marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Tušmobil z brezplačnim testnim obdobjem za mobilne storitve

Deli z ostalimi

28.10.2011
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil novim uporabnikom ponuja sedemdnevno testno obdobje, v katerem lahko brezplačno preizkusijo mobilne storitve in spoznajo kakovost omrežja. Uporabniki lahko znotraj Tušmobilovega paketa FREE 15 testiranjo klice, sporočila SMS in MMS, prenos podatkov ali na svojem računalniku preverijo delovanje Tušmobilovega mobilnega interneta v paketu BREZMEJNI INTERNET. Tušmobilu danes zaupa več kot 213.000 uporabnikov in je po zadnjih podatkih trenutno najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

V času testnega obdobja daje Tušmobil priložnost, da uporabniki na podlagi svojih izkušenj, pričakovanj in želja pretehtajo odločitev o sklenitvi naročniškega razmerja. »Ker zaupamo svojim storitvam, dajemo svojim novim uporabnikom možnost, da se pred svojo odločitvijo o izbiri mobilnega operaterja sami prepričajo o kakovosti naših storitev in napredku, ki smo ga dosegli,« dodajajo v Tušmobilu. Prav zaradi uporabnikovim pričakovanjem prilagojene ponudbe paketov in storitev Tušmobilu danes zaupa več kot 213.000 uporabnikov in je po zadnjih podatkih ponovno najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

»Naše storitve si zaslužijo priložnost, saj pri nas uporabnik dobi največ za svoj denar,« pojasnjujejo v Tušmobilu. V sedemdnevnem testnem obdobju lahko znotraj Tušmobilovega paketa FREE 15 preizkušajo klice, sporočila SMS in MMS, prenos podatkov, ali na svojem računalniku preverijo delovanje Tušmobilovega mobilnega interneta v paketu BREZMEJNI INTERNET in se tako sami prepričajo, ali ponujene storitve ustrezajo njihovim pričakovanjem, željam, obsegu in načinu uporabe.

Poleg uporabe storitev je namen brezplačnega testiranja nove uporabnike seznaniti z napredkom, ki ga je Tušmobil dosegel pri svojem omrežju. »Naše omrežje je povsem primerljivo z največjim omrežjem v državi, zato ni razloga, da nam uporabniki ne bi dali priložnosti,« razlagajo v Tušmobilu. V dobrih treh letih delovanja je Tušmobilu uspelo z več kot 470 baznimi postajami zagotoviti 97,97 % pokritost prebivalstva. Pokritost prebivalstva s Tušmobilovim UMTS omrežjem je že 75,76 %, prav tako pa uspešno omrežje nadgrajujejo z najsodobnejšo tehnologijo HSPA+.

Več informacij o brezplačnem testnem obdobju lahko najdete tudi na Tušmobilovi spletni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki