marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Ulrich Rokita novi član uprave za tehniko na Si.mobilu

Deli z ostalimi
Si.mobil

28.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem 2011 bo prišlo do sprememb v upravi družbe Si.mobil. Horst Pertl, dosedanji član uprave za tehniko, bo z marcem prevzel funkcijo člana uprave za tehniko pri bolgarskem MobilTelu - sestrskem podjetju v okviru skupine Telekom Austria Group. Njegovo funkcijo bo kot novi član uprave za tehniko v Si.mobilu prevzel Ulrich Rokita.

Ulrich Rokita je svojo kariero začel kot strokovnjak za radijsko omrežje v družbi Alcatel, leta 1997 pa se je pridružil skupini Telekom Austria Group, kjer je v okviru mobilnega operaterja A1 razvijal najmočnejše mobilno omrežje v avstrijsko in nemško govorečih deželah. Skozi leta je bil dejaven v skoraj vseh novo nastajajočih podjetjih znotraj skupine Telekom Austria Group in njenih projektih ter pomembno prispeval pri širitvi skupine in vstopih na nove trge.

Operater A1 je kot prvi nacionalni operater v Evropi uporabnikom ponudil tehnologijo UMTS, pri čemer je za uvedbo in nadgradnjo omrežja skrbel Ulrich Rokita. V letu 2010 je bil v nekdanjem podjetju Telekom Austria odgovoren za integracijo fiksnega in mobilnega dela načrtovanja omrežja. Pod njegovim vodstvom so v Avstriji uvedli tudi tehnologijo LTE in tako potrdili svoje prvenstvo v kakovosti omrežja.

Vodstvo družbe Si.mobil

Od 1. marca bodo upravo družbe Si.mobila predstavljali Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Ulrich Rokita, član uprave za tehniko.

Razširjeno vodstvo sestavljajo direktorji Eva Aljančič, odgovorna za marketing, Barbara Gorše, odgovorna za naročniški sektor, Tamara Valenčič, odgovorna za korporativno komuniciranje in odnose s sodelavci, Gregor Kastelic, odgovoren za storitve jedrnega omrežja in IT, Johannes Nabecker, odgovoren za dostopovno in prenosno omrežje, Boštjan Škufca Zaveršek, odgovoren za prodajo, ter Andrej Špik, odgovoren za regulativo in veleprodajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki