marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Tip baterije:
Li-Po (3300 mAh)
Dimenzije:
odprt: 167,9 x 73,6 x 7,2 mm / zaprt: 87,4 x 73,6 x 17,3 mm
Teža:
183 g

Tip zaslona:
prepogljiv Dynamic AMOLED, ločljivost 1080 x 2636 pixels pik, velikost 6,7", 425 ppi
Zunanji zaslon:
Super AMOLED, ločljivost 116 x 300 pik, velikost 1,06"

Procesor:
osemjedrni (1 x 2,96 GHz Kryo 485 in 3 x 2,42 GHz Kryo 485 in 4 x 1,8 GHz Kryo 485) - Snapdragon 855+
Notranji pomnilnik:
256GB, 8GB RAM
Operacijski sistem:
Android OS
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Z Flip


Samsung Galaxy Z Flip

11.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil novi Galaxy Z Flip prepogljivi telefon, ki je drzen in eleganten - zasnovan za uporabnike, ki vrhunsko tehnologijo vidijo kot način za samoizražanje. Galaxy Z Flip, narejen iz prvovrstnega zložljivega stekla, dobesedno prepogiba zakone fizike in ima 6,7 palčni brezkončni prepogljivi zaslon, ki se zloži v elegantno in kompaktno obliko.ne podpira datum  
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 12 Mpix
Povečava: Da (digitalna)
nočni način
panorama
samosprožilec
stabilizator slike
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
ne podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
podpira TV-OUT
podpira LTE
podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
ne podpira java
ne podpira radio FM

Galaxy Z Flip ima inovativen tečaj in izjemen uporabniški vmesnik, ki nudi številne prostoročne načine za zajem posnetkov, skupno rabo in uživanje v vsebinah. Galaxy Z Flip odpira novo desetletje prepogljivih mobilnih inovacij.

“Navdušeni smo nad sprejetjem Galaxy Fold prepogljivega telefona. Galaxy Z Flip je pomemben naslednji korak, saj želimo oblikovati celotno kategorijo prepogljivih telefonov in uporabnikom nuditi novo vrsto mobilnih izkušenj,” je povedal TM Roh, predsednik in vodja razvojnega oddelka za raziskave za IT in mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. In dodal: “Galaxy Z Flip z edinstveno prepogljivo obliko in izjemno uporabniško izkušnjo na novo definira, kako lahko pametni telefon izgleda ter kaj lahko nudi uporabnikom.”

Prepogljiva dediščina
Galaxy Fold je odprl novo kategorijo pametnih telefonov, ki vodi v prepogljivo dobo. Pridružil se mu je Galaxy Z Flip prepogljivi telefon, ki ponovno potrjuje zavezanost družbe Samsung k inovacijam in vključevanju novih tehnologij za ustvarjanje izkušenj, ki bodo v prihodnjih letih navduševale uporabnike.

Moda v kombinaciji s tehnologijo
Elegantna oblika Galaxy Z Flip prepogljivega telefona je popolna za vse tiste uporabnike, ki tehnologijo vidijo kot način za samoizražanje. In vse inovacije, ki jih vključuje Galaxy Z Flip, to olajšujejo.

• Slog, ki se prilega vašemu žepu - Galaxy Z Flip, zasnovan za lažjo prenosljivost, se prepogne v velikost denarnice, tako da ga lahko enostavno namestite v žep ali torbo. Ko je zaprt, je elegantna in kompaktna naprava v velikosti dlani. Ko se odpre, se zaslon skoraj podvoji in uporabniki lahko uživajo v vsebinah na 17,01-centimetrskem (6,7-palčnem) zaslonu.

• Prvi prepogljivi stekleni zaslon na svetu – Galaxy Z Flip ima brezkončni prepogljivi zaslon s Samsung prepogljivim ultra tankim steklom (UTG), zaradi česar je Galaxy Z Flip še elegantnejši in nudi izjemen občutek pri dotiku, kakršnega še niste doživeli pri prepogljivi napravi. Zaslon ima razmerje stranic 21,9:9, poseben izrez za prepogibanje pa zagotavlja, da na zaslonu ni motenj.

• Inovativen tečaj – Tečaj, ki ga vključuje Galaxy Z Flip, je prava inženirska umetnost. Podprt je z dvojnim CAM mehanizmom, ki zagotavlja, da je sam tečaj majhen in prepogibanje poteka gladko. Galaxy Z Flip je lahko odprt pod različnimi koti, kot to na primer omogoča zaslon prenosnika. Tečaji vključujejo tudi novo tehnologijo Samsung čistilcev, ki za odstranjevanje umazanije in prahu uporablja najlonska vlakna.

Nova prepogljiva izkušnja
Galaxy Z Flip prepogljivi telefon je narejen za sodoben življenjski slog na poti. Sedaj lahko naredite več stvari.

• Več prostoročnosti – Galaxy Z Flip lahko ostane odprt skoraj pod vsakim kotom, kar omogoča številne priložnosti za selfieje in videoklice z Google Duo.

• Flex način – Samsung je sodeloval z družbo Google in skupaj sta zasnovala uporabniški vmesnik s Flex načinom, ki omogoča izjemno uporabniško izkušnjo s prepogljivim telefonom. Ko je naprava prostostoječa, se zaslon samodejno razdeli na dva 10,16-centimetrska (4-palčna) zaslona. Tako si lahko preprosto ogledate posnetke ali drugo vsebino na zgornji polovici zaslona, izbirate pa jo lahko na spodnji polovici. Na primer, na Youtubu lahko na spodnjem delu zaslona iščete videoposnetke in berete opise, medtem ko na zgornjem delu gledate izbrani posnetek.

• Vrhunska kamera – Galaxy Z Flip ima vrhunsko kamero, ki vam omogoča, da na poti zajamete več - od skupinskih posnetkov s prijatelji do živih nočnih prizorov. Posnemite čudovite vsebine za družbena omrežja iz najboljšega kota kar prostoročno, brez stativa. Preprosto odprite prepogljivi telefon in ga postavite na mizo. Ali pa ga uporabite prepognjenega za selfie. Zajemate pa lahko tudi izjemne videoposnetke v razmerju 16:9, ki so kot za nalašč za deljenje na družbenih omrežjih.

• Prilagojena obvestila – Ne glede na to, ali je Galaxy Z Flip zaprt ali odprt, nikoli ne boste zamudili sporočila, klica ali opomnika. Ko je Galaxy Z Flip zaprt, lahko preverite datum, čas in stanje baterije na manjšem zaslonu. Na klic lahko preprosto odgovorite, brez da bi morali odpreti telefon, na sporočilo pa lahko odgovorite tako, da se ga dotaknete in odprete telefon.

• Multi-aktivno okno – Opravljajte več aktivnosti hkrati z multi-aktivnim oknom - preprosto odprite seznam oken in izberite aplikacije, ki jih želite uporabljati. Na primer, na enem delu zaslona lahko nakupujete, na drugem pa berete članek o modi.

Dostopnost
Galaxy Z Flip bo na voljo od 28. februarja 2020 v zrcalno vijolični in zrcalno črni barvi na 12 trgih, vključno z ZDA in Korejo.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
povezane vsebine
oprema: Samsung
povezani članki
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki