marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HONOR z novim vodjem za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo


16.10.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR, ki je eno izmed vodilnih na področju tehnoloških inovacij, je imenovalo novega vodjo za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Peter Zhu Di bo tako prevzel pomembno vlogo v razvoju ter upravljanju trga in ugleda za HONOR tudi pri nas.

Pri več kot desetletju uspešne kariere v okviru podjetja HONOR je Peter Zhu Di imel ključno vlogo pri nenehni rasti in razvoju znamke. Zhu di je na ruskem trgu dolgo zasedal vodilne pozicije in tako uspešno dvigoval vrednost znamke HONOR. Od leta 2021 do 2022 je bil direktor strategije lansiranja izdelkov (GTM) za rusko regijo, od maja 2022 do avgusta 2023 pa je bil direktor GTM za Evropo. Petrova strateška vizija in vodstvene sposobnosti bodo nedvomno pripomogle k še večjemu uspehu podjetja na lokalnem trgu in h krepitvi njegovega položaja zanesljivega tehnološkega partnerja.

V septembru je postal generalni direktor za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, kar je velika prelomnica v njegovi karieri.

»V veliko čast in veselje mi je, da sem dobil priložnost nadaljevati kariero na mestu generalnega direktorja Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Za HONOR je Slovenija eden izmed ključnih trgov. Nadaljujemo z velikimi načrti za rast in napredek znamke, ki jih bomo uresničili že v naslednjem letu,« sporoča Zhu Di in nadaljuje, da se bo »podjetje še naprej osredotočalo na raziskave in razvoj ter gradilo strateška partnerstva, da bi javnostim ponudilo inovativne in visokokakovostne izdelke. S poudarkom na inovacijah podjetje predano dela na rešitvah, ki olajšujejo vsakdan uporabnikov.«

HONOR je nedavno imel uspešen nastop na berlinskem sejmu IFA, ki so ga s svojim HONOR keynote dogodkom svečano odprli. Prav tako je za tehnološkim velikanom veliko uspešnih lansiranj naprav na evropskem trgu, z Zhujevim obsežnim znanjem - izkušnjami iz industrije ter sposobnostjo uveljavljanja blagovne znamke HONOR na raznolikih trgih, pa bo njegov prispevek nedvomno okrepil prisotnost in pozitiven vpliv podjetja tako na okolje kot ljudi ter prinesel nove priložnosti za rast in razvoj tudi na našem trgu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki