marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
94,7 x 48 x 28,5 mm
Teža:
144 g

Tip zaslona:
262,144 barv, TFT-LCD 240 x 320 pik


zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Samsung

Razkrit nov satelitski DMB mobilnik

Samsung SCH-B250


Samsung SCH-B250

14.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Samsung nadaljuje s pohodom svojih novih satelitskih DMB (digital mobile broadcasting – digitalna televizija) mobilnikov iz njihove baze v Koreji, ki jim služi za testni "poligon". Kasneje te nove mobilnike zelo agresivno predstavijo ostalemu delu sveta.V tem primeru se lansira četrti satelitski DMB-mobilnik, ki nadaljuje tradicijo predhodnikov B100, B130 in B200. Samsungov novi B250 vsebuje kompaktnejši dizajn in izboljšane funkcije, medtem ko ohranja osnovni koncept prejšnih DMB-mobilnikov, ki podporajo horizontalno rotiranje zaslona. B250 je tudi najmanjši samsungov DMB-mobilnik. B250 se pregiba s tečajastim LCD zaslonom, ki se obrne za 90 stopinj.

Sledi enakemu osnovnemu dizajnu, kot zelo popularni lani avgusta lansirani SCH-V500 s kamero.

Samsung je predstavil inovativni horizontalni dizajn LCD zaslona lani z modelom V500, ta trend z najnovejšimi mobilniki, posebej z DMB- mobilniki.

Z B250 uporabniki lahko kličejo, pošiljajo in sprejemajo kratka sporočila tudi med gledanjem televizije. DMB-oddajanje, ki ga sprejme telefon, lahko pregledujemo tudi na klasičnem TV sprejemniku. Ima zunanje gumbe, ki omogočajo uporabniku predvajanje MP3 datotek, ne da bi odprli telefon. Za predvajanje zelo kvalitetnih zvokov je vgrajen 128-tonski polifonski čip. Kamera ima ločljivost 2 MP z urejevalnikom slik., ki uporabniku omogoča, da spremeni izraze na slikah, kot npr. spreminjaje obraza iz jeznega v veselega, spreminjanje okvira slik, ipd. Raziskovalec datotek nam omogoča dostop do storitev Microsoft Office ali datotek PDF s 330.000 besednim slovarjem, ki je vključen v programsko opremo.

Zunanjega pomnilnika v obliki razširitvene kartice je 256 MB, pri roki je tudi infrardeči vmesnik in mobilne bančniške kapacitete za uporabnikovo prikladnost.

Mobilnik je že dobavljiv v Koreji za nekje 700 ameriških dolarjev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: Samsung
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki