marketing
predstavitve
HTC U11Prvi telefon na svetu z revolucionarnim načinom upravljanja s stiskom
HTC U11

18.05.2017

Ljudje pri pozdravu stisnemo roko tistega, ki nam je blizu. Dojenček nagonsko stisne materin prst. Otrok stisne k sebi medvedka, da bi se ponoči počutil varnega. Nič ni tako povezano in osebno, kot je občutek dotika, topline, objema. In nobena druga naprava ni tako osebna, kot je pametni telefon.

 
Samsung Galaxy S8+Premika meje
Samsung Galaxy S8+

29.03.2017

Samsung predstavlja Galaxy S8+, pametni telefon, ki s svojo celovito zasnovo strojne opreme premika meje tradicionalnih pametnih telefonov in uporabnikom nudi nov način interakcije s telefonom. Galaxy S8+ z različnimi storitvami in aplikacijami, kot tudi z osupljivim brezkončnim zaslonom za izjemno izkušnjo gledanja, prinaša novo raven funkcionalnosti in udobja ter odpira galaksijo možnosti.

Samsung Galaxy S8Pametni telefon brez omejitev
Samsung Galaxy S8

29.03.2017

Samsung predstavlja Galaxy S8, pametni telefon, ki s svojo celovito zasnovo strojne opreme premika meje tradicionalnih pametnih telefonov in uporabnikom nudi nov način interakcije s telefonom. Galaxy S8 z različnimi storitvami in aplikacijami, kot tudi z osupljivim brezkončnim zaslonom za izjemno izkušnjo gledanja, prinaša novo raven funkcionalnosti in udobja ter odpira galaksijo možnosti.

Sony Xperia L1Stilsko dovršen pametni telefon z impresivnim zaslonom in vrhunsko zmogljivostjo
Sony Xperia L1

21.03.2017

Sony Mobile Communications ("Sony Mobile") je včeraj predstavil Xperia L1 – eleganten pametni telefon z velikim 13,96-cm (5,5 ") zaslonom visoke ločljivosti in odlično zmogljivostjo po dostopni ceni.

Samsung Galaxy Xcover 4Robusten in stilski
Samsung Galaxy Xcover 4

09.03.2017

Samsung Electronics je na kongresu MWC predstavil najnovejši robustni pametni telefon Galaxy Xcover 4, ki bo v Evropi na voljo v aprilu. Galaxy Xcover 4 združuje večji HD zaslon z manjšim okvirjem, večji pomnilnik, kot tudi oblikovne značilnosti Galaxy oblikovanja z dodatno vzdržljivostjo, ki zagotavlja odlično delovanje tudi v ekstremih pogojih.

Honor 8 LiteModeren dizajn
Honor 8 Lite

08.03.2017

Moderen dizajn, čudovite fotografije in preprosta uporabniška izkušnja – vse to so lastnosti Honorja 8 Lite, ki je že naprodaj tudi pri nas. Na voljo je v štirih modernih barvah, ki navdušujejo milenijce, ki jim je telefon namenjen.

Sony XA1 UltraVrhunska kakovost kamere
Sony XA1 Ultra

06.03.2017

Sony je v svoji osveženi seriji “X” predstavil nov mobilnik srednjega razreda, Xperio XA1 Ultra. Xperia XA1 Ultra se ponaša z lepim, gladkim dizajnom, zaslonom od roba do roba, kamerama, ki sta vredni vrhunskega statusa in osemjedrnim procesorjem.

Sony XA1Presezite svoja pričakovanja
Sony XA1

06.03.2017

Sony je predstavil nov mobilnik srednjega razreda Xperia XA. Zasnovan na uspehu lanskoletnega modela XA se XA1 ponaša z lepim, gladkim dizajnom, zaslonom od roba do roba, kamerama, ki sta vredni vrhunskega statusa in osemjedrnim procesorjem.

testi
arhivhitri izbirnik testov
arhivhitri izbirnik predstavitev
zadnjih 10 testov
Huawei P10 (VTR-L09) Odlična dvojna kamera ...
Huawei P10 (VTR-L09)

17.03.2017

Na letošnjem dogodku Mobile World Congres ali krajše MWC, ki se je odvijal med 27. februarjem in 2.marcem v Barceloni, je Huawei predstavil svojega paradnega konja, ki že zadnja štiri leta zapored pobira nagrade, kot so "European Consumer Smartphone", "Product Design Award",... Tudi letos je podjetje Huawei na tem dogodku prejelo kar 16 nagrad.

Motorola G5 Plus Oblika, ki očara
Motorola G5 Plus

28.02.2017

Modeli Plus so poleg "običajne" variante dandanes očitno postali kar standard pri večini proizvajalcev. Ponavadi je to pomenilo le večji zaslon in včasih malce izboljšana kamera. To je to tudi pri Moto G5 Plus? Daleč od tega. G5 Plus ima napram manjši sestrici zmogljivejše čipovje, boljšo kamero, večjo baterijo, tanjše ohišje in še kaj.

Lenovo Moto Z Play Motorola se vrača
Lenovo Moto Z Play

08.11.2016

Motorola je pri nas dobro znano ime, ki pa je v zadnjem desetletju praktično poniknilo. Časi, ko so bili pionir mobilne telefonije in med največjimi tremi proizvajalci mobilnikov so že davno minili. Le redko kdo se pravzaprav še spomni, da so prvi mobilni klic naredili ravno pri njih. Le kdo se ne spomni legendarnih modelov StarTac in RAZR, ki so bili precej popularni tudi v naših koncih.

Sony Xperia XZ Osvežitev serije
Sony Xperia XZ

26.10.2016

Sony je na začetku leta predstavil serijo X, ki naj bi zamenjala obstoječo serijo Z. Letošnjo jesen tako stavijo na model Xperia XZ, ki je njihov paradni konj pri pridobivanju novih uporabnikov. In kaj se je pravzaprav spremenilo, glede na predhodnike?

Sony Xperia X Naj živi serija X
Sony Xperia X

30.05.2016

Sony je spomladi na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil svoje novo orožje v boju s konkurenco in sicer serijo Xperia X, ki bo zamenjala »odsluženo« serijo Xperia Z. Prvi mobilnik te serije, ki je zajadral v naše uredništvo, je model Xperia X. Mobilnik je namenjen tistim, ki si želijo vrhunskih lastnosti z malenkost manj zmogljivo strojno opremo, lahko pa pogrešijo tudi kak »bombonček«.

CAT B30 Preprost in trpežen
CAT B30

24.05.2016

Ne pomnim, kdaj sem nazadnje imel na testu tako preprost mobilnik, ki ni niti pameten, niti nima zaslona občutljivega na dotik. Na letošnjem sejmu MWC v Barceloni sem na dogodku za novinarje spoznal vodilne pri Bullit Group, ki ima v lasti mobilnike blagovne znamke CAT. Beseda je dala besedo in na test so poslali preprost in vzdržljiv model CAT B30.

Samsung Galaxy S7 edge (SM-G935F) Piljenje dovršenosti z robovi
Samsung Galaxy S7 edge (SM-G935F)

26.04.2016

Zgodba Samsungovih edgov z ukrivljenim zaslonom se je pričela lani. Korejci so aprila tega leta izdali S6 in različico S6 edge, oba s 5,1 palčnim zaslonom. Kasneje, nekje avgusta, pa so po vzoru jabolčnikov izdali še plus različico z zaslonom premera 5,7 palca.

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) Piljenje dovršenosti
Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

23.03.2016

Huh, pa je že leto na okoli. V enem letu se je marsikaj spremenilo, marsikaj je pa tudi ostalo enako. Podobno velja tudi za novi Galaxy S7. Na prvi pogled mogoče deluje precej podoben predhodniku. Tudi reakcija ljudi je v večini »pa saj je isti, kot S6...«. Verjetno je res nekaj na tem, kot pravijo..: večina ljudi, kar mirno preko palca oceni novosti in zmogljivosti naprav, zgolj po obliki.

Sony Xperia M5 Prehiter, a upravičen naslednik
Sony Xperia M5

16.02.2016

Čeprav se je zadnje čase zdelo, da bodo proizvajalci malo umirili konje in nove mobilnike predstavljali v daljši časovni liniji, so pri Sonyu čisto obrnili ploščo in po lani predstavljenem mobilniku Xperia M4 Aqua že po dobrih petih mesecih najavili naslednika, model Xperia M5.

Sony Xperia Z5 Novosti so v detajlih
Sony Xperia Z5

25.11.2015

Sony je med zadnjimi predstavil svoje orožje v boju za kupce v najdražjem segmentu, svoj novi izdelek pa so poimenovali Xperia Z5. Verjetno se boste vprašali, kje je se je izgubila številka štiri v imenu? Z4 so sicer predstavili, vendar ne na evropskem tržišču.

Kateri je vaš primarni operater/ponudnik mobilne telefonije?

A1
bob
izimobil
Hip mobil
Mobitel
T-2
Teleing
Telemach

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

 Mobile World Congress 2017
07.02.2017

Od 27. februarja do vključno 2. marca 2017 se bo v Barceloni odvijal letošnji Mobile World Congress oz. krajše MWC. Ta sodi med največje tehnološke dogodke na evropskih tleh in velik del proizvajalcev svoje spomladanske novosti predstavlja ravno na tem dogodku. Kot že zadnjih nekaj let, se bomo tudi letos udeležili tega dogodka in vas obveščali o letošnjih tehnoloških novitetah.

več članki