marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Ugodnosti paketov ORTO tudi po 31. letu

Deli z ostalimi
Si.mobil

28.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil s posebno ponudbo ORTO 4EVER daje vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO U NULO ali ORTO BERI možnost, da obdržijo ugodnosti paketa tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.

Vsi, ki bodo postali naročniki paketov ORTO do 31. oktobra 2009 in se bodo vezali za 24 mesecev z nakupom mobilnega telefona ali bonusom na pogovore, bodo lahko obdržali izbrani paket ORTO za nedoločen čas. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI sta odslej na voljo mladim od 12. leta do dopolnjenega 31. leta starosti.

Z edinstveno ponudbo ORTO 4EVER bodo uporabniki lahko obdržali prednosti paketov ORTO U NULO in ORTO BERI tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Ponudbo lahko izkoristijo tudi obstoječi uporabniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za najmanj 24 mesecev.

Paket ORTO U NULO je namenjen mladim od 12. do 31. leta starosti. V sklopu mesečne naročnine 10 evrov ponuja 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja, 1001 SMS in 1001 MMS po ceni 0 evrov in do 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji. Paket ORTO BERI pa dodatno omogoča še uporabo storitve BlackBerry in številne aplikacije za komunikacijo s prijatelji, kjerkoli in kadarkoli.

Uporabnikom paketov ORTO je na voljo Opcija 201, ki ob mesečni naročnini 5 evrov vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja. Po dopolnjenem 31. letu starosti pa Opcija 201 ni več združljiva s paketi ORTO.

Akcija ORTO 4EVER vključuje izjemno ponudbo treh mobilnikov po ugodnih cenah: Nokia 5530 Xpress Music za 120 evrov, Samsung S5230 Star za 50 evrov (ekskluzivno pri Si.mobilu) in novi BlackBerry Curve 8520 za 160 evrov.

Si.mobil je znižal starostno mejo za paketa ORTO U NULO in ORTO BERI in s tem mladim omogočil, da pri 12. letih začnejo uporabljati prednosti priljubljenih paketov ORTO. Hkrati so v Si.mobilu pripravili tudi priročnik, s katerim starše seznanjajo s pastmi pri uporabi mobilnega telefona med otroki in nudijo uporabne napotke v primeru morebitnih zlorab, nadlegovanja in podobnih neželenih situacij.


Vodič za starše: KLIK

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki