marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Globalni fotografski natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024


04.04.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je napovedal začetek četrtega svetovnega natečaja v mobilni fotografiji, ki poteka vsako leto - HONOR Magic Moments Awards 2024. Natečaj, ki uporabnike spodbuja k zajemanju trenutkov s pomočjo pametnih telefonov, bo potekal v šestih kategorijah: krajinska fotografija, portreti, hitre fotografije, video vsebine, skupinske fotografije in drugo – za kar je zagotovljenih kar 59 nagrad.

Dela bo ocenjevala strokovna žirija, ki jo sestavlja sedem priznanih veteranov industrije. Udeleženci imajo možnost osvojiti nagrade v vrednosti do 15 tisoč dolarjev iz skupnega nagradnega sklada, ki presega 100 tisoč dolarjev.

HONOR vabi vse fotografske navdušence k sodelovanju v natečaju, ki bo trajal od 6. aprila pa vse do 6. avgusta. Prijave sprejemajo prek uradne spletne strani natečaja ali prek platform družbenih omrežij, zmagovalce pa bodo objavili septembra.

»Natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 smo lansirali leta 2021 z namenom globalne mobilne platforme za izmenjavo fotografij ter s spodbudo uporabnikom, da izrazijo svojo ustvarjalnost in da bi zagotovili enako platformo za vse - od profesionalnih fotografov do vsakdanjih uporabnikov pametnih telefonov. Od svoje prve izdaje pred tremi leti je natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 prejel več kot milijon prijav iz 51 držav in regij s skupno 320 tisoč udeleženci po vsem svetu, kar je razširilo ogromne možnosti za mobilno fotografijo,« je povedal izvršni direktor podjetja HONOR George Zhao.

Zmagovalce izberejo fotografski strokovnjaki iz vsega sveta

Letošnje nagrade podeljuje žirija, ki pokriva različna področja fotografije. Ti strokovnjaki bodo združili svoje obsežno znanje in strokovnost v različnih vidikih fotografije, izražanja in tehnične uporabe, da bi izbrali osupljiva, visokokakovostna dela, ki utelešajo bistvo fotografije.

Žirijo sestavljajo:
• Zhao Yingxin, glavna urednica China Photo Press in prva direktorica fotografije v zgodovini olimpijskih iger,
• Jassim Rabia Al-Awadhi, predsednik Fotografskega združenja Emiratov in ustanovitelj Fotografskega kluba ZAE,
• Ale Megale, dobitnik nagrade občinstva LUX,
• Mathieu Courdesses, slavni francoski fotograf divjih živali,
• Stefano Guindani, odličen italijanski modni fotograf in umetnik,
• Samuel Deng, tehnični direktor HONOR,
• Hou Weilong, tehnični strokovnjak za fotografijo HONOR.

Bogat nagradni sklad

Letošnji natečaj bo prvič sestavljen iz šestih kategorij – Na poti, Mi, Varnost, Trenutek, Zgodba in Video, ki fotografe s pametnimi telefoni spodbujajo k izkoriščanju moči tehnologije za zajemanje pristnih človeških zgodb ter čustev z različnimi temami. Kategorija Varnost pozdravlja fotografije, ki so posnete s katerim koli pametnim telefonom, ki dokumentirajo človeška prizadevanja za ustvarjanje trajnostne prihodnosti.
S skupno 59 nagradami natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 ponuja skupni nagradni sklad, ki presega 100 tisoč dolarjev, vključno s 15 tisoč dolarji za fotografa leta. Nagrade se podelijo za prva tri mesta – s 5 tisoč dolarji, 3 tisoč dolarji in tisoč dolarji. Poleg tega bo izbranih 20 najboljših za nagrado za priporočilo in nagrado za odličnost ne glede na kategorije, pri čemer bodo zmagovalci osvojili HONOR-jev paradni konj - najnovejši prvorazredni telefon HONOR Magic6 Pro in najnovejše izdelke serije HONOR N.

Z umetno inteligenco (UI) izboljšana orodja za fotografski uspeh

Kot vodilni svetovni proizvajalec tehnologije kamer za pametne telefone HONOR nenehno izboljšuje izkušnjo mobilne fotografije ter vlaga v krepitev umetne inteligence in optične tehnologije. Najnovejša vodilna serija HONOR Magic6 je prelomnica pri športni fotografiji s pametnimi telefoni s sistemom kamere HONOR Falcon naslednje generacije, ki ga poganja HONOR UI na ravni platforme, kar omogoča hitro fotografiranje v celotnem razponu goriščne točke ter v različnih scenarijih. Telefon HONOR Magic6 RSR PORSCHE DESIGN dvigne fotografijo s pametnim telefonom na višjo raven s svojim naprednim senzorjem HDR LOFIC in sistemom samodejnega ostrenja LiDAR Matrix, ki je prilagojen tehnologiji avtonomne vožnje. Ta sistem zagotavlja fotografsko izkušnjo, ki je primerljiva s profesionalnimi fotoaparati.

Prijave sprejemajo od 6. aprila do 6. avgusta na uradni spletni strani HONOR.

Prijavna platforma se odpira s 6. aprilom. V nagradni igri lahko sodelujete tudi z objavo fotografij na družbenih omrežjih s hashtagom #HONORMagicMoments.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki