marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

V Novem mestu odprt sodoben, okolju prijazen Si.mobilov center

Deli z ostalimi

21.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v soboto, 19. septembra 2009, v Novem mestu odprl vrata novega prodajnega centra. Pri opremljanju centra so sledili zavezi, da kar najbolj zmanjšajo vplive na okolje in obiskovalcem poslovalnice ponudijo čim bolj prijetno izkušnjo.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem mestu združuje vse prednosti, ki jih Si.mobil prinaša slovenskemu trgu. Poslovalnica odraža Si.mobilovo filozofijo Re.misli in usmerjenost k uporabnikom. V prijetnem poslovnem ambientu iz pretežno okolju prijaznih materialov lahko uporabniki interaktivno preizkušajo najnovejše mobilne telefone. Si.mobil kot poodblaščeni Applov prodajalec v prenovljenem centru v posebnem kotičku ponuja tudi najnovejše Applove izdelke, kot so iPod, MacBook in iMac.

Si.mobil je z novim prodajnim centrom vidno izpostavil svojo ponudbo Re.misli. Si.mobil z eko šik darilom nagrajuje vse uporabnike, ki v prodajni center v reciklažo prinesejo odslužene mobilnike, baterije in polnilnike.

Prodajni center je tudi energijsko varčen, saj osvetlitev temelji na varčnih žarnicah in LED diodah. S tem bo Si.mobil v enem letu v zmanjšal izpust CO2 za približno 1 tono glede na porabo v nekdanjem prodajnem centru.

Novi prodajni center temelji na brezpapirnem poslovanju. Tiskane plakate so nadomestili LCD zasloni, na katerih se predstavlja aktualna ponudba. Tako kot v ostalih Si.mobilovih prodajnih centrih tudi v Novem mestu sklepanje pogodb poteka preko elektronskega podpisa, s čimer se zmanjšuje obseg porabe tiskanih materialov. Uporabnikom se sedaj ni treba več podpisovati na vsak izvod dokumenta, ampak podpišejo samo enkrat, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo v e-obliki na svoj elektronski naslov. Elektronsko podpisovanje je varna, okolju prijazna in učinkovita rešitev. Če bi vsi uporabniki na prodajnem mestu izbrali elektronsko različico naročniških dokumentov namesto tiskanih, bi letno ohranili približno 135 dreves.

Novi prodajni center na Rozmanovi ulici 14 v Novem Mestu je v celoti nadomestil starega, ki se je nahajal na Ljubljanski cesti 22 in je z današnjim dnem zaprl svoja vrata. Novi prodajni center je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Prodajna mreža
Si.mobil ima devet prodajnih centrov v večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani, dva v Mariboru in po eden v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu.
Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 5-ih prodajnih točkah v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki