marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

aktualno - Članki
arhivzadnjih 20 prispevkov
slika V Barceloni je vse pripravljeno na MWC 2024
26.02.2024

Danes se v Barceloni pričenja največji mobilni dogodek leta, MWC oz. Mobile World Congress 2024. Na dogodku se zbrejo proizvajalci telefonov, telekomunikacijske družbe, novinarji in analitiki, da bi razpravljali o tem, kaj bo naslednje leto prineslo industriji. Dogodek tradicionalno poteka štiri dni, organizatorji pa letos pričakujejo podobno število obiskovalcev kot lani.

slika Brezhibna sinergija - Potopite se v svet Galaxy povezanih naprav in izkoristite najboljše od vsake
05.10.2023

V današnjem digitalnem svetu se povezljivost in usklajenost med napravami štejeta za ključno komponento sodobnega življenjskega sloga. Samsung je korak naprej z izjemnim ekosistemom, ki združuje Galaxy Z Fold5 pametni telefon, elegantno Galaxy Watch6 pametno uro ter zmogljive Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke.

slika 5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slika Vedno na poti, vedno povezani
29.03.2023

Hiter način življenja je danes postal stalnica. Delo poteka na različnih lokacijah in roki so običajno zelo kratki. Če ste sami svoj “šef”, je običajno še bolj zahtevno, saj želite čim več dela opraviti čimprej. Ves čas se premikate med sestanki, pisarno, hkrati pa usklajujete še družinsko življenje.

slika MWC je nazaj. Ali je res?
01.03.2023

Štiri leta so minila, kar sem se zadnjič udeležil mobilnega kongresa v Barceloni. V tem času je svet zajela pandemija, ravno sejem leta 2020 je bil prva žrtev v Evropi. 2021 je potekal bolj kot ne online, lani v hibridni obliki, letos pa končno zopet v normalnih tirnicah. Ali pač?

slika Danes se začenja mobilni kongres MWC 2023
27.02.2023

MWC ali Svetovni kongres mobilne telefonije je najpomembnejši mednarodni dogodek mobilne industrije, ki ga organizira GSMA. Dogodek tako kot leta prej poteka v Barceloni od danes, 27. februarja, do četrtka 2. marca. Po lanskoletni hibridni izvedbi se letos v Barceloni pričakuje okoli 80.000 obiskovalcev.

slika Čas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slika Fantastičen kvartet naprav za bolj uglašeno življenje
26.10.2022

Zato, da bi resnično izkoristili vse prednosti naših pametnih naprav, je le-te priporočljivo povezati v enoten ekosistem. Ta bo poskrbel za še bolj poglobljene izkušnje, celosten vpogled v naš način življenja in pripomogel k bolj enostavnemu doseganju zastavljenih ciljev.

slika Galaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slika Danes se začenja mobilni kongres MWC 2022
28.02.2022

Mobilni kongres se letos vrača v Barcelono. Od danes bo v štirih dneh gostil nekatere največje svetovne tehnološke blagovne znamke, napovedanih je tudi nekaj novih predstavitev mobilnih telefonov, kot vedno pa se bodo poizkušali uveljaviti tudi do sedaj neznani igralci iz področja mobilne telefonije.

slika Folder Colorizer for Mac
06.02.2022

S strani ustvarjalcev programa Waltr Pro, ki poenostavi prenašanje medijskih datotek na iPhone, prihaja zanimiv izdelek Folder Colorizer, s pomočjo katerega lahko na Mac OS operacijskem sistemu pobarvate mape v lastne barve.

slika Letošnji hibridni mobilni kongres MWC s kar 120.000 obiskovalci
12.07.2021

Mobilni kongres MWC, ki zadnja leta poteka v Barceloni, je bil lani prvi izmed večjih, ki je zaradi korona krize še pred uradnim odprtjem zaprl svoja vrata. Tudi za letošnje leto sprva ni kazalo najbolje, vseeno pa je organizatorjem, sicer v poletnem terminu, uspelo pod streho spraviti nekakšno hibridno obliko dogodka.

slika WALTR Pro omogoča preprost prenos datotek
23.05.2021

Iz Softorina prihaja popolnoma prenovljena različica njihovega programa WALTR v različici Pro, ki uporabnikom jabolčnih naprav omogoča preprosto prenašanje katere koli vrste datotek, tudi brezžično, brez priklopa preko kabla.

slika Pradeo opozarja na novo varnostno grožnjo za mobilne telefone
15.05.2021

Pradeo, vodilni na področju mobilne varnosti, je naletel na napredno kampanjo za mobilne napade, ki s pomočjo tehnike lažnega predstavljanja ukrade podatke o kreditnih karticah žrtev in jih okuži z zlonamerno programsko opremo, ki se lažno predstavlja kot aplikacija za Android Google Chrome

slika TCL Communication predstavil nove koncepte prepogljivih mobilnikov
09.03.2020

TCL Communications je predstavil koncept novih prepogljivih mobilnikov, ki bi jih morali v živo videti tudi na odpovedanem mobilnem kongresu v Barceloni. Poleg dvojno prepogljivega mobilnika so predstavili tudi koncept zložljivega mobilnika, kjer zaslon zdrsne pod zadnji del.

slika Že 15 let ustvarjamo za vas
05.03.2020

Danes mineva 15 let, od kar smo pričeli z ustvarjanjem portala mobile.si. V vseh letih ustvarjanja smo bili priča velikim spremembam tako na področju mobilne telefonije, kot tudi navadam vas bralcev.

slika Danes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slika GSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slika Bo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slika Samsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki