marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

WWI prodal blagovno znamko Vega

Deli z ostalimi

01.04.2006
Objavil: Dare Gliha

V sredini marca so se v Poslovnem Dnevniku pojavile govorice, da namerava družba Simobil od družbe Western Wireless International (WWI), ki v Sloveniji zastopa blagovno znamko Vega, odkupiti del Veginega omrežja. Dogovor naj bi bil v zaključni fazi, vendar se je tok dogodkov obrnil v drugo smer.

Ko je krmilo Telekoma Slovenije prevzel dosedanji član uprave Bojan Dremelj, je takoj napovedal, da načrtuje s Telekomom vstop v mobilno telefonijo kot navidezni operater. Vendar pa so sedaj sporočili, da so se dogovorili z družbo WWI o odkupu celotnega Veginega omrežja in uporabnikov, tako da bodo nastopili kot samostojen mobilni operater.

Prevzem družbe bo izvršen konec aprila, že v maju pa bo Telekom pričel s trženjem mobilne telefonije. Mag. Bojan Dremelj je ob tem povedal, da je izredno zadovoljen z nakupom Vege in da upa, da jim bo uspelo postati operater s pomembnim tržnim deležem. Že takoj je napovedal, da bodo pri Telemobu, kot se bo novo podjetje imenovalo, v najkrajšem možnem času ponudili storitve kot so GPRS, MMS in EDGE, kasneje pa še UMTS.

Več informacij o novem podjetju pa bo, vsaj tako so napovedali, znano po prvi tiskovni konferenci v sredini meseca.

Dodano 02.04.2006:
Kot ste nekateri ugotovili, je šlo za prvoparilsko potegavščino! :)

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki