marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRanljivosti v povezanih polnilcih električnih avtomobilov lahko ogrozijo domača omrežja
14.12.2018

Možne ranljivosti modernih električnih vozil se neprestano preverjajo, nekateri izmed njihovih osnovnih dodatkov, kot so polnilci baterij, pa pogostokrat ostanejo zapostavljeni. Strokovnjaki družbe Kaspersky Lab so odkrili, da polnilci električnih vozil, ki jih proizvaja pomemben ponudnik, vsebujejo ranljivosti, ki jih lahko izkoristijo spletni napadalci.

slikaMastercard in Microsoft združujeta moči
12.12.2018

Mastercard in Microsoft sta najavila strateško sodelovanje, s katerim želita izboljšati način, kako ljudje uporabljajo in upravljajo s svojo digitalno identiteto.

slikaOdprla so se vrata prvega Samsung centra v Sloveniji
10.12.2018

Samsung je v ljubljanskem nakupovalnem centru Citypark odprl vrata svojega prvega Samsung centra v Sloveniji. V novem inovativnem prodajnem centru bodo uporabniki lahko preizkusili najnovejše Samsung mobilne izdelke, podprte z vrhunsko izkušnjo.

slikaV 2018 več kot 40-odstotno povečanje zlonamerne programske opreme
07.12.2018

Med vsemi novimi zlonamernimi datotekami, zabeleženimi v letu 2018, so se za 44 % povečale tiste, ki na računalnik namestijo kodo, ki v sistemu odpre t.i. stranska vrata in omogoči neopažen vstop tretjim osebam (angl. backdoor), za 43 % pa je narasla količina izsiljevalskih virusov.

slikaKaspersky Lab ugotavlja: uporaba oblačnih storitev je največje varnostno tveganje za podjetja
05.12.2018

Uporaba oblačnih storitev je v polnem razmahu. Zadnji podatki družbe IDG kažejo, da 73 % organizacij uporablja vsaj eno aplikacijo ali del svoje računalniške infrastrukture v oblaku. A to še ni dovolj. Podatki prav tako kažejo, da oddelki za informacijsko tehnologijo čutijo pritisk, da morajo 100 % migrirati v oblak.

članki

Verizon v ZDA zagnal prvo komercialno 5G omrežje

Deli z ostalimi

03.10.2018
Objavil: Dare Gliha

Verizon je v ZDA zagnal prvo komercialno 5G omrežje in sicer v štirih mestih: Houstonu, Los Angelesu, Indianapolisu in Sacramentu. Prve naprave so tako že namestili pri nekaterih uporabnikih, ki so s tem postali prvi uporabniki 5G omrežja na svetu.

»Prvo komercialno 5G omrežje je tu,« je dejal Ronan Dunne, predsednik Verizona. »Pričelo se je s partnerstvom z vodilnimi tehnološkimi podjetji, sprejemanjem in izvrševanjem mednarodnih standardov, sodelovanja z oblastmi, razvijalci ter našimi strankami, ki so sedaj prvi uporabniki. Za nami je neverjetno potovanje,« je še dodal.

Prvi uporabniki 5G imajo kar nekaj »bombončkov«, med njimi je brezplačni predvajalnik Apple TV 4K ali Google Chromecast Ultra, ter brezplačno uporabo Youtube TV za tri mesece. Dodatno pridobijo še brezplačno vzpostavitev domačega 5G omrežja in namestitev opreme.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki