marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

uLocate Communications kupil znamko Buddy Beacon

Deli z ostalimi

30.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Pri uLocate Communications so najavili, da so s podjetjem Helio LLC dosegli dogovor o tržni znamki Buddy Beacon, ki jo je Helio skupaj s partnerjem predstavil leta 2006. Buddy Beacon je lokacijska storitev, ki uporabnikom omogoča posredovanje lokacije mobilnega telefona prijateljem.

Kot del dogovora bo uLocate nadaljeval sodelovanje s Heliom in tako še naprej podpiral to storitev vsem uporabnikom. S tem poslom bo uLocate tako še naprej ostal vodilno na trgu mobilnih lokacijskih storitev.

»Helio se je na uLocate obrnil za izdelavo tehnologije, ki stoji za Buddy Beaconom,« je povedal Walt Doyle, predsednik podjetja uLocate Communications. »Hiter sprejem Buddy Beacona s strani uporabnikov je pokazal, da so le-ti pripravljeni na uporabo GPS tehnologije kot storitve za povezavo s prijatelji. Prepričani smo, da bo Buddy Beacon tudi v prihodnje vodilna storitev na področju povezovanja s prijatelji. Prepričani smo še, da le-ta na trgu ne bo imela prave konkurence,« je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki