marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Prestižni mobilnik Nokia 8800 prejel oblikovalsko nagrado Red Dot


28.06.2006
Objavil: Thomas Bergant

Mobilni telefon [url=http://www.mobile.si/gsm/nokia-8800.html]Nokia 8800[/url] je osvojil nagrado »best of the best« na prestižnem oblikovalskem natečaju Red Dot design award. Mobilnik iz Nokie je edini med mobilnimi telefoni, ki je prejel to uveljavljeno nagrado. Več o nagradah je na voljo na spletni strani [url=http://www.red-dot.de/]www.red-dot.de[/url].

Mobilnik Nokia 8800 je bil izpostavljen kot inovativen in mojstrsko oblikovan telefon, posebej izpostavljeno pa je bilo tudi namizno stojalo, ki sodi k telefonu. Omenjeni telefon je prvi telefon, katerega elegantno ohišje je narejeno iz nerjavečega jekla in mineralnega stekla. Zaslon podpira 260.000 barv, kar mu daje dodatno jasnost, melodije zvonjenja pa je ustvaril Ryuichi Sakamoto, eden od vodilnih svetovnih skladateljev.

Dr. Peter Zec, pobudnik oblikovalskih nagrad Red Dot, je ob nagradi dodal: »Samo produkti, ki jih odlikuje resnično vrhunski dizajn, prejmejo nagrado »best of the best« Red Dot design award. Z inovativno uporabo vrhunskih materialov in s kombinacijo izjemne uporabnosti in funkcij mobilnik Nokia 8800 resnično predstavlja oblikovalsko odličnost.«

Med 2.068 produkti, ki so bili prijavljeni na natečaj v letošnjem letu, jih je samo 36 prejelo nagrade v posamezni kategoriji. 485 produktov je prejelo znak Red Dot, ki jamči za njihovo oblikovalsko kvaliteto. Med prejemniki znaka Red Dot je tudi mobilnik Nokia N91, ki ga odlikuje inovativna vrtljiva oblika dodana k klasičnemu dizajnu ohišja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki