marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Tušmobil z brezplačnim testnim obdobjem za mobilne storitve

Deli z ostalimi

28.10.2011
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil novim uporabnikom ponuja sedemdnevno testno obdobje, v katerem lahko brezplačno preizkusijo mobilne storitve in spoznajo kakovost omrežja. Uporabniki lahko znotraj Tušmobilovega paketa FREE 15 testiranjo klice, sporočila SMS in MMS, prenos podatkov ali na svojem računalniku preverijo delovanje Tušmobilovega mobilnega interneta v paketu BREZMEJNI INTERNET. Tušmobilu danes zaupa več kot 213.000 uporabnikov in je po zadnjih podatkih trenutno najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

V času testnega obdobja daje Tušmobil priložnost, da uporabniki na podlagi svojih izkušenj, pričakovanj in želja pretehtajo odločitev o sklenitvi naročniškega razmerja. »Ker zaupamo svojim storitvam, dajemo svojim novim uporabnikom možnost, da se pred svojo odločitvijo o izbiri mobilnega operaterja sami prepričajo o kakovosti naših storitev in napredku, ki smo ga dosegli,« dodajajo v Tušmobilu. Prav zaradi uporabnikovim pričakovanjem prilagojene ponudbe paketov in storitev Tušmobilu danes zaupa več kot 213.000 uporabnikov in je po zadnjih podatkih ponovno najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

»Naše storitve si zaslužijo priložnost, saj pri nas uporabnik dobi največ za svoj denar,« pojasnjujejo v Tušmobilu. V sedemdnevnem testnem obdobju lahko znotraj Tušmobilovega paketa FREE 15 preizkušajo klice, sporočila SMS in MMS, prenos podatkov, ali na svojem računalniku preverijo delovanje Tušmobilovega mobilnega interneta v paketu BREZMEJNI INTERNET in se tako sami prepričajo, ali ponujene storitve ustrezajo njihovim pričakovanjem, željam, obsegu in načinu uporabe.

Poleg uporabe storitev je namen brezplačnega testiranja nove uporabnike seznaniti z napredkom, ki ga je Tušmobil dosegel pri svojem omrežju. »Naše omrežje je povsem primerljivo z največjim omrežjem v državi, zato ni razloga, da nam uporabniki ne bi dali priložnosti,« razlagajo v Tušmobilu. V dobrih treh letih delovanja je Tušmobilu uspelo z več kot 470 baznimi postajami zagotoviti 97,97 % pokritost prebivalstva. Pokritost prebivalstva s Tušmobilovim UMTS omrežjem je že 75,76 %, prav tako pa uspešno omrežje nadgrajujejo z najsodobnejšo tehnologijo HSPA+.

Več informacij o brezplačnem testnem obdobju lahko najdete tudi na Tušmobilovi spletni strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki