marketing
več | arhivpoudarjeno
HoT - Hofer TelekomHoT povečuje količine prenosa podatkov
24.05.2019

HoT, HOFER Telekom, je ob 2. obletnici še dodatno izboljšal tarife. Odslej je uporabnikom tarif HoT MAXI in HoT EXTRA na voljo še dodatnih 10 GB prenosa podatkov za uporabo v Sloveniji.

slikaV Portorožu poteka 24. NT konferenca
22.05.2019

V Portorožu od včeraj poteka 24. Microsoftova NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev. Kot najboljši dogodek B2B v regiji bo v treh dneh in z več kot 140 predavanji odkrivala najnovejše tehnološke in poslovne trende, največ pozornosti pa bo letos namenjene razvoju umetne inteligence.

slikaApple TV aplikacija in AirPlay 2 sedaj tudi na Samsung pametnih televizorjih
22.05.2019

Samsung Electronics je naznanil, da bodo vsi Samsung pametni televizorji serije 2019 in izbrani modeli serije 2018, s posodobitvijo programske opreme, vključevali tudi novo Apple TV aplikacijo (na voljo v več kot 100 državah) in podporo AirPlay 2 (na voljo v 175 državah). Uporabniki Samsung pametnih televizorjev bodo tako sedaj uživali v Apple TV kanalih ter filmih in televizijskih oddajah, ki so na voljo v iTunes medijski knjižnici.

slikaGoogle prekinil sodelovanje s Huaweijem
20.05.2019

Reuters je včeraj popoldne sporočil, da so pridobili informacije, da je Google popolnoma prekinil sodelovanje s Huaweijem. To pomeni, da bo kitajsko podjetje ostalo brez dostopa do Googlovih storitev kot sta Play Store in Gmail, posledično pa tudi brez posodobitev operacijskega sistema Android.

slikaVsak tretji uporabnik ne ve, kako zaščititi svojo zasebnost na spletu
20.05.2019

Količina osebnih podatkov, ki jih uporabniki delijo na internetu, narašča. Ob tem so nekateri sprijaznjeni z mnenjem, da so poskusi ohranjanja njihove spletne zasebnosti obsojeni na neuspeh. Družba Kaspersky Lab je v nedavni raziskavi ugotovila, da vsak tretji (32,3 %) uporabnik ne ve, kako bi celostno zaščitil svojo zasebnost na spletu.

članki

Verizon v ZDA zagnal prvo komercialno 5G omrežje

Deli z ostalimi

03.10.2018
Objavil: Dare Gliha

Verizon je v ZDA zagnal prvo komercialno 5G omrežje in sicer v štirih mestih: Houstonu, Los Angelesu, Indianapolisu in Sacramentu. Prve naprave so tako že namestili pri nekaterih uporabnikih, ki so s tem postali prvi uporabniki 5G omrežja na svetu.

»Prvo komercialno 5G omrežje je tu,« je dejal Ronan Dunne, predsednik Verizona. »Pričelo se je s partnerstvom z vodilnimi tehnološkimi podjetji, sprejemanjem in izvrševanjem mednarodnih standardov, sodelovanja z oblastmi, razvijalci ter našimi strankami, ki so sedaj prvi uporabniki. Za nami je neverjetno potovanje,« je še dodal.

Prvi uporabniki 5G imajo kar nekaj »bombončkov«, med njimi je brezplačni predvajalnik Apple TV 4K ali Google Chromecast Ultra, ter brezplačno uporabo Youtube TV za tri mesece. Dodatno pridobijo še brezplačno vzpostavitev domačega 5G omrežja in namestitev opreme.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki