marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Tip baterije:
Li-Po (4050 mAh)
Dimenzije:
159,9 x 76,7 x 10 mm
Teža:
179 g

Tip zaslona:
IPS LCD, ločljivost 1080 x 2340 pik, 16 M barv, velikost 6,3 palca, 409 ppi, razmerje stranic 19,5:9

Procesor:
osemjedrni (4 x 2,3 GHz Cortex-A73 in 4 x 1,7 GHz Cortex-A53)
Notranji pomnilnik:
64GB 4GB RAM
Operacijski sistem:
Android OS

zunanja povezavaTehnična specifikacija mobilnika na strani proizvajalca
Zadnji testi mobilnikov
mobilniki
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy XCover Pro


Samsung Galaxy XCover Pro

19.01.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil Galaxy XCover Pro, pametni telefon, ki je popolno združenje robustnosti in elegance. Galaxy XCover Pro vključuje vrhunske funkcije Samsung Galaxy pametnih telefonov, vključno z izjemnim zaslonom, dolgotrajno baterijo in Samsung Knox varnostno platformo. Poleg tega je naprava nadgrajena z edinstvenimi rešitvami partnerjev družbe Samsung.ne podpira datum microSD
ne podpira ura
ne podpira slovenski jezik
ne podpira vibriranje
ne podpira ALS
ne podpira razširitveno mesto za kartico
ne podpira zunanja antena
ne podpira zaslon občutljiv na dotik
ne podpira prog. oprema za povezavo s PC
ne podpira Accelerometer (orientacijski senzor)
podpira SMS  
ne podpira EMS
podpira MMS
podpira e-pošta (IMAP/POP3)
podpira push-email
ne podpira Push To Talk
ne podpira lastne melodije (skladatelj) 25 Mpix
Povečava: Da (digitalna)
nočni način
panorama
samosprožilec
efekti
okvirji
nastavljanje beline
nastavljanje osvetlitve
makro način slikanja
dve kameri
vgrajena bliskavica
Snemanje video: neomejeno
ne podpira predvajalnik MIDI melodij
ne podpira predvajalnik MP3 melodij
ne podpira predvajalnik WAV melodij
ne podpira MIDI za zvonjenje
ne podpira WAV za zvonjenje
ne podpira MP3 za zvonjenje
ne podpira lastno ozadje
ne podpira teme
ne podpira vgrajen fotoaparat
ne podpira GSM 900/1800 MHz  
ne podpira GSM 900/1800/1900 MHz
podpira GSM 850/900/1800/1900 MHz
ne podpira 5G
podpira GPRS
ne podpira HSCSD
podpira EDGE
podpira UMTS
podpira HSDPA
podpira Wi-Fi
podpira bluetooth
ne podpira infrardeči vmesnik
podpira kabel (USB, ...)
podpira HTTP (spletne strani)
ne podpira WAP
podpira GPS (satelitska navigacija)
podpira TV-OUT
podpira LTE
podpira NFC
podpira koledar  
podpira budilka
podpira opomniki
podpira kalkulator
podpira snemalnik zvoka/diktafon
podpira igre
ne podpira java
ne podpira radio FM

“Galaxy XCover Pro je odraz zavezanosti družbe Samsung rešitvam za medorganizacijski (B2B) trg,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. In dodal: “Verjamemo, da je medorganizacijski trg zrel za preobrazbo. Strmimo k odprtim in partnerskim mobilnim rešitvam za naslednjo generacijo uporabnikov, ki bodo za svoje delo uporabljali predvsem digitalne rešitve.”

"Microsoft in Samsung imata dolgo zgodovino združevanja najboljše strojne in programske opreme, ki rešuje številne izzive uporabnikov," je povedal Satya Nadella, izvršni direktor pri družbi Microsoft. "Kombinacija Microsoft Teams funkcij in novega Galaxy XCover Pro pametnega telefona je odraz tega, da lahko s sodelovanjem uporabnikom zagotovimo tehnologijo, ki jo potrebujejo za opravljanje svojega dela učinkoviteje in varneje."

Naprava, ki združuje eleganco in vzdržljivost
Galaxy XCover Pro je optimiziran za možnosti uporabe v različnih panogah, vključno s trgovino, proizvodnjo, zdravstvom in logistiko.

Naprava je odporna na vodo in prah (IP68 standard), na padec iz višine do 1,5 m tudi brez zaščitnega ohišja in ima MIL-STD 810G certifikat za zanesljivo zaščito pred ekstremno višino, vlago in drugimi ekstremnimi okoljskimi razmerami. Vgrajeno ima 4,050 mAh baterijo, ki zagotavlja dolgotrajno energijo, vključuje pa možnost polnjenja s POGO polnilno postajo in je združljiva s polnilnimi postajami drugih proizvajalcev. V trenutkih, ko je potrebna še večja poraba energije, lahko baterijo zamenjate z rezervno.

Galaxy XCover Pro uporabnikom omogoča, da z dvema programirljivima tipkama prilagodijo svoje izkušnje. Uporabniki lahko na primer nastavijo, da enostavno, z dotikom odprejo optični bralnik, prižgejo luč ali vklopijo CRM aplikacijo, brez da bi odklenili zaslon ali iskali specifične aplikacije v menijih.

Galaxy XCover Pro nudi 16-centimetrski FHD+ brezkončni zaslon z izboljšanim zaznavanjem dotika, ki lahko deluje v vseh pogojih, vključno z dežjem ali snegom. Za uporabnike, ki delajo na terenu, je možno vključiti tudi način z uporabo rokavic ali funkcijo spremembe glasovnega sporočila v besedilo, ki omogoča enostavno sporočanje v realnem času brez dodatnih naporov.

Celovita terenska rešitev, ki jo poganja Samsung partnerski ekosistem
Uporabniki lahko uživajo v naprednih mobilnih rešitvah iz širokega Samsung partnerskega ekosistema, kar na primer olajša upravljanje zalog in obdelavo plačil ter komunikacijo na poti.

Galaxy XCover Pro z dvema programirljivima tipkama uporabnikom omogoča, da so vedno pripravljeni na komunikacijo, ne glede na to, ali želijo komunicirati z glavno pisarno, dispečerji ali drugimi sodelavci na terenu. Za lažjo komunikacijo je Samsung tesno sodeloval z družbo Microsoft in vključil walkie-takie funkcijo, ki deluje prek Microsoft Teams programa.

Samsung je sodeloval tudi z družbami Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit in Visa ter vključil številne programske in strojne rešitve, ki uporabnikom omogočajo spremljanje zaloge, obdelovanje plačil, odčitavanje črtnih kod, pametni telefon pa lahko deluje tudi kot mPos terminal.

Galaxy XCover Pro vključuje Samsung POS, mobilno rešitev za plačevanje, ki je pilotski program družbe Visa. Rešitev prodajalcem omogoča, da potrošnikom omogočijo enostavno in varno plačevanje s kartico, brez namenske strojne opreme. Pilotni program temelji na transakciji EMV čipov in tako omogoča enako funkcionalnost kot klasični POS terminal, hkrati pa so vsa plačila popolnoma varna. Plačilo je mogoče enostavno izvesti z dotikom Galaxy XCover pametnega telefona z brezstično kartico, pametnim telefonom ali pametno uro.

“Samsung Galaxy XCover Pro je maloprodajna POS platforma, ki bo omogočila digitalno preobrazbo trgovine,” je povedal Mary Kay Bowman, vodja prodajnih rešitev pri družbi Visa. “Uporaba te rešitve za panoge, kot so zdravstvo, letalstvo in gostinstvo, je odličen primer, kako lahko družba Visa skupaj s partnerjem Samsung zagotavlja dostop do plačilnih izkušenj, ki jih potrošniki vse bolj pričakujejo, ne glede na to, kje so.”

Najvišja stopnja varnosti
Robusten Galaxy XCover Pro ima vgrajeno tudi Samsung Knox varnostno platformo, ki omogoča zaščito strojno opreme, šifriranje podatkov in zaščito pred vdori - tako so vaše informacije zaščitene proti kraji in zlorabi. Naprava ima tudi bralnik prstnih odtisov in prepoznavo za odklepanje brez dotika.

Velika podjetja lahko s Samsung Knox enostavno nastavijo in prilagodijo napravo. IT strokovnjaki lahko enostavno dodelijo dovoljenja in upravljajo dostope prek Knox Configure in Knox E-FOTA.
Samsung Galaxy XCover Pro je dvignil nivo tehnologije za poslovne uporabnike, ki je namenjena za uporabo kjerkoli in kadarkoli.

fotografije
Opomba: Podatki in funkcije mobilnika se lahko razlikujejo in ni nujno, da so 100% pravilni.
komentarji
povezane vsebine
dodatna oprema
Ni povezane dodatne opreme.
povezane vsebine
oprema: Samsung
povezane novice
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki