marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Ulrich Rokita novi član uprave za tehniko na Si.mobilu

Deli z ostalimi
Si.mobil

28.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem 2011 bo prišlo do sprememb v upravi družbe Si.mobil. Horst Pertl, dosedanji član uprave za tehniko, bo z marcem prevzel funkcijo člana uprave za tehniko pri bolgarskem MobilTelu - sestrskem podjetju v okviru skupine Telekom Austria Group. Njegovo funkcijo bo kot novi član uprave za tehniko v Si.mobilu prevzel Ulrich Rokita.

Ulrich Rokita je svojo kariero začel kot strokovnjak za radijsko omrežje v družbi Alcatel, leta 1997 pa se je pridružil skupini Telekom Austria Group, kjer je v okviru mobilnega operaterja A1 razvijal najmočnejše mobilno omrežje v avstrijsko in nemško govorečih deželah. Skozi leta je bil dejaven v skoraj vseh novo nastajajočih podjetjih znotraj skupine Telekom Austria Group in njenih projektih ter pomembno prispeval pri širitvi skupine in vstopih na nove trge.

Operater A1 je kot prvi nacionalni operater v Evropi uporabnikom ponudil tehnologijo UMTS, pri čemer je za uvedbo in nadgradnjo omrežja skrbel Ulrich Rokita. V letu 2010 je bil v nekdanjem podjetju Telekom Austria odgovoren za integracijo fiksnega in mobilnega dela načrtovanja omrežja. Pod njegovim vodstvom so v Avstriji uvedli tudi tehnologijo LTE in tako potrdili svoje prvenstvo v kakovosti omrežja.

Vodstvo družbe Si.mobil

Od 1. marca bodo upravo družbe Si.mobila predstavljali Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Ulrich Rokita, član uprave za tehniko.

Razširjeno vodstvo sestavljajo direktorji Eva Aljančič, odgovorna za marketing, Barbara Gorše, odgovorna za naročniški sektor, Tamara Valenčič, odgovorna za korporativno komuniciranje in odnose s sodelavci, Gregor Kastelic, odgovoren za storitve jedrnega omrežja in IT, Johannes Nabecker, odgovoren za dostopovno in prenosno omrežje, Boštjan Škufca Zaveršek, odgovoren za prodajo, ter Andrej Špik, odgovoren za regulativo in veleprodajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki