marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Tip baterije:
Li-Ion (1500 mAh)
Dimenzije:
121,6 x 64,1 x 10,5 mm
Teža:
119 g

Tip zaslona:
barvni Super AMOLED, kapacitivni, občutljiv na dotik, 480 x 800 pik, 16M barv

Notranji pomnilnik:
4/8 GB, 384 MB RAM
Operacijski sistem:
Windows Phone OS
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Samsung

Igrajte se in delite vsebine

Samsung Omnia M (S7530)


Samsung Omnia M (S7530)

16.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je oznanilo lansiranje aparata Samsung Omnia M (model: GT-S7530). Gre za pametni telefon z operacijskim sistemom Windows Phone, idealen za uporabnike, ki cenijo večopravilnost pri obiskih družabnih omrežij in mobilni zabavi. Omnia M bo najprej na voljo v Evropi, postopoma pa tudi v drugih regijah.ne podpira datum  
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 5 Mpix
Povečava: -/ni podatka
nočni način
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

Zahvaljujoč vrhunskim multimedijskim zmogljivostim ter širokemu naboru možnosti družabne povezljivosti Omnia M omogoča neprestano zabavo, deljenje vsebin in ohranjanje stikov na način, ki vam najbolj ustreza. Ponaša se z osupljivim dizajnom, zmogljivostjo 1 GHz ter velikim, 4-palčnim Super AMOLED ekranom za živ prikaz vsebin.

"Mobilni uporabniki vse pogosteje nosijo s sabo in delijo večji del svojega življenja prav preko telefona. Iščejo telefone, ki združujejo individualni slog z možnostmi uživanja v vseh vrstah vsebin in njihovo deljenje na rastočih družabnih omrežjih. Omnia M z izboljšano zmogljivostjo in možnostmi sodelovanja na družabnih omrežjih, ki jih ponujata operacijski sistem Windows Phone ter Samsungove storitve, ustreza tem zahtevam," pojasnjuje JK Shin, predsednik in direktor divizije mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics.

Elegantna naprava Omnia M dopolnjuje vaš slog z minimalističnim kompaktnim dizajnom. Ohišje je ergonomsko zaobljeno, kar zagotavlja, da se aparat udobno prilega vaši roki. 4-palčni Super AMOLED ekran z zmanjšanim bleščanjem omogoča izjemno izkušnjo prikaza in spremljanja sporočil ter multimedijskih in spletnih vsebin v sijajnih barvah in s popolno jasnostjo, tudi ob sončni svetlobi, hkrati pa varčuje z energijo iz baterije.

Spremljanje vašega družabnega življenja bo z Omnio M lažje, bolj zabavno in bolj interaktivno kot kadarkoli. Family Story, Samsungovo družinsko omrežje na podlagi tehnologije hrambe podatkov v oblaku, lahko snamete s spleta in preko njega, skupaj z ostalimi Samsungovimi napravami, delite družinska sporočila in sosledja fotografij (diaprojekcije) na virtualni oglasni deski. Samsungova komunikacijska storitev ChatON vas skupaj z uporabniki s katere koli telefonske platforme poveže v enotno skupnost ter omogoči spontano skupinsko kramljanje ter pošiljanje sporočil – bodisi v besedilni obliki, kot animacije ali kot slike – v le nekaj sekundah.

Omnia M vas spodbuja k igri, deljenju vsebin in k multimedijski zabavi. S storitvijo Samsung AllShare lahko predvajate filme, igrate igre ali prikažete druge medijske vsebine neposredno s svojega aparata Omnia M na TV sprejemniku; tako lahko v zabavi uživa vsa družina. Za ljubitelje glasbe Music Hub ponuja funkcijo Smart DJ, ki samodejno generira sezname predvajanja s glasbo, ki ustreza vašemu razpoloženju. Svojo kreativnost pa lahko izrazite v Photo Studiu, ki omogoča urejanja vaših slik ter njihovo preprosto deljenje z drugimi. Windows Live SkyDrive ponuja 25GB brezplačnega spletnega prostora za hrambo slik, video posnetkov, dokumentov zbirke Office ter zapiskov OneNote, ki so vam tako na voljo vedno in povsod.

Za še boljšo družabno povezljivost storitev People Hub v operacijskem sistemu Windows Phone združi vsa vaša sporočila in kontakte v en sam portal ter tako omogoča takojšnjo sinhronizacijo z omrežji, kot so Windows Live, Facebook, Twitter in LinkedIn. Tako boste vedno ostali v stiku. Omnia M omogoča tudi Samsungov integrirani video klic. Tako lahko s pomočjo kamere na sprednji strani telefona takoj začnete video pogovor z izjemno kakovostjo zvoka. Ohranjanje stikov in druženje še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno.

Omnia M prinaša tudi kakovost, zanesljivost ter družabnost doživetja Xbox, ki je del tega aparata. Dostop do vaših osebnih podatkov o igranju iger na Xbox LIVE, vključno z igrami, ki ste jih igrali nedavno, seznami najboljših dosežkov ter vašim avatarjem, točkami doseženimi na Gamerscore in drugimi dosežki, je sedaj mogoč kar z vašega telefona.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Samsung
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki