marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Ugodnosti paketov ORTO tudi po 31. letu


28.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil s posebno ponudbo ORTO 4EVER daje vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO U NULO ali ORTO BERI možnost, da obdržijo ugodnosti paketa tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.

Vsi, ki bodo postali naročniki paketov ORTO do 31. oktobra 2009 in se bodo vezali za 24 mesecev z nakupom mobilnega telefona ali bonusom na pogovore, bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO za nedoločen čas. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI sta odslej na voljo mladim od 12. leta do dopolnjenega 31. leta starosti.

Z edinstveno ponudbo ORTO 4EVER bodo uporabniki lahko obdržali prednosti paketov ORTO U NULO in ORTO BERI tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Ponudbo lahko izkoristijo tudi obstoječi uporabniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za najmanj 24 mesecev.

Paket ORTO U NULO je namenjen mladim od 12. do 31. leta starosti. V sklopu mesečne naročnine 10 evrov ponuja 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja, 1001 SMS in 1001 MMS po ceni 0 evrov in do 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji. Paket ORTO BERI pa dodatno omogoča še uporabo storitve BlackBerry in številne aplikacije za komunikacijo s prijatelji, kjerkoli in kadarkoli.

Uporabnikom paketov ORTO je na voljo Opcija 201, ki ob mesečni naročnini 5 evrov vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja. Po dopolnjenem 31. letu starosti pa Opcija 201 ni več združljiva s paketi ORTO.

Akcija ORTO 4EVER vključuje izjemno ponudbo treh mobilnikov po ugodnih cenah: Nokia 5530 Xpress Music za 120 evrov, Samsung S5230 Star za 50 evrov (ekskluzivno pri Si.mobilu) in novi BlackBerry Curve 8520 za 160 evrov.

Si.mobil je znižal starostno mejo za paketa ORTO U NULO in ORTO BERI in s tem mladim omogočil, da pri 12. letih začnejo uporabljati prednosti priljubljenih paketov ORTO. Hkrati so v Si.mobilu pripravili tudi priročnik, s katerim starše seznanjajo s pastmi pri uporabi mobilnega telefona med otroki in nudijo uporabne napotke v primeru morebitnih zlorab, nadlegovanja in podobnih neželenih situacij.


Vodič za starše: KLIK

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki