marketing
predstavitve
Asus Zenfone 3 MaxIdealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?
Asus Zenfone 3 Max

24.02.2017

Podjetje ASUS je izdelalo mobilni telefon, ki se zdi kot nalašč za Slovence. Zenfone 3 Max se pohvali s kovinskim ohišjem in predvsem zmogljivo baterijo. Kot tak je idealen za vse, ki veliko časa preživijo stran od električnih vtičnic, bodisi na različnih interesnih dejavnostih ali v naravi.

 
Samsung Galaxy A5 2017Dovršeni kameri
Samsung Galaxy A5 2017

02.02.2017

Samsung je na današnjem srečanju s predstavniki medijev predstavil najnovejši model v prenovljeni seriji Galaxy A, model Galaxy A5, ki že na prvi pogled navdušuje s Samsungovim edinstvenim pristopom v oblikovanju in funkcijami, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7.

Samsung Galaxy A3 2017Navdušujoč dizajn
Samsung Galaxy A3 2017

02.02.2017

Samsung je na današnjem srečanju s predstavniki medijev predstavil najnovejši model v prenovljeni seriji Galaxy A, model Galaxy A3, ki že na prvi pogled navdušuje s Samsungovim edinstvenim pristopom v oblikovanju in funkcijami, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7.

HTC U PlayOdseva vaš značaj
HTC U Play

13.01.2017

HTC predstavlja U Play, popolnoma simetričen, izjemno tanek mobilni telefon, ki je na voljo s HTC Sense Companion, prilagodljivim zvokom HTC USonic in z zaobljenim steklom v 3D. HTC U Play je ustvarjen, da odseva vaš značaj.

HTC U UltraNarejen za izjemnega posameznika
HTC U Ultra

13.01.2017

HTC predstavlja U Ultra, izredno tanek, popolnoma simetričen mobilnik z zaobljenim 3D barvnim steklom, ki je na voljo s HTC Sense Companion, HTC USonic s 3D Audio in z vrhunskima fotoaparatoma. HTC U Ultra je ustvarjen, da odseva uporabnikov značaj.

HTC Desire 10 LifestyleOsupljiv dizajn in vrhunske funkcije
HTC Desire 10 Lifestyle

02.12.2016

Podjetje HTC, vodilno inovativno podjetje na področju mobilnih tehnologij in navidezne resničnosti, je najavilo dostopnost pametnega telefona HTC Desire 10 lifestyle v Sloveniji. Z osupljivim dizajnom in vrhunskimi funkcijami je ekskluzivno na voljo v Telekomu Slovenije, in sicer v črni (Stone Black) ter beli (Polar White) barvi.

Huawei Mate 9Prvi luksuzni pametni telefon z dvojno kamero
Huawei Mate 9

04.11.2016

Včeraj je Huawei Consumer Business Group na ekskluzivnem globalnem dogodku predstavil težko pričakovani Huawei Mate 9. Najnovejši član serije Mate, ki gradi na Huaweijevem uspehu pri dostavljanju čudovito oblikovanih in zmogljivih mobilnih naprav, ponuja poslovnim uporabnikom prelomno Android izkušnjo z najhitrejšimi zmogljivostmi, ki so danes na voljo, ter prelomno SuperCharge tehnologijo skupaj z osupljivo uporabniško izkušnjo.

Apple iPhone 7 PlusPrvo jabolko z dvema kamerama
Apple iPhone 7 Plus

08.09.2016

Apple je tudi letos predstavil večjo različico iPhone 7 Plus, ki poleg vseh izboljšav iPhona 7 ponuja izboljšano dvojno kamero.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Lenovo Moto Z Play Motorola se vrača
Lenovo Moto Z Play

08.11.2016

Motorola je pri nas dobro znano ime, ki pa je v zadnjem desetletju praktično poniknilo. Časi, ko so bili pionir mobilne telefonije in med največjimi tremi proizvajalci mobilnikov so že davno minili. Le redko kdo se pravzaprav še spomni, da so prvi mobilni klic naredili ravno pri njih. Le kdo se ne spomni legendarnih modelov StarTac in RAZR, ki so bili precej popularni tudi v naših koncih.

Sony Xperia XZ Osvežitev serije
Sony Xperia XZ

26.10.2016

Sony je na začetku leta predstavil serijo X, ki naj bi zamenjala obstoječo serijo Z. Letošnjo jesen tako stavijo na model Xperia XZ, ki je njihov paradni konj pri pridobivanju novih uporabnikov. In kaj se je pravzaprav spremenilo, glede na predhodnike?

Sony Xperia X Naj živi serija X
Sony Xperia X

30.05.2016

Sony je spomladi na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil svoje novo orožje v boju s konkurenco in sicer serijo Xperia X, ki bo zamenjala »odsluženo« serijo Xperia Z. Prvi mobilnik te serije, ki je zajadral v naše uredništvo, je model Xperia X. Mobilnik je namenjen tistim, ki si želijo vrhunskih lastnosti z malenkost manj zmogljivo strojno opremo, lahko pa pogrešijo tudi kak »bombonček«.

CAT B30 Preprost in trpežen
CAT B30

24.05.2016

Ne pomnim, kdaj sem nazadnje imel na testu tako preprost mobilnik, ki ni niti pameten, niti nima zaslona občutljivega na dotik. Na letošnjem sejmu MWC v Barceloni sem na dogodku za novinarje spoznal vodilne pri Bullit Group, ki ima v lasti mobilnike blagovne znamke CAT. Beseda je dala besedo in na test so poslali preprost in vzdržljiv model CAT B30.

Samsung Galaxy S7 edge (SM-G935F) Piljenje dovršenosti z robovi
Samsung Galaxy S7 edge (SM-G935F)

26.04.2016

Zgodba Samsungovih edgov z ukrivljenim zaslonom se je pričela lani. Korejci so aprila tega leta izdali S6 in različico S6 edge, oba s 5,1 palčnim zaslonom. Kasneje, nekje avgusta, pa so po vzoru jabolčnikov izdali še plus različico z zaslonom premera 5,7 palca.

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) Piljenje dovršenosti
Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

23.03.2016

Huh, pa je že leto na okoli. V enem letu se je marsikaj spremenilo, marsikaj je pa tudi ostalo enako. Podobno velja tudi za novi Galaxy S7. Na prvi pogled mogoče deluje precej podoben predhodniku. Tudi reakcija ljudi je v večini »pa saj je isti, kot S6...«. Verjetno je res nekaj na tem, kot pravijo..: večina ljudi, kar mirno preko palca oceni novosti in zmogljivosti naprav, zgolj po obliki.

Sony Xperia M5 Prehiter, a upravičen naslednik
Sony Xperia M5

16.02.2016

Čeprav se je zadnje čase zdelo, da bodo proizvajalci malo umirili konje in nove mobilnike predstavljali v daljši časovni liniji, so pri Sonyu čisto obrnili ploščo in po lani predstavljenem mobilniku Xperia M4 Aqua že po dobrih petih mesecih najavili naslednika, model Xperia M5.

Sony Xperia Z5 Novosti so v detajlih
Sony Xperia Z5

25.11.2015

Sony je med zadnjimi predstavil svoje orožje v boju za kupce v najdražjem segmentu, svoj novi izdelek pa so poimenovali Xperia Z5. Verjetno se boste vprašali, kje je se je izgubila številka štiri v imenu? Z4 so sicer predstavili, vendar ne na evropskem tržišču.

Lenovo Vibe S1 Dvojna kamera za boljše samoportrete
Lenovo Vibe S1

07.11.2015

Lenovo je na naš trg vstopil z velikimi koraki, saj predstavljajo nove modele dokaj hitro po predstavitvi. V moje roke je tako zajadral model Vibe S1, ki se zaradi dveh sprednjih kamer spogleduje z mlajšo generacijo, zaradi odlične kakovosti izdelave in vgrajene strojne opreme pa se ga ne bodo branili niti zahtevnejši uporabniki.

Samsung Galaxy S6 edge+ Déjà vu
Samsung Galaxy S6 edge+

22.09.2015

Samsungovci pridno sledijo jabolčnikom. Najprej so šli na uporabo kovinskih, nato steklenih delov ohišja, kasneje odstranili režo za kartico in pokrov baterije, sedaj pa izdali še večjo različico priljubljenega modela. Ali je to pač aktualni modni trend? HTC ima tudi normalno/veliko različico, podobno bo pri prihajajočih Googlovih Nexusih.

Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

bob
Debitel
izimobil
M mobil
Mobitel
Si.mobil
T-2
Teleing
Telemach
Tušmobil

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Mobile World Congress 2017
07.02.2017

Od 27. februarja do vključno 2. marca 2017 se bo v Barceloni odvijal letošnji Mobile World Congress oz. krajše MWC. Ta sodi med največje tehnološke dogodke na evropskih tleh in velik del proizvajalcev svoje spomladanske novosti predstavlja ravno na tem dogodku. Kot že zadnjih nekaj let, se bomo tudi letos udeležili tega dogodka in vas obveščali o letošnjih tehnoloških novitetah.

več članki