marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

WWI prodala GSM licenco podjetju Tuš mobil d.o.o.

Deli z ostalimi
Vega

25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodala svoje GSM frekvence in preostalo infrastrukturo podjetju Tuš mobil d.o.o.. Omenjena prodaja GSM licence in preostale infrastrukture Tuš mobil-u je sledila po prodaji Veginega omrežja Simobilu in Mobitelu.

V dogovoru z Agencijo za pošto in elektronske komunikacije RS, bo prenos frekvenc stopil v veljavo s 1. junijem 2006.

V kontekstu Veginega odhoda iz Slovenije, je uprava podjetja zadovoljna, da bo Tuš nadaljeval s promocijo konkurenčnega telekomunikacijskega okolja v Sloveniji. Kot dodaja Steven Fast, generalni direktor Vege: ''Verjamemo, da bo močna prepoznavnost blagovne znamke Tuš in razširjena trgovska mreža maloprodajnih trgovin zagotovila uspešno in stroškovno učinkovito platformo za operacije podjetja Tuš mobil.''

Vegine storitve bodo uporabnikom na voljo do polnoči, 31. maja 2006, ko bo Vegino omrežje izklopljeno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki