marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HONOR 90 in HONOR 90 Lite prihajajo na evropski trg


20.06.2023
Objavil: Dare Gliha

Po izjemni seriji Magic, ki so jo v podjetju HONOR predstavili v začetku tega leta, napovedujejo lansiranje telefonov HONOR 90 in HONOR 90 Lite, ki sta bila za kitajski trg uradno predstavljena prejšnji mesec, evropsko premiero pa bosta doživela 6. julija v Parizu.

Na HONOR-ju se z navdušenjem pripravljajo na njihovo prvo lastno predstavitev novih telefonov serije HONOR 90. Glede na lastnosti telefona, ki so bile napovedane ob kitajski predstavitvi, lahko to serijo naprav HONOR uvrstimo v višji srednji cenovni razred, ki je sicer na trgu izjemno dobro sprejeta. Prihajajoča serija HONOR 90 bo bistvena nagradnja v primerjavi s serijo telefonov HONOR 80, fotografije razkrivajo tudi evolucijo v samem dizajnu. Na HONOR-ju je govora o impresivnih specifikacijah in inovativnih funkcijah, zaradi katerih bi lahko nova telefona spremenila pravila igre na trgu srednjega razreda. Zdi se, kot da bi si HONOR dobro ogledal "običajne" pametne telefone, se nasmehnil in rekel: "Mi lahko naredimo veliko bolje." Ne glede na to, ali gre za privlačen dizajn, kamero z umetno inteligenco ali presenetljivo hitro delovanje, želijo telefoni serije HONOR 90 dokazati, da srednji razred ne pomeni več povprečja.

Globalne različice teh modelov se ne bodo bistveno razlikovale od kitajskih, razen v programski opremi, vsekakor pa bo telefona najbolje orisala HONOR-jeva julijska predstavitev novih naprav v Parizu.

HONOR v zadnjem času beleži veliko rast prodaje ter s tem tržnega deleža tudi na tujih trgih, zaradi česar je postal nov globalni igralec, ki je več kot očitno pripravljen na boj proti tistim z največjim tržnim deležem.

HONOR-jevo predstavitev novih naprav iz serije 90, ki bo 6. julija ob 15. uri v Pavillionu Gabriel v Parizu, lahko spremljate v živo preko spleta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki