marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

WWI prodala GSM licenco podjetju Tuš mobil d.o.o.

Deli z ostalimi
Vega

25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodala svoje GSM frekvence in preostalo infrastrukturo podjetju Tuš mobil d.o.o.. Omenjena prodaja GSM licence in preostale infrastrukture Tuš mobil-u je sledila po prodaji Veginega omrežja Simobilu in Mobitelu.

V dogovoru z Agencijo za pošto in elektronske komunikacije RS, bo prenos frekvenc stopil v veljavo s 1. junijem 2006.

V kontekstu Veginega odhoda iz Slovenije, je uprava podjetja zadovoljna, da bo Tuš nadaljeval s promocijo konkurenčnega telekomunikacijskega okolja v Sloveniji. Kot dodaja Steven Fast, generalni direktor Vege: ''Verjamemo, da bo močna prepoznavnost blagovne znamke Tuš in razširjena trgovska mreža maloprodajnih trgovin zagotovila uspešno in stroškovno učinkovito platformo za operacije podjetja Tuš mobil.''

Vegine storitve bodo uporabnikom na voljo do polnoči, 31. maja 2006, ko bo Vegino omrežje izklopljeno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki