marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Tretji mobilni operater Tušmobil starta 31. oktobra


07.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Slovenija bo tretjega mobilnega operaterja dobila konec prihodnjega meseca, saj bo Tušmobil 31. oktobra končno stopil na trg. Še pred tem pa se je oseba z vzdevkom [url=http://www.bolha.com/oglas2623567]arashidek[/url] odločila, da unovči njegovo ime in na spletnem portalu Bolha za najmanj 500 evrov proda domeni tusmobil.net in tusmobil.info.

"Tušmobil bo celovite storitve mobilne telefonije, torej naročniške in prednaročniške pakete, začel tržiti 31. oktobra. Že prihodnji teden pa bomo na enem od sejmov v Celju začeli promocijsko prodajati naše prednaročniške SIM-kartice," je pojasnil Ivo Kranjčevič, generalni direktorja Tuš Telekoma.

Tušmobila prodajani domeni ne zanimata

Ta teden, torej dva meseca pred prihodom Tušmobila, pa se je na spletni strani bolha.com pojavil oglas osebe arashidek, ki prodaja domeni tusmobil.net in tusmobil.info. Izklicna cena na dražbi, ki traja do 15. septembra, je 500 evrov, do včeraj pa ponudbe ni oddal še nihče. "O prodaji domen smo obveščeni. Ker pa smo mi, natančneje podjetji Tuš Telekom in Tušmobil, že zakupili vrsto domen, za katere načrtujemo, da jih bomo v prihodnosti potrebovali, nas to ne skrbi. Ocenjujejo namreč, da nam tudi morebiten zagon navedenih spletnih strani ne bi škodoval, zato domen ne nameravamo kupiti," meni Kranjčevič.

Lastništvo Tušmobila nespremenjeno

Na koncu nam je sogovornik še zatrdil, da se v zadnjem času lastniška sestava Tušmobila ni spremenila, novosti pa ni opaziti niti v sodnem registru. Spomnimo, da smo avgusta pisali o tem, da naj bi lastnik Engrotuša Mirko Tuš Tušmobil spet želel nazaj. Kot je znano, ga je pred časom namreč prodal svojemu Tuš Telekomu in nizozemski družbi Beheeren Beleggingsmaatschappij Marpa, za katero naj bi bil po neuradnih podatkih v ozadju Anton Majzelj.

Vir: tusmobil.yi.org

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki