marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Tretji mobilni operater Tušmobil starta 31. oktobra

Deli z ostalimi
Tušmobil

07.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Slovenija bo tretjega mobilnega operaterja dobila konec prihodnjega meseca, saj bo Tušmobil 31. oktobra končno stopil na trg. Še pred tem pa se je oseba z vzdevkom arashidek odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info.

"Tušmobil bo celovite storitve mobilne telefonije, torej naročniške in prednaročniške pakete, začel tržiti 31. oktobra. Že prihodnji teden pa bomo na enem od sejmov v Celju začeli promocijsko prodajati naše prednaročniške SIM-kartice," je pojasnil Ivo Kranjčevič, generalni direktorja Tuš Telekoma.

Tušmobila prodajani domeni ne zanimata

Ta teden, torej dva meseca pred prihodom Tušmobila, pa se je na spletni strani bolha.com pojavil oglas osebe arashidek, ki prodaja domeni tusmobil.net in tusmobil.info. Izklicna cena na dražbi, ki traja do 15. septembra, je 500 evrov, do včeraj pa ponudbe ni oddal še nihče. "O prodaji domen smo obveščeni. Ker pa smo mi, natančneje podjetji Tuš Telekom in Tušmobil, že zakupili vrsto domen, za katere načrtujemo, da jih bomo v prihodnosti potrebovali, nas to ne skrbi. Ocenjujejo namreč, da nam tudi morebiten zagon navedenih spletnih strani ne bi škodoval, zato domen ne nameravamo kupiti," meni Kranjčevič.

Lastništvo Tušmobila nespremenjeno

Na koncu nam je sogovornik še zatrdil, da se v zadnjem času lastniška sestava Tušmobila ni spremenila, novosti pa ni opaziti niti v sodnem registru. Spomnimo, da smo avgusta pisali o tem, da naj bi lastnik Engrotuša Mirko Tuš Tušmobil spet želel nazaj. Kot je znano, ga je pred časom namreč prodal svojemu Tuš Telekomu in nizozemski družbi Beheeren Beleggingsmaatschappij Marpa, za katero naj bi bil po neuradnih podatkih v ozadju Anton Majzelj.

Vir: tusmobil.yi.org

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki