marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Fantastičen kvartet naprav za bolj uglašeno življenje


26.10.2022
Objavil: Thomas Bergant

Zato, da bi resnično izkoristili vse prednosti naših pametnih naprav, je le-te priporočljivo povezati v enoten ekosistem. Ta bo poskrbel za še bolj poglobljene izkušnje, celosten vpogled v naš način življenja in pripomogel k bolj enostavnemu doseganju zastavljenih ciljev.

S pomočjo pametnih telefonov Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 boste lahko sedaj v krajšem času postorili več, ob podpori Galaxy Watch5 pa oblikovali boljše navade. K osredotočenosti v delovnem času in sprostitvi po napornem dnevu pa bodo brez dvoma prispevale brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro.

Galaxy Z Flip4 – kompakten in impresiven
Personalizacija naprav v zadnjem času pridobiva na pomembnosti. V mislih so jo imeli tudi pri podjetju Samsung, ko so zasnovali novo serijo zložljivih telefonov. Pametni telefon Galaxy Z Flip4, ki najbolj izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za preklop, prinaša zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 170,2-mm (6,7-palčnim) glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in s prilagodljivim 4,82 cm (1,9-palčnim) pomožnim zaslonom, ki omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in widgetov. Ohišje naprave nadgrajujeta sprednja in zadnja dvojna kamera. Ko gre za ustvarjanje spominov vsekakor ne gre spregledati funkcije FlexCam, ki omogoča fotografiranje in snemanje pod kotom med 75° in 115°. Galaxy Z Flip4 odlikuje tudi izboljšana baterija 3.700 mAh, ki omogoča super hitro polnjenje. Napravo lahko do 50 % napolnite v samo pol ure.

Galaxy Z Fold4 – zmogljivejša večopravilna zver kot kdaj koli prej
Za uporabnike, ki imajo raje večje zaslone in si želijo pametnih telefonov, s katerimi bi lahko nadomestili tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 odlična izbira. Telefon, znan tudi kot večopravilna zver, v marsičem prekaša svojega predhodnika. Poganja ga zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimeterskim (7,6-palčnim) zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, kar naredi prikazano vsebino še bolj impresivno. Rezultat teh tehnoloških specifikacij so izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Naprava poleg tega ponuja še podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Galaxy Z Fold4 ponuja izboljšane možnosti za ustvarjanje posnetkov: kamero s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektiv s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Nightography poskrbi za osupljive posnetke ob šibki svetlobi.

Obe napravi sta več kot odlično pripravljeni tudi na trenutke nepazljivosti, saj sta vodoodporni po standardu IPX81 ter zaščiteni s Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom in okvirjem Armor Aluminium. Vsi zložljivi telefoni Samsung so več kot odlično pripravljeni na vsakodnevno obrabo ter ustrezno preizkušeni. Postopek testiranja zanesljivosti pametnih telefonov Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4, si lahko ogledat v videu na koncu.

Galaxy Watch5 in Galaxy Buds2 Pro bodo odlično dopolnili vaš ekosistem naprav
Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 na prestolu novega ekosistema Samsung, vsekakor velja izpostaviti tudi novo serijo pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Watch5 Pro je podjetje Samsung uporabnikom omogočilo še natančnejše spremljanje zdravja in dobrega počutja. Ure odlikuje senzor BioActive, ki meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Pomaga nam predvsem pri spremljanju fizičnih aktivnosti in vzdrževanju kakovostnega ritma spanja s pomočjo funkcije Sleep Scores. Daljši čas uporabe naprav omogočajo povečane baterije pri obeh modelih.

Brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro vam bodo na pomoč priskočile predvsem v hrupnih okoljih in ko si boste zaželeli bolj poglobljene izkušnje. Zahvaljujoč 24-bitni obdelavi zagotavljajo 265-krat bogatejše podatke ter posledično čist in bogat zvok. Kompaktna ergonomska zasnova vam bo omogočila udobno poslušanje tudi do več ur in preprečila nadležno padanje iz ušes.

Za odlične vsebine brez prekinitev
Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preizkusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium.



fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki