marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Xperia in Box v prazničnem času podarjata prostor za shranjevanje

Deli z ostalimi

21.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil podrobnosti nove promocije v sodelovanju z Box, ki bo vsakemu lastniku mobilnega telefona Xperia omogočila dostop do 50 GB brezplačnega prostora za shranjevanje in izmenjavo datotek.

S preprosto prijavo v Box preko aplikacije Box za Android, ki je na voljo na tržnici Android, lahko kupci telefonov Xperia časovno neomejeno in brezplačno uporabljajo 50 GB prostora na spletnem strežniku, tudi v slovenščini.

Promocija Box se je pričela 15. decembra 2011 in se bo zaključila 31. decembra 2012. Promocija je na voljo za vse kupce pametnih mobilnih telefonov Xperia, vključno z modelom Xperia X10 in vsemi telefoni iz družine Xperia, ki so bili predstavljeni kasneje.

»Ker uporabniki pametnih telefonov Xperia snemajo vse več fotografij, poslušajo več glasbe in gledajo vse več videoposnetkov, še posebej v prazničnem času, smo želeli zagotoviti, da lahko svoje vsebine prenesejo v oblak in si jih ogledajo na več napravah. Xperia in Box bosta kupcem ponudila dostop do ogromne količine vsebin od kjerkoli ter njihov pametni telefon postavila v samo središče njihovega povezanega življenjskega stila,« je dejal Steve Walker, vodja trženja pri Sony Ericssonu.

»Ker vse več uporabnikov svoje osebne naprave prinaša na delo in tako kar najbolje izkorišča možnosti mobilnega računalništva, je bistvenega pomena, da jim ni potrebno skrbeti glede omejitev prostora za shranjevanje,« je dejal Aaron Levie, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Box. »S partnerstvom s Sony Ericssonom tem uporabnikom omogočamo uporabo vseh zmogljivosti upravljanja in izmenjave vsebin v oblaku, ki jih omogoča Box.«

S pomočjo storitve za izmenjavo in shranjevanje datotek Box, lahko kupci mobilnih telefonov Xperia enostavno dostopajo do svojih vsebin od kjerkoli in z več naprav. Dandanes, Box omogoča ogled, prenos na strežnik in izmenjavo ter upravljanje z vsebinami za preko 8 milijonov posameznikov in 100.000 podjetij. Sedaj imajo lastniki pametnih telefonov Xperia možnost upravljati z velikansko količino vsebin v oblaku s 50 GB brezplačnega prostora, ki zadošča za okoli 50.000 dokumentov, fotografij in predstavitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki