marketing
predstavitve
Lenovo Moto G5S Plus Lenovo Moto G5S Plus
03.08.2017

Motorola stavi na hitro inoviranje, s katerim uporabnikom lahko ponudi kar najboljše funkcije svojih izdelkov. Družina pametnih telefonov Moto G je tako deležna nekaterih tehnologij, ki so bile prej rezervirane za premijske izdelke. Nov telefon Moto G5S Plus prinaša vrsto pomenljivih nadgradenj v primerjavi s predhodnikom Moto G5 Plus.

 
Lenovo Moto G5S Lenovo Moto G5S
03.08.2017

Motorola stavi na hitro inoviranje, s katerim uporabnikom lahko ponudi kar najboljše funkcije svojih izdelkov. Družina pametnih telefonov Moto G je tako deležna nekaterih tehnologij, ki so bile prej rezervirane za premijske izdelke. Nov telefon Moto G5S prinaša vrsto pomenljivih nadgradenj v primerjavi s predhodnikom Moto G5.

Honor 9 Honor 9
28.06.2017

Honor je predstavil Honor 9, paradnega konja Huaweijeve sestrske blagovne znamke Honor za leto 2017. Kot utelešenje slogana »Lovilec svetlobe« (ang. The Light Catcher) ima Honor 9 na zadnji strani 3D ukrivljeno steklo in kovinski rob, ki skupaj ustvarita subtilen kovinski sij – nekaj, kar še nismo videli pri oblikovanju pametnih telefonov.

OnePlus 5 OnePlus 5
21.06.2017

Oneplus je predstavil svoj najnovejši vrhunski mobilnik OnePlus 5, s katerim pri podjetju ciljajo na svetovno prisotnost, saj podpira kar 34 različnih omrežij. OnePlus 5 je najtanjši mobilnik podjetja, pri tem pa so ohranili precejšnjo kapaciteto baterije.

Lenovo Moto E4 Plus Lenovo Moto E4 Plus
15.06.2017

Cenovno dostopih pametni telefonov danes ne manjka. A se ti med seboj lahko znatno razlikujejo glede funkcionalnosti in kakovosti izdelave. Zahtevnejši uporabniki, ki vedo, kaj želijo dobiti za odštet denar, imajo vendarle precej ožjo izbiro.

Lenovo Moto E4 Lenovo Moto E4
15.06.2017

Cenovno dostopih pametni telefonov danes ne manjka. A se ti med seboj lahko znatno razlikujejo glede funkcionalnosti in kakovosti izdelave. Zahtevnejši uporabniki, ki vedo, kaj želijo dobiti za odštet denar, imajo vendarle precej ožjo izbiro.

Samsung J3 (2017)Kovinsko ohišje v vstopnem razredu
Samsung J3 (2017)

08.06.2017

Samsung je predstavil novo serijo pametnih telefonov Galaxy J. Novi Galaxy J3 je visoko zmogljivi pametni telefon z osupljivim kovinskim oblikovanjem, z izboljšano tehnologijo kamere in dostopno ceno.

Samsung J5 (2017)Enostavno zajemanje in shranjevanje vsebine
Samsung J5 (2017)

08.06.2017

Samsung je predstavil novo serijo pametnih telefonov Galaxy J. Novi Galaxy J5 je visoko zmogljivi pametni telefon z osupljivim kovinskim oblikovanjem, z izboljšano tehnologijo kamere in dostopno ceno.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Huawei P10 Lite Huawei P10 Lite
08.07.2017

Huawei zadnje čase povečuje prodajo premium mobilnikov, saj ponujajo dokaj ugodno ceno glede na specifikacije. Precej dobro so se do sedaj obnesle tudi njihove Lite različice, ki pa pravzaprav razen imena nimajo veliko skupnega s svojimi zmogljivejšimi »soimenjaki«. Tako pot so ubrali tudi z modelom P10 Lite.

Nokia 3310 (2017) Nokia 3310 (2017)
20.06.2017

HMD je dobil oz. pravzaprav kupil pravico do uporabe imena Nokia, ki je v mobilnem svetu za marsikoga še vedno ime, ki vzbuja posebne občutke. Namreč še vedno je veliko takih, ki smo mobilno telefonijo spoznavali preko njihovih terminalov.

Wiko Mobile U Feel Lite Wiko Mobile U Feel Lite
19.06.2017

Na našem tržišču se je pojavila znamka mobilnikov Wiko. Gre za francoskega proizvajalca mobilnikov, ustanovljenega leta 2011, ki je sedaj v večinski lasti kitajske grupe Tinno Mobile. Mobilnik, ki je zajadral v naše uredništvo se imenuje U Feel Lite.

Samsung Galaxy S8+ Brez okvirja...
Samsung Galaxy S8+

30.05.2017

Tokrat sem na testu imel trenutni Samsungov "flagship", ki nosi oznako Galaxy S8+ ... Tisti mali znakec "+" poleg številke "8" pomeni, da gre za večjo različico katere diagonala ekrana je 6,2 palca... vendar pa mobilnik ni tako velik, kot bi pričakovali. Razlog je v tem, da je ekran v razmerju 18,5:9, kar pomeni, da je mobilnik ozek in visok.

Huawei P10 (VTR-L09) Odlična dvojna kamera ...
Huawei P10 (VTR-L09)

17.03.2017

Na letošnjem dogodku Mobile World Congres ali krajše MWC, ki se je odvijal med 27. februarjem in 2.marcem v Barceloni, je Huawei predstavil svojega paradnega konja, ki že zadnja štiri leta zapored pobira nagrade, kot so "European Consumer Smartphone", "Product Design Award",... Tudi letos je podjetje Huawei na tem dogodku prejelo kar 16 nagrad.

Motorola G5 Plus Oblika, ki očara
Motorola G5 Plus

28.02.2017

Modeli Plus so poleg "običajne" variante dandanes očitno postali kar standard pri večini proizvajalcev. Ponavadi je to pomenilo le večji zaslon in včasih malce izboljšana kamera. To je to tudi pri Moto G5 Plus? Daleč od tega. G5 Plus ima napram manjši sestrici zmogljivejše čipovje, boljšo kamero, večjo baterijo, tanjše ohišje in še kaj.

Lenovo Moto Z Play Motorola se vrača
Lenovo Moto Z Play

08.11.2016

Motorola je pri nas dobro znano ime, ki pa je v zadnjem desetletju praktično poniknilo. Časi, ko so bili pionir mobilne telefonije in med največjimi tremi proizvajalci mobilnikov so že davno minili. Le redko kdo se pravzaprav še spomni, da so prvi mobilni klic naredili ravno pri njih. Le kdo se ne spomni legendarnih modelov StarTac in RAZR, ki so bili precej popularni tudi v naših koncih.

Sony Xperia XZ Osvežitev serije
Sony Xperia XZ

26.10.2016

Sony je na začetku leta predstavil serijo X, ki naj bi zamenjala obstoječo serijo Z. Letošnjo jesen tako stavijo na model Xperia XZ, ki je njihov paradni konj pri pridobivanju novih uporabnikov. In kaj se je pravzaprav spremenilo, glede na predhodnike?

Sony Xperia X Naj živi serija X
Sony Xperia X

30.05.2016

Sony je spomladi na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil svoje novo orožje v boju s konkurenco in sicer serijo Xperia X, ki bo zamenjala »odsluženo« serijo Xperia Z. Prvi mobilnik te serije, ki je zajadral v naše uredništvo, je model Xperia X. Mobilnik je namenjen tistim, ki si želijo vrhunskih lastnosti z malenkost manj zmogljivo strojno opremo, lahko pa pogrešijo tudi kak »bombonček«.

CAT B30 Preprost in trpežen
CAT B30

24.05.2016

Ne pomnim, kdaj sem nazadnje imel na testu tako preprost mobilnik, ki ni niti pameten, niti nima zaslona občutljivega na dotik. Na letošnjem sejmu MWC v Barceloni sem na dogodku za novinarje spoznal vodilne pri Bullit Group, ki ima v lasti mobilnike blagovne znamke CAT. Beseda je dala besedo in na test so poslali preprost in vzdržljiv model CAT B30.

Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

A1
bob
izimobil
Hip mobil
Mobitel
T-2
Teleing
Telemach

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki