marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

članki

uLocate Communications kupil znamko Buddy Beacon

Deli z ostalimi

30.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Pri uLocate Communications so najavili, da so s podjetjem Helio LLC dosegli dogovor o tržni znamki Buddy Beacon, ki jo je Helio skupaj s partnerjem predstavil leta 2006. Buddy Beacon je lokacijska storitev, ki uporabnikom omogoča posredovanje lokacije mobilnega telefona prijateljem.

Kot del dogovora bo uLocate nadaljeval sodelovanje s Heliom in tako še naprej podpiral to storitev vsem uporabnikom. S tem poslom bo uLocate tako še naprej ostal vodilno na trgu mobilnih lokacijskih storitev.

»Helio se je na uLocate obrnil za izdelavo tehnologije, ki stoji za Buddy Beaconom,« je povedal Walt Doyle, predsednik podjetja uLocate Communications. »Hiter sprejem Buddy Beacona s strani uporabnikov je pokazal, da so le-ti pripravljeni na uporabo GPS tehnologije kot storitve za povezavo s prijatelji. Prepričani smo, da bo Buddy Beacon tudi v prihodnje vodilna storitev na področju povezovanja s prijatelji. Prepričani smo še, da le-ta na trgu ne bo imela prave konkurence,« je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki