marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Tušmobil obdržal naslov najhitreje rastočega mobilnega operaterja


22.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil je tudi v zadnjem četrtletju leta 2011 obdržal naslov najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postavil nov mejnik – presegel je 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga.

Tušmobil je po podatkih državnega regulatorja elektronskih komunikacij konec decembra dosegal 10,1 % slovenskega mobilnega trga, danes pa je ta odstotek že višji. V strukturi uporabnikov sta se povečala deleža naročnikov in predplačnikov, in sicer za 0,5 % točke. S predplačniki tako dosegajo že skoraj 15 % tega segmenta. Tušmobil tako nadaljuje konstantno rast od leta 2010, ko je dosegal 7,9 %.

Prav tako se povečuje delež poslanih sporočil SMS in MMS, kar gre zagotovo pripisati neomejeni ponudbi komunikacijskih storitev v paketih. K večanju prepoznavnosti in poslovni uspešnosti so v letu 2011 zagotovo pomembno prispevali tudi mobilni telefoni Huawei, ki so v Sloveniji na voljo le pri Tušmobilu. Uspeh pri uporabnikih pa v letu 2011 v Tušmobilu pripisujejo tudi tehnološko najsodobnejšemu in do okolja najprijaznejšemu mobilnemu omrežju v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami in z 98,01–% pokritostjo prebivalstva.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki