marketing
predstavitve
Huawei Colour Band A1Estetska zapestnica za zdrav življenjski stil
Huawei Colour Band A1

07.10.2016

Huaweiju je predstavil napravo, ki bo, na popolnoma neinvaziven način pomagala oceniti športne aktivnosti, beležila kakovost spanca in celo obvestila o premočnem in nezdravem izpostavljanju sončnim žarkom. Ta naprava skriva v peresno lahki in stilski zapestnici.

 
Samsung Gear S3Samsung širi nabor pametnih ur
Samsung Gear S3

01.09.2016

Samsung je predstavil Gear S3, atraktivno in inovativno pametno uro, ki bo še dodatno utrdila vodilni položaj podjetja Samsung na področju nosljivih naprav. Pametna ura Gear S3, katere nastanek so navdihnili tradicionalni časomeri in umetnost izdelovanja ur, združuje brezčasno podobo in najnovejšo mobilno tehnologijo, in tako predstavlja idealen dodatek k vsaki zbirki ročnih ur.

Motorola Moto ModsV hipu se lahko spremeni vse
Motorola Moto Mods

11.06.2016

Dobrodošli v novi dobi mobilnih tehnologij. Dodatki Moto Mods telefon Moto Z takoj spremenijo v napravo, ki jo potrebujete. Na zabavi bo dodatek v obliki zvočnika JBL SoundBoost poskrbel za res glasno predvajanje glasbe.

Huawei TalkBand B3Združevanje mode in tehnologije
Huawei TalkBand B3

13.04.2016

Huawei Consumer Business Group je vpredstavil novo pametno zapestnico TalkBand B3, minimalistično napravo, ki prinaša produktivnost in povezanost v elegantni ter modni obliki.

Sony Xperia EarSlušalka naslednje generacije
Sony Xperia Ear

23.02.2016

Xperia Ear je brezžična naprava za v uho naslednje generacije, ki prinaša novi način komuniciranja brez kompromisov pri uživanju v svetu okoli vas. Zagotavlja vam uporabne informacije, kot je vaš urnik, vreme in najnovejše novice ter vas tako ohranja v stiku z novostmi na poti.

Samsung Gear 360Kamera za 360-stopinjski zajem trenutkov
Samsung Gear 360

22.02.2016

Samsung predstavlja Gear 360, kamero za kar 360-stopinjski zajem kadrov, ki uporabnikom omogoča enostavno oblikovanje, gledanje in deljenje najljubših trenutkov, ujetih v video posnetke ali fotografije. Gear 360 je popolna naprava za ovekovečenje trenutkov na potovanjih, zabavah in vseh aktivnosti vmes, saj ponuja vseobsegajočo vizualno izkušnjo.

Huawei WatchEstetika klasičnega dizajna
Huawei Watch

02.09.2015

Huawei Consumer Business Group (BG) je na sejmu IFA uradno predstavil novo Huawei pametno uro za evropski trg. Pametna ura, ki je bila oblikovana po vzoru klasičnih modelov švicarskih ur, bo naprodaj s ceno od 399€ do 699€. To je prva pametna ura iz družine Huawei nosljivih elektronskih sistemov in tudi prva ura na trgu, ki resnično pomaga premostiti vrzel med modo in tehnologijo.

Samsung Gear S2Za še bolj priročno in užitkov polno mobilno izkušnjo
Samsung Gear S2

02.09.2015

Družba Samsung Electronics predstavlja težko pričakovano pametno uro Samsung Gear S2, vrhunski produkt, ki odraža več let inovativnih presežkov družbe Samsung na področju nosljive tehnologije.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Samsung Gear S3 Klasika z nekaj več
Samsung Gear S3

19.02.2017

Samsung je konec lanskega leta predstavil naslednico svoje pametne ure Gear S3, ki jo ponujajo v dveh izvedbah in sicer classic in frontier. Razlike v sami zmogljivosti med njima ni, le frontier je bolj namenjena avanturistom in zatorej dodatno odporna na udarce in vročino.

Sen.se GuardPeanut Alarmiranje za vsak žep
Sen.se GuardPeanut

22.12.2016

Nedolgo nazaj sem na testu imel majhen senzor temperature ThermoPeanut, ki ga izdeluje podjetje Sense. Podjetje je že ob predstavitvi najavilo, da bodo v kratkem predstavili tudi dodatne senzorje, eden zanimivejših pa je že našel pot v naše uredništvo.

Lenovo Moto Mods Dodatki Moto Mods
Lenovo Moto Mods

24.11.2016

Lenovo s serijo Moto Z stavi na modularnost, kar dokazuje z izbranimi partnerji, ki so dodatkom za njihove mobilnike »posodili« svoje ime. Žal sem dodatke dobil malenkost kasneje kot sam telefon, tako da jih nisem opisal pri testu telefona, zato bom mnenje o dveh izmed njih napisal v spodnjih vrsticah.

Sen.se ThermoPeanut Temperatura brezžično
Sen.se ThermoPeanut

19.10.2016

Internet stvari nezadržno prodira tudi v naše domove. Od nadzornih kamer, pametnih televizorjev, do različnih senzorjev. Podjetje Sense je začutilo svojo priložnost in lansiralo majhen in dostopen senzor temperature imenovan ThermoPeanut.

Caudabe The Sheath Kot ulito
Caudabe The Sheath

14.05.2016

Lani smo na našem portalu testirali ovitek podjetja Caudabe in sicer model Veil, ki je bil eden tanjših ovitkov namenjenih Applovemu iPhoneu 6. Ker pa je bil Veil izredno tanek ovitek, ki ni omogočal kakšen vidnejše zaščite pri padcu mobilnika so izdelali model The Sheath.

Mio Link Merjenje srčnega utripa na zapestju
Mio Link

16.03.2016

Zadnje čase se precej oglašuje zdrav življenjski slog in pomen gibanja, kar je pravzaprav zelo pohvalno. Problem nastane, ko želi uporabnik zase najti napravo, s katero bo lahko spremljal svoj napredek. Pri tem pade v dilemo. Ali kupiti izdelek priznanega proizvajalca, ali pa se obrniti na alternativne rešitve.

Withings Home Za nadzor doma in otrok
Withings Home

13.10.2015

Kamere za nadzor doma so se že dodobra zasidrale med uporabnike. Danes dobimo rešitev nadzora hiše že za vsega nakaj desetakov, vendar tistim najbolj osnovnim manjka predvsem kakovost slike in boljša ločljivost. Pred časom smo na našem portalu že testirali HD rešitev Piper NV, sedaj pa je v naše roke priromala še rešitev podjetja Withings, kamera Home.

Withings Activité Pop Elegantna ura z dodatkom
Withings Activité Pop

13.05.2015

Lani je Withings predstavil svojo različico pametne »zapestnice« Activité, ki pa je za razliko od konkurence bila zgrajena okoli analogne ure, katero drobovje so izdelali Švicarski mojstri urarstva. Največja težava je bila, da je postavljena cena (390 €) te rešitve precej zasoljena za navadnega uporabnika.

Icontrol Networks Piper NV Za popoln nadzor in avtomatizacijo doma
Icontrol Networks Piper NV

17.04.2015

Spletne kamere obstajajo že kar nekaj let, zadnje čase pa so pričeli proizvajalci ponujati celotne rešitve nadzora in upravljanja doma. Tako so tudi pri podjetju Incontrol Networks predstavili svojo rešitev kamere Piper in malenkost izpopolnjene Piper NV.

Nest Learning Thermostat Pametni termostat
Nest Learning Thermostat

26.03.2015

Vse pogosteje lahko beremo o rešitvah, s katerimi lahko upravljamo ali nadziramo naprave, ki nam omogočajo bolj udobno bivanje. Velikokrat slišimo izraze, kot so “pametna hiša”, “povezan dom” in podobne. Tokrat bom poskušal opisati eno izmed napravic, ki je namenjena upravljanju s temperaturo v bivalnih prostorih - pametni termostat z imenom Nest.

Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
izimobil
Hip mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Mobile World Congress 2017
07.02.2017

Od 27. februarja do vključno 2. marca 2017 se bo v Barceloni odvijal letošnji Mobile World Congress oz. krajše MWC. Ta sodi med največje tehnološke dogodke na evropskih tleh in velik del proizvajalcev svoje spomladanske novosti predstavlja ravno na tem dogodku. Kot že zadnjih nekaj let, se bomo tudi letos udeležili tega dogodka in vas obveščali o letošnjih tehnoloških novitetah.

več članki