marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas pogovora:
520min (2G) / 370min (3G)
V pripravljenosti:
390 ur (2G) / 330 ur (3G)
Tip baterije:
Li-Ion (1,500 mAh)
Dimenzije:
122,4x 64,2 x 10,99 mm
Teža:
138 g

Tip zaslona:
4,0'' Super AMOLED, občutljiv na dotik, kapacitivni, 480 x 800pik, 16M barv

Notranji pomnilnik:
8 GB / 16GB
Operacijski sistem:
WinMobile
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Samsung

Prinaša zabavo za vaše aktivno življenje

Samsung GT-I8700 Omnia 7


Samsung GT-I8700 Omnia 7

13.10.2010
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., vodilno podjetje na področju mobilne tehnologije, je objavilo lansiranje modela Samsung OMNIA 7 (Model: GT-I8700). OMNIA je namenjena ljubiteljem zabave, ki uživajo v mobilnem življenjskem stilu in prvi Samsungov pametni telefon s platformo Microsoft Windows® Phone 7 v Evropi in Aziji.ne podpira datum microSD
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 5 Mpix
Povečava: -/ni podatka
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
ne podpira TV-OUT
ne podpira LTE
ne podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
podpira java
podpira radio FM

Samsung OMNIO 7 odlikuje 4-palčni SUPER AMOLED zaslon na dotik, 1GHz procesor in fotoaparat s 5 milijoni slikovnih točk. Telefon ponuja izjemno izkušnjo zabave in iger na mobilniku z aplikacijami Microsoft Xbox LIVE® ter Zune® glasbo in video posnetki. Funkciji bosta sicer dostopni le na izbranih tržiščih. OMNIA 7 bo na voljo v Sloveniji že v novembru.

»Samsung OMNIA 7 je naš prvi pametni telefon z Windows Phone 7 platformo in pričakujemo, da bo uporabnike pritegnila njena hitrost in stil, dve značilnosti, s katerima telefon omogoča izvrstno izkušnjo zabave. Naprava dokazuje našo obljubo uporabnikom, da jim vselej ponujamo različne vrste platform, ki ustrezajo njihovim različnim življenjskim stilom,« je povedal JK Shin, predsednik in vodja poslovnih mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. »Zelo smo veseli, da se nam je pri tem projektu pridružil naš partner Microsoft,« je še dodal.

»Samsung je ključni partner Microsofta, ki prinaša telefone s platformo Windows Mobile uporabnikom po vsem svetu,« pravi Andy Lees, predsednik poslovnih mobilnih komunikacij pri Microsoftu. »Lansiranje Samsung OMNIE 7, novega telefona z Windows platformo, pomeni pomemben korak približanju uporabnikom, hkrati pa jim ponuja telefon, ki izstopa iz množice pametnih telefonov. Veseli smo, da nadaljujemo naše trdno partnerstvo na tem potovanju z vodilnim v industriji pametnih telefonov.«

Prodorna programska oprema
S Samsungovim svežim 4-palčnim SUPER AMOLED zaslonom na dotik OMNIA 7 ponuja izvrsten ogled vsebin tudi na prostem. Pametni telefon omogoča izredno hiter prenos podatkov.

Nalaganje je zelo hitro, pesem s 4 MB lahko snamete v 4,4 sekundah ali naložite video s 40 MB v samo 56 sekundah. S prostorskim zvokom in kakovostnim ter čistim zvokom glasu se lahko pogovarjate s prijateljem ali vodite konferenčni klic, kot da ste v istem prostoru z ljudmi na drugi strani slušalk. Izjemen videz in kovinsko telo OMNIE 7 sta značilnosti zaradi katerih je OMNIA pravi stilski pripomoček v vsakem okolju. Vzljubili boste njeno minimalistično zasnovo in čistost.

Ultimativna zabava
Za pravo izkušnjo zabave in iger, lahko s Samsung OMNIO 7 dostopate neposredno do Xbox LIVE® in Zune®. Ljubitelji iger bodo uživali v velikem naboru iger Xbox LIVE, medtem ko bodo ljubitelji multimedije zlahka dostopali do video in glasbenih vsebin preko Zune. OMNIA 7 omogoča avtomatsko sinhronizacijo vsebin z vašim osebnim računalnikom preko Wi-Fi, tako da lahko uživate v svoji glasbi in video posnetkih kjerkoli. Pametni telefon ima fotoaparat s petimi milijoni slikovnih točk in LED bliskavico, da lahko ujamete svoje življenje v gibanju kot pravi fotograf. Fotoaparat odlikujejo tudi različne napredne funkcije.

Vaše življenje v gibanju
Samsung OMNIA 7 ponuja drugačno izkušnjo, takšno, ki je v koraku z vašim življenjskim stilom. Vzljubili boste intuitivni in dinamični uporabniški vmesnik Windows Phone 7 in kako vam »Windows Phone Hubs« pomaga organizirati podatke ter olajša vsakodnevne naloge. Nastavljiv začetni zaslon vsebuje »Tiles Live«, ki prikazuje posodobljeno vsebino namesto vsakdanjih in generičnih ikon. Posodobitve v resničnem času prinašajo vsebine s spleta, novice, dogovore ali objavljene statuse na socialnih omrežjih, neposredno na vaš zaslon. »Hubs« za Osebe, Slike, Pisarno, Tržnico, Igre in Glasbo & Video posnetkov vam omogoča, da je vsebina točno tam, kjer mora biti.

Še lažje lahko delite različne vsebine, kar je vsekakor lastnost, ki jo potrebujete v svojem življenju v gibanju. Na OMNII 7 imate dostop do razširjenega kataloga socialnih omrežij in strani, kjer se objavljajo slike in lahko pošiljate slike prijateljem ter delite svoje datoteke z enim samim pritiskom na gumb.


fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Samsung
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki