marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Xperia PLAY danes, Optimus 3D šele maja

Deli z ostalimi

01.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Sony Ericssonu bodo danes splavili ogromno kampanjo za nov mobilnik, medtem pri LG-ju garajo za predstavitev novega Optimusa 3D, vendar se bo to zgodilo šele proti koncu maja. Kot ponavadi, se bo to najprej zgodilo v Veliki Britaniji

Očitno Sony Ericssonova najava o predstavitvi Xperie Play za spremembo celo drži, saj se danes dogaja največja zgodovinska Sony Ericssonova reklamna kampanja na otoku. Glavni igralec, igričarski mobilnik Play bo imel nameščenih šest iger, na voljo pa bo še več kot 50 naslovov v posebnih igračarskih trgovinah.

Drugače pa se gode LG-ju. Njihov predstavnik je deloma potrdil govorice o predstavitvi LG Optimusa 3D proti koncu maja. Njegove dejanske besede so bile: "Kot vse kaže se bo predstavitev zgodila proti koncu maja". Vse skupaj bolj izgleda kot željeni datum predstavitev in ne uradni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki