marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Zaradi afere Note7 lahko Samsung izgubi do sedem milijonov uporabnikov

Deli z ostalimi

19.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Po novici, da Samsung ukinja prodajo in proizvodnjo Galaxya Note7, je največje vprašanje, katero napravo si bojo izbrali obstoječi in potencialni uporabniki. Veliko se omenja LG V20 ter tudi Googlov novi mobilnik Pixel.

Analitiki pri KGI pa verjamejo, da bo povprečni uporabnik že v tem letu preklopil na izdelke podjetja Apple in sicer na iPhone 7. Ocenjujejo, da bo takih kar med pet do sedem milijonov uporabnikov, veliko od teh predvsem zaradi izgube zaupanja v znamko Samsung.

Po svetu je bilo oddanih okoli 12 milijonov naročil za Note7, KGI ocenjuje, da bo vsaj 50 % teh uporabnikov sedaj raje kupilo iPhone 7 ali 7 Plus. Tisti, ki bi želeli ostati na androidnem operacijskem sistemu pa bodo po vsej verjetnosti izbrali LG V20 ali Google Pixel XL.

Ali se bodo napovedi izkazale za pravilne oz. prenapihnjene pa bo verjetno znano konec leta, ko bodo razkrite prodajne številke.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki