marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Steven Fast prevzel vodenje WWI v Sloveniji

Deli z ostalimi

20.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem Steven Fast, dosedanji namestnik Juliena Coustauryija, prevzema funkcijo generalnega direktorja Vege, podružnice WWI v Sloveniji.

Fast bo nadaljeval z dosedanjo poslovno usmeritvijo Vege in ciljev družbe na slovenskem trgu mobilne telefonije ne namerava spreminjati.

Spremembo v vodstvu Vege je danes pojasnil Roger Blott, regionalni direktor Western Wireless International: »Spremembe v vodenju družbe uporabnikom Veginih storitev, kakor tudi sami družbi, ne prinašajo nikakršnih sprememb. Gre za del običajne prakse vsake uspešno delujoče družbe. Vega nadaljujejo s poslovanjem v Sloveniji.»

Steven Fast je pred nastopom funkcije generalnega direktorja Vege opravljal delo finančnega direktorja Vege in namestnika Juliena Coustauryija. Fast ne predvideva radikalnejših posegov in bo Vego vodil naprej po začrtanih smernicah družbe. Kot navaja Fast, si bo Vega še naprej prizadevala zagotoviti pravičen in konkurenčen trg na področju mobilnih komunikacij v Sloveniji in zagotoviti uporabnikom dostopne in kvalitetne GSM storitve, ki jih le ti pričakujejo in jim zaupajo.

Steven Fast poslovanje Vege dobro pozno, saj je kot del vodstvene skupine v družbi že od samega začetka graditve blagovne znamke Vega. Pred Julienom Coustauryjem so novi izzivi, tako delovni kot osebni. Odhaja v Comcel na Haiti, eno najpomembnejših podružnic Western Wireless International, kjer bo zasedel mesto generalnega direktorja.

Steven Fast, kratka biografija
Steven Fast je bil vodja finančne službe in namestnik generalnega direktorja vse od leta 1991, torej od začetka delovanja WWI d.o.o. v Sloveniji. Kot nekdanji partner podjetja Deloitte&Touche, je Steven Fast devet let sodeloval na področju mobilnih komunikacij s podjetji Centralne in Vzhodne Evrope ter Afrike.

Zaključil je magistrski študij poslovnega prava na Univerzi v Parizu in MBA študij na Warwick Business Scholl v Veliki Britaniji ter je kvalificiran javni računovodja Francije. Od Septembra 2005 je predsednik uprave Western Wireless International v Sloveniji.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki