marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Deluje skoraj celotno mobilno omrežje Telekoma Slovenije; mobilni signal imajo tudi prebivalci Črne na Koroškem, Mežice in Podvolovljeka


07.08.2023
Objavil: Thomas Bergant

Po tem, ko je bilo v poplavah zalitega del komunikacijske omrežja, s porušenimi mostovi in ostalo cestno infrastrukturo pa del omrežja poškodovanega ali pretrganega, so bile ekipe Telekoma Slovenije in družbe GVO od petka dan in noč na terenu, da bi vsem na prizadetih območjih čimprej zagotovili možnost komunikacije.

Od včeraj dalje je tako mobilno omrežje Telekoma Slovenije skoraj v celoti ponovno vzpostavljeno, mobilni signal je na voljo tudi prebivalcem Mežice, Podvolovljeka in Črne na Koroškem, kjer se bazna postaja, tako kot še na 34 drugih lokacijah na prizadetih območjih, napaja s pomočjo agregata. Le izjemni požrtvovalnosti vseh na terenu gre zahvala, da od skupno več kot 1500 baznih postaj, kolikor jih ima Telekom Slovenije po vsej državi, ne delujejo le še 3, ki pa so na izjemno težko dostopnem terenu. Ko se bo pojavila prva možnost, bomo sanirali tudi te.

Da se bodo uporabniki lahko osredotočali predvsem na sanacijo, bo Telekom Slovenije do vključno 15. avgusta vsem svojim uporabnikom na prizadetih območjih zagotovil neomejen mobilni prenos podatkov.

Ekipe Telekoma Slovenije na terenu so sicer danes osredotočene na vzdrževanje delovanja baznih postaj, ki se napajajo s pomočjo agregatov, sanacijo funkcijske lokacije Telekoma Slovenije v Mengšu, ki je bila popolnoma poplavljena in uničena, je pa ključna za zagotavljanje fiksnih storitev na območju Mengša in okolice, ter kratkoročno in dolgoročno sanacijo ostalih poškodovanih ali uničenih funkcijskih fiksnih vozlišč – Črna, Luče, Prebold, Luboje, Logarska doline, Solčava, Radmirje in Pečovnik.

Ni dovolj besed, s katerimi bi se zahvalili zaposlenim, domačinom, lokalnim skupnostim, civilni zaščiti, gasilcem, policiji, slovenski vojski in vsem ostalim, ki na terenu nesebično delajo vse, kar lahko, da vsem na prizadetih območjih z vsemi sredstvi in na vse načine pomagajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki