marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

WWI prodal blagovno znamko Vega

Deli z ostalimi

01.04.2006
Objavil: Dare Gliha

V sredini marca so se v Poslovnem Dnevniku pojavile govorice, da namerava družba Simobil od družbe Western Wireless International (WWI), ki v Sloveniji zastopa blagovno znamko Vega, odkupiti del Veginega omrežja. Dogovor naj bi bil v zaključni fazi, vendar se je tok dogodkov obrnil v drugo smer.

Ko je krmilo Telekoma Slovenije prevzel dosedanji član uprave Bojan Dremelj, je takoj napovedal, da načrtuje s Telekomom vstop v mobilno telefonijo kot navidezni operater. Vendar pa so sedaj sporočili, da so se dogovorili z družbo WWI o odkupu celotnega Veginega omrežja in uporabnikov, tako da bodo nastopili kot samostojen mobilni operater.

Prevzem družbe bo izvršen konec aprila, že v maju pa bo Telekom pričel s trženjem mobilne telefonije. Mag. Bojan Dremelj je ob tem povedal, da je izredno zadovoljen z nakupom Vege in da upa, da jim bo uspelo postati operater s pomembnim tržnim deležem. Že takoj je napovedal, da bodo pri Telemobu, kot se bo novo podjetje imenovalo, v najkrajšem možnem času ponudili storitve kot so GPRS, MMS in EDGE, kasneje pa še UMTS.

Več informacij o novem podjetju pa bo, vsaj tako so napovedali, znano po prvi tiskovni konferenci v sredini meseca.

Dodano 02.04.2006:
Kot ste nekateri ugotovili, je šlo za prvoparilsko potegavščino! :)

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki