta do dopolnjenega 31. leta starosti.

Z edinstveno ponudbo ORTO 4EVER bodo uporabniki lahko obdržali prednosti paketov ORTO U NULO in ORTO BERI tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Ponudbo lahko izkoristijo tudi obstoječi uporabniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za najmanj 24 mesecev.

Paket ORTO U NULO je namenjen mladim od 12. do 31. leta starosti. V sklopu mesečne naročnine 10 evrov ponuja 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja, 1001 SMS in 1001 MMS po ceni 0 evrov in do 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji. Paket ORTO BERI pa dodatno omogoča še uporabo storitve BlackBerry in številne aplikacije za komunikacijo s prijatelji, kjerkoli in kadarkoli.

Uporabnikom paketov ORTO je na voljo Opcija 201, ki ob mesečni naročnini 5 evrov vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja. Po dopolnjenem 31. letu starosti pa Opcija 201 ni več združljiva s paketi ORTO.

Akcija ORTO 4EVER vključuje izjemno ponudbo treh mobilnikov po ugodnih cenah: Nokia 5530 Xpress Music za 120 evrov, Samsung S5230 Star za 50 evrov (ekskluzivno pri Si.mobilu) in novi BlackBerry Curve 8520 za 160 evrov.

Si.mobil je znižal starostno mejo za paketa ORTO U NULO in ORTO BERI in s tem mladim omogočil, da pri 12. letih začnejo uporabljati prednosti priljubljenih paketov ORTO. Hkrati so v Si.mobilu pripravili tudi priročnik, s katerim starše seznanjajo s pastmi pri uporabi mobilnega telefona med otroki in nudijo uporabne napotke v primeru morebitnih zlorab, nadlegovanja in podobnih neželenih situacij.


Vodič za starše: KLIK

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki