marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Xperia in Box v prazničnem času podarjata prostor za shranjevanje

Deli z ostalimi

21.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil podrobnosti nove promocije v sodelovanju z Box, ki bo vsakemu lastniku mobilnega telefona Xperia omogočila dostop do 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek.

S preprosto prijavo v Box preko aplikacije Box za Android, ki je na voljo na tržnici Android, lahko kupci telefonov Xperia časovno neomejeno in brezplačno uporabljajo 50 GB prostora na spletnem strežniku, tudi v slovenščini.

Promocija Box se je pričela 15. decembra 2011 in se bo zaključila 31. decembra 2012. Promocija je na voljo za vse kupce pametnih mobilnih telefonov Xperia, vključno z modelom Xperia X10 in vsemi telefoni iz družine Xperia, ki so bili predstavljeni kasneje.

»Ker uporabniki pametnih telefonov Xperia snemajo vse več fotografij, poslušajo več glasbe in gledajo vse več videoposnetkov, še posebej v prazničnem času, smo želeli zagotoviti, da lahko svoje vsebine prenesejo v oblak in si jih ogledajo na več napravah. Xperia in Box bosta kupcem ponudila dostop do ogromne količine vsebin od kjerkoli ter njihov pametni telefon postavila v samo središče njihovega povezanega življenjskega stila,« je dejal Steve Walker, vodja trženja pri Sony Ericssonu.

»Ker vse več uporabnikov svoje osebne naprave prinaša na delo in tako kar najbolje izkorišča možnosti mobilnega računalništva, je bistvenega pomena, da jim ni potrebno skrbeti glede omejitev prostora za shranjevanje,« je dejal Aaron Levie, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Box. »S partnerstvom s Sony Ericssonom tem uporabnikom omogočamo uporabo vseh zmogljivosti upravljanja in izmenjave vsebin v oblaku, ki jih omogoča Box.«

S pomočjo storitve za izmenjavo in shranjevanje datotek Box, lahko kupci mobilnih telefonov Xperia enostavno dostopajo do svojih vsebin od kjerkoli in z več naprav. Dandanes, Box omogoča ogled, prenos na strežnik in izmenjavo ter upravljanje z vsebinami za preko 8 milijonov posameznikov in 100.000 podjetij. Sedaj imajo lastniki pametnih telefonov Xperia možnost upravljati z velikansko količino vsebin v oblaku s 50 GB brezplačnega prostora, ki zadošča za okoli 50.000 dokumentov, fotografij in predstavitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki