marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Začela se je promocijska ponudba za Redmi 13C


22.12.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomijev nov telefon Redmi 13C je prispel na slovenski trg. Ustvarjen je bil za vse kreativne potrebe generacije Z in bo na voljo po promocijski ceni 119 EUR za pomnilniško različico 4+128 GB oziroma 149 EUR za pomnilniško različico 8+256 GB.

Redmi 13C z izjemno tankim profilom 8,09 mm, elegantnim ravnim okvirjem in elegantnim videzom v različnih barvah – črni, mornarsko modri, zeleni in beli – ima impresiven 6,74-palčni zaslon s frekvenco osveževanja 90 Hz, ki zagotavlja izjemno fluidno izkušnjo gledanja. Naprava daje prednost udobju gledanja z zaslonom LCD, z zatemnitvijo DC in certifikatom TÜV za tehnologijo Low Blue Light in Flicker Free, ki zmanjšuje utrujenost oči.

Redmi 13C s svojimi impresivnimi izboljšavami strojne in programske opreme omogoča fotografske izkušnje, ki izpolnijo vse potrebe po družbenih medijih. Vsebuje nadgrajeno trojno kamero s 50 MP in nadgrajeno sprednjo kamero z 8 MP, ki ne zagotavlja le popolnih portretov in selfijev tudi v slabih svetlobnih pogojih, temveč zagotavlja tudi neverjetno 34,9 % izboljšano hitrost snemanja pri uporabi nočnega načina ter za fotografiranje pri šibki svetlobi in za video snemanje. Poleg tega Redmi 13C ponuja 10 filtrov za filmske kamere in možnosti filmskih okvirjev, kar uporabnikom ponuja širše ustvarjalne vizualne možnosti.

Redmi 13C, opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem MediaTek Helio in optimiziranim z operacijskim sistemom MIUI 14, zagotavlja svilnato gladko delovanje, idealno za igranje iger in gledanje videoposnetkov, hkrati pa podpira do 1 TB razširljivega pomnilnika. Nova, inovativna pomnilniška rešitev ponuja celo do 8 GB RAM-a z 8 GB RAM-a za razširitev pomnilnika, za skupno do 16 GB. Ogromna baterija s 5000 mAh (običajno) zagotavlja tudi dolgotrajno visoko zmogljivo uporabo in ima nadgrajena vrata USB Type-C, ki podpirajo hitro polnjenje 18 W PD, da ste na poti.

Redmi 13C je na voljo v dveh različicah pomnilnika – 4+128 GB in 8+256 GB. Od 15. decembra je na voljo po promocijski ceni:
• 119 EUR za 4+128 GB
• 149 EUR za 8+256 GB

Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani Xiaomi Slovenija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki