marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Xperia in Box v prazničnem času podarjata prostor za shranjevanje

Deli z ostalimi

21.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil podrobnosti nove promocije v sodelovanju z Box, ki bo vsakemu lastniku mobilnega telefona Xperia omogočila dostop do 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek.

S preprosto prijavo v Box preko aplikacije Box za Android, ki je na voljo na tržnici Android, lahko kupci telefonov Xperia časovno neomejeno in brezplačno uporabljajo 50 GB prostora na spletnem strežniku, tudi v slovenščini.

Promocija Box se je pričela 15. decembra 2011 in se bo zaključila 31. decembra 2012. Promocija je na voljo za vse kupce pametnih mobilnih telefonov Xperia, vključno z modelom Xperia X10 in vsemi telefoni iz družine Xperia, ki so bili predstavljeni kasneje.

»Ker uporabniki pametnih telefonov Xperia snemajo vse več fotografij, poslušajo več glasbe in gledajo vse več videoposnetkov, še posebej v prazničnem času, smo želeli zagotoviti, da lahko svoje vsebine prenesejo v oblak in si jih ogledajo na več napravah. Xperia in Box bosta kupcem ponudila dostop do ogromne količine vsebin od kjerkoli ter njihov pametni telefon postavila v samo središče njihovega povezanega življenjskega stila,« je dejal Steve Walker, vodja trženja pri Sony Ericssonu.

»Ker vse več uporabnikov svoje osebne naprave prinaša na delo in tako kar najbolje izkorišča možnosti mobilnega računalništva, je bistvenega pomena, da jim ni potrebno skrbeti glede omejitev prostora za shranjevanje,« je dejal Aaron Levie, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Box. »S partnerstvom s Sony Ericssonom tem uporabnikom omogočamo uporabo vseh zmogljivosti upravljanja in izmenjave vsebin v oblaku, ki jih omogoča Box.«

S pomočjo storitve za izmenjavo in shranjevanje datotek Box, lahko kupci mobilnih telefonov Xperia enostavno dostopajo do svojih vsebin od kjerkoli in z več naprav. Dandanes, Box omogoča ogled, prenos na strežnik in izmenjavo ter upravljanje z vsebinami za preko 8 milijonov posameznikov in 100.000 podjetij. Sedaj imajo lastniki pametnih telefonov Xperia možnost upravljati z velikansko količino vsebin v oblaku s 50 GB brezplačnega prostora, ki zadošča za okoli 50.000 dokumentov, fotografij in predstavitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki