marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Z Mobitelovo ponudbo do cenejšega gostovanja

Deli z ostalimi
Mobitel

04.04.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predstavil nove pakete, ki omogočajo zakup klicev in sporočil SMS pri uporabi mobilnih storitev v tujini. Z njimi si lahko Mobitelovi naročniki znižajo stroške gostovanja v omrežjih operaterjev EU in Balkana. Zakupljene količine veljajo ne glede na operaterja ali državo, kamor kličejo oz. pošiljajo SMS-sporočila.

Mobitel je uvedel uporabnikom prijazne pakete, ki omogočajo cenovno ugodno komunikacijo med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev EU in določenih držav Balkana. Tako lahko sedaj Mobitelovi naročniki zakupijo določene količine klicev in sporočil SMS ter si na ta način znižajo stroške gostovanja. Omenjene novosti bodo veseli predvsem uporabniki, ki veliko časa preživijo v tujini.

Pri gostovanju v državah EU imajo Mobitelovi naročniki z izbiro »Ura pogovorov – EU« na voljo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev, s paketom »100 sporočil – EU« pa 100 sporočil SMS. Zakupljene količine klicev in poslanih SMS-sporočil veljajo iz omrežij vseh mobilnih operaterjev območja EU v katerokoli državo sveta, ne le v Slovenijo, in sicer tako v mobilna kot stacionarna omrežja.

Pri gostovanju v določenih državah Balkana pa lahko uporabniki z izbiro »Ura pogovorov – Balkan« zakupijo 60 minut dohodnih in odhodnih klicev oz. z izbiro »100 sporočil – Balkan« 100 SMS-sporočil. Paketa za države Balkana veljata v omrežjih vseh mobilnih operaterjev v državah: Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Črna gora, Kosovo, Makedonija ter Srbija. Pri tem ni pomembno, v kateri državi ali omrežju se klicana številka nahaja.

Naročniki omenjene pakete naročijo z obrazcem Naročilo dodatnih storitev ali uredijo v najbližjem Mobitelovem centru.

Več informacij o novi Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki